Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 01 13, 17:56)
O kokio tipo jusu kirpimas? Rytoj pas ji einu, biski jaudinuosi  ax.gif

as kai prisiskaiciau , tai taip pat uzsimaniau nueiti pas mindauga... bandziau uzsiregistruoti rytdienai , buvo viena vieta, bet kol galvojau tai ir jos neliko doh.gif mano plaukai ilgi, tamsus siek tiek banguojasi , tai tiesinu .... kirpausi pas jevgeniju is Figaro... na bet nieko ispudingo... patrumpino ir susukavo , istiesino... nieko ypatingo 75 lt... po plovimo kaip nieko ir nebuve... unsure.gif o dabar jau senokai galvoju apie kirpcius tik vis dvejoju ... na ir siaip kazka pakeisti noretussi , bet nenoriu kad nudzirintu labai:hm frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(*jolantab* @ 2012 01 13, 20:16)
Netoli Impuls sporto centro, šalia buvusio "Dalios" baldų centro  smile.gif
Beveik pačiam gale, važiuojant link Antakalnio nuo Akropolio pusės.

supratau.... ten prie statoilo:) blush2.gif
Papildyta:
Mano bendradarbes gyre marozoviene is salon+ ; dalia is figaro gedimino pr. ir zbigneva ... bet pas ji brangoka... berods virs 200 uz kirpima...
Papildyta:
QUOTE(ingulka7 @ 2011 11 16, 12:18)
Sveiki, ar jis iš Figaro Oze? g.gif
Jei taip, nežinau vardo, bet apsikirpusi Ozo Figaro pas vaikiną (kalbantis su akcentu lietuviškai, pasigyrė atvažiavęs iš Visagino), pirmą kartą gyvenime surašiau ilgiausią skundą Figaro doh.gif  sekantį rytą bėgau taisyti šukuosenos..pataisyti - pataisė (t.y. bent jau kad kirpimas atrodytų profesionalus, o ne kaip išpešiotos vištos doh.gif ), bet poto dar apie pusė metų auginau iki kol ataugo iki mano normalios šukuosenos.
Taip kad atsargiai!!!

lotuliukas.gif buvau as pas ji.... doh.gif man irgi gyresi kad is visagino... doh.gif ji meto per salonu... jis dirbo gedimino pr. figaro , poto europoj pc. figaro, ten as ir apsilankiau... kartu su drauge sugalvojom nueiti. Na ka , mano plaukai ilgi tai nieko nepadare tik patrumpino ir istiesino , po plovimo , kaip nesikrpus , tik ismeciau i bala 75 lt , o daruge tai ohmy.gif ja draugas kai pamate tai ilgai nenorejo atsisukti i ja lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal yra zinanciu, kiek pas Mindauga is kirpimo meistru kainuoja tik kirpimas ilgaplaukems? Perskaiciau visa tema, tai radau, kad kirpimas su dazymu 250lt, o kaip yra tik su kirpimu? Ar internetiniame ju puslapyje kainos realios surasytos, ar visgi daugiau ima 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 01 13, 21:56)
O kokio tipo jusu kirpimas? Rytoj pas ji einu, biski jaudinuosi  ax.gif

pas mane trumpoki plaukai:)
o kaip jus apkirpo? patenkino lukescius?
Papildyta:
QUOTE(proporcija @ 2012 01 15, 17:04)
Gal yra zinanciu, kiek pas Mindauga is kirpimo meistru kainuoja tik kirpimas ilgaplaukems? Perskaiciau visa tema, tai radau, kad kirpimas su dazymu 250lt, o kaip yra tik su kirpimu? Ar internetiniame ju puslapyje kainos realios surasytos, ar visgi daugiau ima  4u.gif ?

kirpimas nuo 80 iki 100 Lt
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 01 13, 19:09)
na ka, ka tik is KM is Mindaugo kedes:) apkirpo tikrai  gerai, nieko drastisko nepadare, nors leidau daryti ka nori. Tik nezinau, man jis pasirode, kaip "miortvaja ryba", pavarges kazkoks, apatiskas unsure.gif kiek nejauku buvo sedet:)bet  gal penktadienis ir zmogus pavarges per savaite:) Grysiu pas ji, bet jau tikrai savaites pradzioj 4u.gif

Man Mindaugas iš Kirpimo meistrų irgi toks pasirodė - arba apatiškas, arba nelabai komunikabilus. Kadangi prieš tai eidavau pas kirpėją, kuris tikras šnekutis, tai sėdėti kėdėje pas Mindaugą tikrai nebuvo taip jauku. Kita vertus, į kirpyklą einu kirptis ir noriu, kad kirpėjas gerai atliktų savo darbą, o paplepėti galiu ir su kitais žmonėmis. O Mindaugas darbą atlieka tikrai neprastai, na tik žinoma, kad tas darbas brangokai įkainotas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(erikuliaa @ 2012 01 14, 00:40)
lotuliukas.gif  buvau as pas ji.... doh.gif man irgi gyresi kad is visagino...  doh.gif  ji meto per salonu... jis dirbo gedimino pr. figaro , poto europoj pc. figaro, ten as ir apsilankiau... kartu su drauge sugalvojom nueiti. Na ka , mano plaukai ilgi tai nieko nepadare tik patrumpino ir istiesino , po plovimo , kaip nesikrpus , tik ismeciau i bala 75 lt , o daruge tai  ohmy.gif ja draugas kai pamate tai ilgai nenorejo atsisukti i ja  lotuliukas.gif  verysad.gif

Žiauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 15, 23:04)
Man Mindaugas iš Kirpimo meistrų irgi toks pasirodė - arba apatiškas, arba nelabai komunikabilus. Kadangi prieš tai eidavau pas kirpėją, kuris tikras šnekutis, tai sėdėti kėdėje pas Mindaugą tikrai nebuvo taip jauku. Kita vertus, į kirpyklą einu kirptis ir noriu, kad kirpėjas gerai atliktų savo darbą, o paplepėti galiu ir su kitais žmonėmis. O Mindaugas darbą atlieka tikrai neprastai, na tik žinoma, kad tas darbas brangokai įkainotas smile.gif

Papildyta:
Žiauru doh.gif

bet ar gerai nukirpo? ar patiko?smile.gif))) kiek sumokejai?smile.gif ar kirpimas vertas tu pinigu? unsure.gif as uzsirasiau ryt pas ji... bet nezinau ar eiti..... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikuliaa @ 2012 01 16, 18:37)
bet ar gerai nukirpo? ar patiko?smile.gif))) kiek sumokejai?smile.gif ar kirpimas vertas tu pinigu? unsure.gif  as uzsirasiau ryt pas ji... bet nezinau ar eiti..... schmoll.gif  g.gif

Aš jau anksčiau šioje temoje esu rašiusi, kad darbu tikrai esu patenkinta smile.gif Matosi, kad tikrai žino, ką daro. Aš sumokėjau 250 litų, bet į tai įėjo į dažymas, taigi tik kirpimas bus pigiau. Jų tinklalapyje yra kainoraštis. Šiaip kol kas iš visų kirpėjų jis man labiausiai patiko, bet vis tiek manau, kad pas jį brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 17, 06:53)
Aš jau anksčiau šioje temoje esu rašiusi, kad darbu tikrai esu patenkinta smile.gif Matosi, kad tikrai žino, ką daro. Aš sumokėjau 250 litų, bet į tai įėjo į dažymas, taigi tik kirpimas bus pigiau. Jų tinklalapyje yra kainoraštis. Šiaip kol kas iš visų kirpėjų jis man labiausiai patiko, bet vis tiek manau, kad pas jį brangoka.

sutinku....sumokejau 100 lt. manau ta pati kirpima galima butu padaryti ir pigioje kirpykloje. nieko yspudingo....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti