QUOTE(Tauri @ 2011 12 26, 23:09)
Užsirašiau ir aš pas Mindaugą iš Kirpimo Meistrų Ašmenos g.
Tik pasirodė keista, kad toks geras meistras, o eilės jokios pas jį nėra, visos dienos ir valandos laisvos sausio mėn
Žiūrėsim kaip bus, eisiu sausio vidury, parašysiu kaip sekėsi
Na ką, aš irgi atėjau su atsiliepimais apie Mindaugą iš
Kirpimo meistrų. Eilių nebuvimas nustebino ir mane, nes maniau, kad prieš šventes norint pas jį pakliūti, tai jau tikrai reikės palaukti. Šiaip jis tikrai ne iš pigiųjų kirpėjų, tai ten lankosi atitinkamas žmonių ratas, kuris nėra didelis. Kita vertus, koks nors Rimdžius nuolat matomas televizijoj ar skaitomas spaudoj, todėl pas jį tokios milžiniškos eilės. Kiti net ir tokio lygio kirpėjai - stilistai, kurie spaudoje visai nematomi, yra žinomi mažiau ir didžiulių eilių nesusidaro.
O dabar apie patį kirpimą. Mano plaukai siekė pečius, bet norėjau juos trumpinti. Kai man plaukus nutrumpindavo buvęs kirpėjas, jie rytais atrodydavo labai netvarkingi. Rytais galiukai raitydavosi į visas puses, o juos kasryt tvarkytis gerą pusvalandį tikrai ne man. Šiaip nieko ekstremalaus nenorėjau. Tai taip Mindaugas mane ir nukirpo, bet neiškarpė plaukų taip stipriai, kaip tai padarydavo buvęs kirpėjas. Šiaip šukuosena atrodo truputį kitaip (man, kaip žinančiai). MB jokio skirtumo nepastebėjo (na vyras šiaip ar taip
), draugė sakė, kad gražiau pakirpo Mindaugas. Taigi pats kirpimas patiko. Plaukus taip pat ir dažė, bet paprastai, ne sruogelėm, sutvarkė man tą nesusipratimą, kurį buvo padirbęs buvęs kirpėjas.
Tik yra vienas bet, kuris čia jau buvo minėtas - kaina. Ilgaplaukėms gal ji priimtinesnė, nes su plaukais darbo daugiau ir pasikeitimas labiau matosi, be to, eiti užtenka 1-2 kartus per metus. O trumpaplaukėms, kaip kad man, kirpėjo paslaugų prireikia kokius 6-8 kartus per metus. Kiekvienąkart jam palikti po 250 litų kažkaip nesinori, nes suma susidaro išties nemaža (bent jau man šiuo metu per didelė).