Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos 4u.gif

Gal kas kirpotės, dažėtės plaukučius pas Olgą iš "Kirpimo meistrai"? g.gif
Kokia būtų nuomonė apie ją?

Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Labas grazuoles smile.gif Ka gi, kainu skirtumai Vilniuje ir provincijoje: mano gimtame mieste kirpimas+dazymas+cheminis+antakiai ir blakstienos (dazymas, antakiu pesiojimas)+dukros kirpciukai ir galai+ 110 Lt thumbup.gif
Esu laiminga, grazi ir patenkinta, va.
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 03, 12:19)
Labas grazuoles smile.gif Ka gi, kainu skirtumai Vilniuje ir provincijoje: mano gimtame mieste kirpimas+dazymas+cheminis+antakiai ir blakstienos (dazymas, antakiu pesiojimas)+dukros kirpciukai ir galai+ 110 Lt  thumbup.gif
Esu laiminga, grazi ir patenkinta, va.

Taip, deja Vilnius brangus miestas. Kitoje temoje su mergaitėmis aptarėme sporto kainų skirtumus, pvz. zumbos treniruotės 3xsavaitėje Alytuje kainuoja 70 Lt, Viniuje 1xsavaitėje 90 Lt... doh.gif Ir kainų skirtumą rastume visame kame...
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

O aš va šiandien iš ''MONIKOS" grožio salono ,meistrės Alinos ,išėjau graži wub.gif Sutvarkė plaukučius kaip ir norėjau , per 3 metus antrą kart pas ją užklydau ,abu kartai - geriausi iš visų kitų bigsmile.gif ,

Ačiū labai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 01 03, 18:27)
Labas mergaitės  4u.gif

O aš va šiandien iš ''MONIKOS" grožio salono ,meistrės Alinos ,išėjau graži  wub.gif Sutvarkė plaukučius kaip ir norėjau , per 3 metus antrą kart pas ją užklydau ,abu kartai - geriausi iš visų kitų  bigsmile.gif ,

Ačiū labai!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Esu buvusi pas ja pries metus ar du patiko, bet daugiau nebenuejau, nes ieskojau vis geriau ir geriau, dabar kai priminet reiks uzeiti, nes jau kirptis labai reikia, o pas Laimi eiles doh.gif kad negaliu laukti.
Aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 01 03, 18:50)
Esu buvusi pas ja pries metus ar du patiko, bet daugiau nebenuejau, nes ieskojau vis geriau ir geriau, dabar kai priminet reiks uzeiti, nes jau kirptis labai reikia, o pas Laimi eiles doh.gif kad negaliu laukti.
Aciu 4u.gif  biggrin.gif

Tai nėr už ką ,svarbu patiktų ir tiktų 4u.gif

Tik ta mergaitė jau šią savaitę girdėjau ir sakė ,kad atostogų išvažiuoja ,tad jei norit greičiau ,gal pavyktų dar įlyst šią savaitę smile.gif
Atsakyti
Tik yra vienas „bet“, kuris čia jau buvo minėtas - kaina. Ilgaplaukėms gal ji priimtinesnė, nes su plaukais darbo daugiau ir pasikeitimas labiau matosi, be to, eiti užtenka 1-2 kartus per metus. O trumpaplaukėms, kaip kad man, kirpėjo paslaugų prireikia kokius 6-8 kartus per metus. Kiekvienąkart jam palikti po 250 litų kažkaip nesinori, nes suma susidaro išties nemaža (bent jau man šiuo metu per didelė).
[/quote]

Na man del kainos paprasciau, man kainuoja tik kirpimas, nes plauku nedazau kirpykloje ax.gif MIndaugas is manes pasisaipo graziai blush2.gif kitas dalykas tik atrodo kad ilgaplaukem reikia eiti du kartus per metus ax.gif nes nei kirpimo matosi, nei plauku galai grazus atrodo.

Mano mama trumpaplauke, lyginu jos kirpima, tai ji pas kirpeja eina kas menesi praktiskai, nes labai negraziai po keliu savaiciu pradeda nuaugineti, nelieka kirpimo g.gif Prisimenu pries kokius 5 metus ji lankesi Simonos kirpykloje ir kirposi jau pas Diana, su kirpimu ir dazymu sumokejo labai daug tais laikais, bet kirpimas laikesi tikrai ne savaite, po 2 menesiu dar atrode graziai 4u.gif Tik jau eiti pas Diana atrodo per brangu, o pas dabartine kirpeja eina, nes ji siaip jai patinka ax.gif Gandus visus papasakoja doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Zavinta is salono ''Franko''?
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2012 01 03, 23:20)
Na man del kainos paprasciau, man kainuoja tik kirpimas, nes plauku nedazau kirpykloje  ax.gif  MIndaugas is manes pasisaipo graziai  blush2.gif kitas dalykas tik atrodo kad ilgaplaukem reikia eiti du kartus per metus  ax.gif nes nei kirpimo matosi, nei plauku galai grazus atrodo.

Mano mama trumpaplauke, lyginu jos kirpima, tai ji pas kirpeja eina kas menesi praktiskai, nes labai negraziai po keliu savaiciu pradeda nuaugineti, nelieka kirpimo  g.gif Prisimenu pries kokius 5 metus ji lankesi Simonos kirpykloje ir kirposi jau pas Diana, su kirpimu ir dazymu sumokejo labai daug tais laikais, bet kirpimas laikesi tikrai ne savaite, po 2 menesiu dar atrode graziai 4u.gif Tik jau eiti pas Diana atrodo per brangu, o pas dabartine kirpeja eina, nes ji siaip jai patinka  ax.gif Gandus visus papasakoja  doh.gif

Na, aš pažįstu keletą ilgaplaukių, kurios kirptis eina kokį kartą per metus ir tai jau būna metų įvykis. Suprantu, kad kai kurios tvarkytis eina dažniau, bet visgi trumpų plaukų kirpimas daug greičiau praranda formą ir, kaip aš sakau, prekinę išvaizdą. Man reikia pasikirpti bent jau kas kelis mėnesius, nes net visi kirpėjai sako, kad plaukai per sveiki, ir auga nerealiais tempais lotuliukas.gif

Kalbant apie dažymą, manau, kad dažiau paskutinį arba priešpaskutinį kartą. Kuriam laikui norisi grįžti prie natūralumo, jeigu natūrali spalva neatrodys per blanki (reikia prisiminti, kaip ji atrodo). Šiaip Mindaugas man patiko, bet norint kas du mėnesius pas jį taip atsinaujinti (kirpimas + dažymas) tikrai reikia gerų pajamų, ypač gyvenant Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2012 01 03, 14:18)
Taip, deja Vilnius brangus miestas. Kitoje temoje su mergaitėmis aptarėme sporto kainų skirtumus, pvz. zumbos treniruotės 3xsavaitėje Alytuje kainuoja 70 Lt, Viniuje 1xsavaitėje 90 Lt...  doh.gif Ir kainų skirtumą rastume visame kame...

Aš galvoju, kad apskritai kirpėjų paslaugos Lietuvos didžiuosiuose miestuose neadekvačiai brangios. Gyvenu Nyderlanduose, bet ten kirpyklose dar nesilankiau. Vis galvoju, kad reikės pamėginti, tačiau truputį gąsdina eiti pas visai nežinomą (man) kirpėją, o dar reiktų pridėti kalbos barjerą (baisu, kad ne taip ką nors supras, nors susikalbėti anglų kalba be problemų). Taigi bet noriu palyginti ką kitą - kainas. Moteriškas kirpimas vidutiniškai 15-20 eurų (didžiuosiuose miestuose) ir, žinoma, turiu omenyje tikrai normalias geras kirpyklas, ne šiaip chaltūrą. Dažymas dar apie 20 eurų. Draugė prieš Kalėdas tvarkėsi pas ten vietoje labai žinomą meistrą dirbantį TONI&GUY, paliko 60 eurų - į tai įėjo kirpimas, dažymas ir kažkokia keratininė procedūra. Ji, beje, ilgaplaukė. Dabar pridėkime tai, kad vidutinės vieno žmogaus mėnesio pajamos ten 2000 eurų (~6500 litų). Lietuviškas visos čia žinome. Taigi mūsų didžiuosiuose miestuose kirptis bemaž prabanga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 sausio 2012 - 01:52
QUOTE(Inguti @ 2012 01 03, 18:27)
Labas mergaitės  4u.gif

O aš va šiandien iš ''MONIKOS" grožio salono ,meistrės Alinos ,išėjau graži  wub.gif Sutvarkė plaukučius kaip ir norėjau , per 3 metus antrą kart pas ją užklydau ,abu kartai - geriausi iš visų kitų  bigsmile.gif ,

Ačiū labai!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pasidalinkit prašau, kokios kainos pas Aliną ir ar ji gerai dažo?
Atsakyti
QUOTE(xinax @ 2012 01 04, 11:12)
Pasidalinkit prašau, kokios kainos pas Aliną ir ar ji gerai dažo?

Man sviesino sruogomis, siaip, atrode graziai, bet neitiketinai greit ataugo saknys, dazymo uzteko tik menesiui, nors paprastai dazydavau karta per 2-2.5 men., kainavo 180 Lt, tik truko laaabai ilgai ir tuo metu dar spejo nudazyti kita kliente.
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 01 03, 17:27)

O aš va šiandien iš ''MONIKOS" grožio salono ,meistrės Alinos ,išėjau graži  wub.gif

graziai dazo, daziausi pas ja gal gerus metus - 1.5, bet ir padegino man plaukus irgi gerai, prireike metu, kad +/- atsistatytu.
Atsakyti