Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Laba diena 4u.gif Su šventėmis iškart visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš mėtausi irgi db pas ką čia nusidažyt eit g.gif Šviesinti aš visą galvytę noriu ..Pigmentas labai stiprus -gaunuosi ryža doh.gif Ką patartumėte?

QUOTE(avi @ 2011 12 07, 22:55)
man nerealiai dažo Tomas Žirmūnų IKI antrame aukšte kirpykloje Solidi dirba thumbup.gif o aš tikrai iš priekabiųjų  smile.gif rolleyes.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 13:50)
kokiais dazais? kokios kainos? kuo geresnis negu kiti kirpejai? bigsmile.gif

O aš atvirkščiai -nudažė man vasaros gale visą galvą sruogelėimis , norėjau šviesiai, taip ir gavos ,bet beveik nieko nesimatė.. Ir db po 4 mėn gryžus ,sesuo sako ,oba- atsiauginai natūralius plaukus ,nė žymės ,kad jie dažyti buvo doh.gif O iš tikro ilgis vos ne tas pats tik dažymo -nė kruopėlytės..
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 12 26, 12:51)

O aš atvirkščiai -nudažė man vasaros gale visą galvą sruogelėimis , norėjau šviesiai, taip ir gavos ,bet beveik nieko nesimatė..

as pas ji daziausi dabar, puikiai nudaze, mano plauku spalva dekinga, labai gerai priima pingmenta, tad turiu labai grazias smulkias sruogeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 26, 13:55)
as pas ji daziausi dabar, puikiai nudaze, mano plauku spalva dekinga, labai gerai priima pingmenta, tad turiu labai grazias smulkias sruogeles wub.gif

drinks_cheers.gif Labai džiaugiuos ,kad patiko smile.gif

Pasakiau tik savo istoriją ,o dėl kitų džiaugiuos ..tik sakau ,man labai greit nusiplovė ,db natūrali mano plaukų spalva palikus.. Na irnesakyk.gif db bus užtat lengviau dažyt ,nebus vaivorykštės hihihi.gif
Atsakyti
kaip laikysis, ir man dar neaisku, nes tik savaite, kaip plaukus nusidazius, gal irgi greitai nusiplaus mirksiukas.gif bet pirminis ispudis - labai geras ir patinka, ka jis padare wub.gif
Atsakyti
Mindaugas iš KM, tai čia iš kur konkrečiai jis? Labai sudominot savo pagyrimais smile.gif

Aš visada eidavau pas kirpėją Ana Beliajeva, kuri nukerpa ir nudažo gal ir nieko ypatingo, bet užtat pas ją lankantis plaukai auga tiesiog akyse smile.gif Ir kainytė nesikandžioja.

Tačiau norisi kažko extramalesnio pabandyti smile.gif Galvoju pas Mindaugą papulti gerai būtu. Kur jo ieškoti?
Atsakyti
Mergaitės ,pasiskaitinėjau truputį..

UFF salone Valerijus... Kas dar turi žinių apie tai? Labai noriu gražiai nublonduot savo galvelę bigsmile.gif

Turiu dar vienus kontaktus moters ,kuri dirba Antakalnyje , vardą žinau ,telefoną taip pat turiu ,tik salono pavadinimo neatkasu niekaip ,žinau ,kad moters vardu berods pavadintas.. Iš vienos sm narės gavau kontaktus ,tai nerealiai gyrė ,kad labai su tokiu sunkiu pigmentu susitvarko ..bet viena nuomonė ,tai ...
Atsakyti
Užsirašiau ir aš pas Mindaugą iš Kirpimo Meistrų Ašmenos g. smile.gif Tik pasirodė keista, kad toks geras meistras, o eilės jokios pas jį nėra, visos dienos ir valandos laisvos sausio mėn g.gif Žiūrėsim kaip bus, eisiu sausio vidury, parašysiu kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
su šventėmis smile.gif
apsilankiau prieš šv.Kūčias pas Mindaugą iš KM. Užsirašiau ir nuėjau tą pačią dieną, kai sumąsčiau pas jį nueiti, laikų laisvų buvo. Gal kaip iš stilisto tikėjausi daugiau. Prašiau, kad pakarpytų, norėjau gražaus kritimo, bet pasakė, kad mano plaukams netinka (esu turėjusi tokius kirpimus) ir nukirpo tiesiai galus, pakirpo kirpčius. Nepasijutau išėjusi kaip iš salono.
Daugiau negrįšiu.
Gerai, jei kurioms jis tinka, matyt jis - ne mano kirpėjas.
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 12 26, 18:29)
bet viena nuomonė ,tai ...

sulaukite ir kitu nuomoniu, nes pati pasiklioviau viena nuomone, nuejau ir tikrai zinau, kad nebegrisiu pas ta kirpeja, nors pagal komentarus ji nuostabi. dar karta isitikinau, kas vienam nuostabu, kitam - eilinis dalykas
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 26, 23:09)
Užsirašiau ir aš pas Mindaugą iš Kirpimo Meistrų Ašmenos g. smile.gif Tik pasirodė keista, kad toks geras meistras, o eilės jokios pas jį nėra, visos dienos ir valandos laisvos sausio mėn  g.gif  Žiūrėsim kaip bus, eisiu sausio vidury, parašysiu kaip sekėsi smile.gif

Na ką, aš irgi atėjau su atsiliepimais apie Mindaugą iš Kirpimo meistrų. Eilių nebuvimas nustebino ir mane, nes maniau, kad prieš šventes norint pas jį pakliūti, tai jau tikrai reikės palaukti. Šiaip jis tikrai ne iš pigiųjų kirpėjų, tai ten lankosi atitinkamas žmonių ratas, kuris nėra didelis. Kita vertus, koks nors Rimdžius nuolat matomas televizijoj ar skaitomas spaudoj, todėl pas jį tokios milžiniškos eilės. Kiti net ir tokio lygio kirpėjai - stilistai, kurie spaudoje visai nematomi, yra žinomi mažiau ir didžiulių eilių nesusidaro.

O dabar apie patį kirpimą. Mano plaukai siekė pečius, bet norėjau juos trumpinti. Kai man plaukus nutrumpindavo buvęs kirpėjas, jie rytais atrodydavo labai netvarkingi. Rytais galiukai raitydavosi į visas puses, o juos kasryt tvarkytis gerą pusvalandį tikrai ne man. Šiaip nieko ekstremalaus nenorėjau. Tai taip Mindaugas mane ir nukirpo, bet neiškarpė plaukų taip stipriai, kaip tai padarydavo buvęs kirpėjas. Šiaip šukuosena atrodo truputį kitaip (man, kaip žinančiai). MB jokio skirtumo nepastebėjo (na vyras šiaip ar taip biggrin.gif), draugė sakė, kad gražiau pakirpo Mindaugas. Taigi pats kirpimas patiko. Plaukus taip pat ir dažė, bet paprastai, ne sruogelėm, sutvarkė man tą nesusipratimą, kurį buvo padirbęs buvęs kirpėjas.

Tik yra vienas „bet“, kuris čia jau buvo minėtas - kaina. Ilgaplaukėms gal ji priimtinesnė, nes su plaukais darbo daugiau ir pasikeitimas labiau matosi, be to, eiti užtenka 1-2 kartus per metus. O trumpaplaukėms, kaip kad man, kirpėjo paslaugų prireikia kokius 6-8 kartus per metus. Kiekvienąkart jam palikti po 250 litų kažkaip nesinori, nes suma susidaro išties nemaža (bent jau man šiuo metu per didelė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 gruodžio 2011 - 11:19
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauri: 27 gruodžio 2011 - 11:19
QUOTE(Tauri @ 2011 12 27, 12:18)
Elegantiškai sninga, parašyk kaip Mindaugas? Ar pateisino lūkesčius? Pastebėjau visoms kerpa kirpčiukus. Mano plaukams kirpčiukai tikrai netinka, tikiuosi nesugalvos nukirpti smile.gif

Papildžiau aną žinutę įspūdžiais, galit paskaityti. Manau, kad matydamas, jog kirpčiai netinka, jis tikrai jų nesiūlys. Kita vertus, jeigu sugalvos siūlyti, juk visada galit pasakyti „ne“.

Čia pridursiu, kad man jis pasiūlė kelis kirpimo variantus, iš kurių išsirinkau priimtinesnį. Taip pat padiskutavom ir apie plaukų spalvą.
Atsakyti