Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Gal kas zino kokios kainos "Bomond" kirpykloje? Gal galite rekomenduoti mestra? As galvoju nueiti pas Jevgeniju. gal kas jau buvo?
Atsakyti
[quote=lisa_nova,2011 12 15, 10:36]
Esu kartą kirpusis pas Martyną iš KM.
Visiškai NIEKO nepadarė. Patrumpino galus ir tiek, po kirpimo net pati nepastebėjau, kad kas nors būtų pasiketę, tai ką jau kalbėt apie aplinkinius. Galima sakyt, 100lt už nieką. Dar pačioj pradžioj jam sakiau, kad gali elgtis drąsiau, nukirpt daugiau ir pan. Nieko!
Iš pažįstamos teko girdėt, kad jam dabar minimalizmo fazė... doh.gif

Na dvi drauges kerpasi pas Martyna, kiekviena karta atrodo is jo grizusios kitaip blush2.gif Nors vienai jau dar kardinaliau nusikirpti lieka tik plikai skustis lotuliukas.gif Todel man kazkaip keista, kad Martynas tik galiukus patrumpino ax.gif bet matyt visiems buna tokiu dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2011 12 17, 18:25)
Na dvi drauges kerpasi pas Martyna, kiekviena karta atrodo is jo grizusios kitaip  blush2.gif Nors vienai jau dar kardinaliau nusikirpti lieka tik plikai skustis  lotuliukas.gif Todel man kazkaip keista, kad Martynas tik galiukus patrumpino  ax.gif bet matyt visiems buna tokiu dienu  g.gif

Tai mano draugė irgi pas jį kerpasi. Jos plaukų grožio sugundyta ir užsirašiau pas jį. Deja... Aišku, mūsų plaukai labai skirtingi, dar kokia nors mėnulio fazė prisidėjo... todėl nieko ir nesigavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
O Martynas ir jo kolega Mindaugas iš KM ar saugo plaukų ilgį jei to prašai? Ar yra megėjai gerą gabalą nurėžti? g.gif

Elegantiškai sninga, lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 19 gruodžio 2011 - 11:16
QUOTE(Jorigė @ 2011 11 17, 11:07)
O norėjau pasakyti trumpiau  tongue.gif , jog apie pusantrų metų iš Kauno važinėju į Vilnių pas vieną kirpėją, kuri baigusi Dailės akademiją, yra augusi moteris, bet atrodo geriau už dvidešimtmetes - puikiai jaučia, koks kirpimas tinka žmogui, koks atspalvis ir pan. Žodžiu daug gero galėčiau pasakyti, o kaina tokia prieinama, jog man apsimoka net važinėti:)

merginos, gal kuri jau lankesi pas sia Joriges rekomenduota kirpeja?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 19, 11:15)
merginos, gal kuri jau lankesi pas sia Joriges rekomenduota kirpeja?

o kas per kirpeja?>
Atsakyti
kas lankesi pas Gabija is Borzua? (akropolis)
Atsakyti
Auksine Laguna parduoda kupona kirpimui ir susukavimui. Ar kas ten lanketes, gal galit rekomenduoti kirpeja ilgiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 20 gruodžio 2011 - 17:50
QUOTE(grmarti @ 2011 12 19, 12:06)
O Martynas ir jo kolega Mindaugas iš KM ar saugo plaukų ilgį jei to prašai? Ar yra megėjai gerą gabalą nurėžti?  g.gif

Elegantiškai sninga, lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif

Esu tikra, kad saugo, bent manes per prievarta niekada nekirpo, pasiulo kiek reiketu, kad butu plaukai ne stagarai nudziuve, bet pagal save neatsiklausia plauku tikrai nenures ax.gif Ir pagal nuotrauka zurnale taip pat aklai nekirps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 19, 18:59)
o kas per kirpeja?>

dirba svitrigailos 28, ten yra tokia kirpykla. buvau vakar pas ja apsikirpti - nepatiko schmoll.gif gal tiesiog nesutapo biolaukai, ar dar kas, bet nepatiko jos komentarai, nuolatiniai atsiliepimai i skambucius ir pokalbiai telefonu po 5 min, mano plauku palyginimas su kitom sedinciom kirpykloje klientemis, nu vienzo.. biggrin.gif bent jau as pas ja tikrai negrisiu ir tuo labiau nedazysiu plauku.
siandien vaziuoju isbandyti tomo dazyma is solidi smile.gif
Atsakyti
Snieguolex, bitterswett ačiū už atsakymą 4u.gif Reiks pabandyti kirptis pas Mindaugą. smile.gif
Yra tokių kirpėjų megėjų gerą gabalą nurėžti, lankiausi pas vieną tokį, labai malonus žmogus ir kirpdavo gražiai, bet sakydavau, kad auginu plaukus ir sutardavom dėl ilgio kiek nukirps, bet ypač paskutinį kartą bekirpdamas tokį gerą gabalą nurėžė (plaukai nebuvo tragiški), kad po to karto negrįžau, tad ieškau kito kirpėjo.
Atsakyti
dar pridursiu apie Janina is Svitrigailos g.: kad dar ir kreivai nukirpo doh.gif tiek kirpciukus, tiek per visa ilgi (o ten nieko mandro, tiesiog turejo buti tiesi linija, bet ir tos nesugebejo tiesiai nukirpti), siandien kitas kirpejas taise jos klaidas.
Atsakyti