[quote=lisa_nova,2011 12 15, 10:36]
Esu kartą kirpusis pas Martyną iš KM.
Visiškai NIEKO nepadarė. Patrumpino galus ir tiek, po kirpimo net pati nepastebėjau, kad kas nors būtų pasiketę, tai ką jau kalbėt apie aplinkinius. Galima sakyt, 100lt už nieką. Dar pačioj pradžioj jam sakiau, kad gali elgtis drąsiau, nukirpt daugiau ir pan. Nieko!
Iš pažįstamos teko girdėt, kad jam dabar minimalizmo fazė...
Na dvi drauges kerpasi pas Martyna, kiekviena karta atrodo is jo grizusios kitaip Nors vienai jau dar kardinaliau nusikirpti lieka tik plikai skustis Todel man kazkaip keista, kad Martynas tik galiukus patrumpino bet matyt visiems buna tokiu dienu
Esu kartą kirpusis pas Martyną iš KM.
Visiškai NIEKO nepadarė. Patrumpino galus ir tiek, po kirpimo net pati nepastebėjau, kad kas nors būtų pasiketę, tai ką jau kalbėt apie aplinkinius. Galima sakyt, 100lt už nieką. Dar pačioj pradžioj jam sakiau, kad gali elgtis drąsiau, nukirpt daugiau ir pan. Nieko!
Iš pažįstamos teko girdėt, kad jam dabar minimalizmo fazė...
Na dvi drauges kerpasi pas Martyna, kiekviena karta atrodo is jo grizusios kitaip Nors vienai jau dar kardinaliau nusikirpti lieka tik plikai skustis Todel man kazkaip keista, kad Martynas tik galiukus patrumpino bet matyt visiems buna tokiu dienu
QUOTE(bittersweett @ 2011 12 17, 18:25)
Tai mano draugė irgi pas jį kerpasi. Jos plaukų grožio sugundyta ir užsirašiau pas jį. Deja... Aišku, mūsų plaukai labai skirtingi, dar kokia nors mėnulio fazė prisidėjo... todėl nieko ir nesigavo.
QUOTE(Jorigė @ 2011 11 17, 11:07)
O norėjau pasakyti trumpiau , jog apie pusantrų metų iš Kauno važinėju į Vilnių pas vieną kirpėją, kuri baigusi Dailės akademiją, yra augusi moteris, bet atrodo geriau už dvidešimtmetes - puikiai jaučia, koks kirpimas tinka žmogui, koks atspalvis ir pan. Žodžiu daug gero galėčiau pasakyti, o kaina tokia prieinama, jog man apsimoka net važinėti:)
merginos, gal kuri jau lankesi pas sia Joriges rekomenduota kirpeja?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 19, 11:15)
merginos, gal kuri jau lankesi pas sia Joriges rekomenduota kirpeja?
o kas per kirpeja?>
Auksine Laguna parduoda kupona kirpimui ir susukavimui. Ar kas ten lanketes, gal galit rekomenduoti kirpeja ilgiems plaukams
QUOTE(grmarti @ 2011 12 19, 12:06)
O Martynas ir jo kolega Mindaugas iš KM ar saugo plaukų ilgį jei to prašai? Ar yra megėjai gerą gabalą nurėžti?
Elegantiškai sninga, lauksim atsiliepimų
Elegantiškai sninga, lauksim atsiliepimų
Esu tikra, kad saugo, bent manes per prievarta niekada nekirpo, pasiulo kiek reiketu, kad butu plaukai ne stagarai nudziuve, bet pagal save neatsiklausia plauku tikrai nenures Ir pagal nuotrauka zurnale taip pat aklai nekirps
QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 19, 18:59)
o kas per kirpeja?>
dirba svitrigailos 28, ten yra tokia kirpykla. buvau vakar pas ja apsikirpti - nepatiko gal tiesiog nesutapo biolaukai, ar dar kas, bet nepatiko jos komentarai, nuolatiniai atsiliepimai i skambucius ir pokalbiai telefonu po 5 min, mano plauku palyginimas su kitom sedinciom kirpykloje klientemis, nu vienzo.. bent jau as pas ja tikrai negrisiu ir tuo labiau nedazysiu plauku.
siandien vaziuoju isbandyti tomo dazyma is solidi
Snieguolex, bitterswett ačiū už atsakymą Reiks pabandyti kirptis pas Mindaugą.
Yra tokių kirpėjų megėjų gerą gabalą nurėžti, lankiausi pas vieną tokį, labai malonus žmogus ir kirpdavo gražiai, bet sakydavau, kad auginu plaukus ir sutardavom dėl ilgio kiek nukirps, bet ypač paskutinį kartą bekirpdamas tokį gerą gabalą nurėžė (plaukai nebuvo tragiški), kad po to karto negrįžau, tad ieškau kito kirpėjo.
Yra tokių kirpėjų megėjų gerą gabalą nurėžti, lankiausi pas vieną tokį, labai malonus žmogus ir kirpdavo gražiai, bet sakydavau, kad auginu plaukus ir sutardavom dėl ilgio kiek nukirps, bet ypač paskutinį kartą bekirpdamas tokį gerą gabalą nurėžė (plaukai nebuvo tragiški), kad po to karto negrįžau, tad ieškau kito kirpėjo.