QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 01 13, 17:56)
O kokio tipo jusu kirpimas? Rytoj pas ji einu, biski jaudinuosi
as kai prisiskaiciau , tai taip pat uzsimaniau nueiti pas mindauga... bandziau uzsiregistruoti rytdienai , buvo viena vieta, bet kol galvojau tai ir jos neliko mano plaukai ilgi, tamsus siek tiek banguojasi , tai tiesinu .... kirpausi pas jevgeniju is Figaro... na bet nieko ispudingo... patrumpino ir susukavo , istiesino... nieko ypatingo 75 lt... po plovimo kaip nieko ir nebuve... o dabar jau senokai galvoju apie kirpcius tik vis dvejoju ... na ir siaip kazka pakeisti noretussi , bet nenoriu kad nudzirintu labai:hm
Papildyta:
QUOTE(*jolantab* @ 2012 01 13, 20:16)
Netoli Impuls sporto centro, šalia buvusio "Dalios" baldų centro
Beveik pačiam gale, važiuojant link Antakalnio nuo Akropolio pusės.
Beveik pačiam gale, važiuojant link Antakalnio nuo Akropolio pusės.
supratau.... ten prie statoilo:)
Papildyta:
Mano bendradarbes gyre marozoviene is salon+ ; dalia is figaro gedimino pr. ir zbigneva ... bet pas ji brangoka... berods virs 200 uz kirpima...
Papildyta:
QUOTE(ingulka7 @ 2011 11 16, 12:18)
Sveiki, ar jis iš Figaro Oze?
Jei taip, nežinau vardo, bet apsikirpusi Ozo Figaro pas vaikiną (kalbantis su akcentu lietuviškai, pasigyrė atvažiavęs iš Visagino), pirmą kartą gyvenime surašiau ilgiausią skundą Figaro sekantį rytą bėgau taisyti šukuosenos..pataisyti - pataisė (t.y. bent jau kad kirpimas atrodytų profesionalus, o ne kaip išpešiotos vištos ), bet poto dar apie pusė metų auginau iki kol ataugo iki mano normalios šukuosenos.
Taip kad atsargiai!!!
Jei taip, nežinau vardo, bet apsikirpusi Ozo Figaro pas vaikiną (kalbantis su akcentu lietuviškai, pasigyrė atvažiavęs iš Visagino), pirmą kartą gyvenime surašiau ilgiausią skundą Figaro sekantį rytą bėgau taisyti šukuosenos..pataisyti - pataisė (t.y. bent jau kad kirpimas atrodytų profesionalus, o ne kaip išpešiotos vištos ), bet poto dar apie pusė metų auginau iki kol ataugo iki mano normalios šukuosenos.
Taip kad atsargiai!!!
buvau as pas ji.... man irgi gyresi kad is visagino... ji meto per salonu... jis dirbo gedimino pr. figaro , poto europoj pc. figaro, ten as ir apsilankiau... kartu su drauge sugalvojom nueiti. Na ka , mano plaukai ilgi tai nieko nepadare tik patrumpino ir istiesino , po plovimo , kaip nesikrpus , tik ismeciau i bala 75 lt , o daruge tai ja draugas kai pamate tai ilgai nenorejo atsisukti i ja