Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(mamania17 @ 2011 12 06, 19:18)
Skaiciau visa tema,bet ,matyt praleidau ir nepamaciau smile.gif. Neseniai skambinau I "kukla " grozio salona. Kirpimas pas ji kainuoja apie 120 lt ,bet sokas buvo ,kaip pasake ,kad eile pas ji 3 menesiai i prieki ir nauju klientu nebepriima!!!! mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

Nu tai panasiai budavo ir kai G9 dirbdavo. Tiesa, tada imdavo 90 LT uz kirpima. Kirpausi pas ji 1 karta ir visai nepatiko sukuosena. Zmogus fainas.
Papildyta:
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 11 25, 11:20)
Gal kuri nors kirpotės DGC grožio centre Santariškėse? Norėčiau atsiliepimų  ax.gif

Kirpausi, nes kazkada reikejo skubiai. Pas blondine, vardo nzn. Nieko ypatingo, labai ziurejo, kad galai butu simetriski ir visa laika kalbejo, kad nei moka, nei megsta kirpti ekstremaliau. Negrisiu, nes uz paprasta kirpima nulupo 80 lt... tuo metu visame rajone kabejo reklamos, kad DGC akcija - kirpimas iki 60 lt. biggrin.gif
Atsakyti
Na aš dažydavausi augaliniais dažais (chna, basma), o kai užsimaniau persidažyti į blondinę, tai teko po pirmo dažymo pabūti "ryža" thumbup.gif O paskui gavosi man ta blondinė normaliai bigsmile.gif "Žaliuoti" tikrai neteko g.gif Aišku, jau nebe augaliniais dažais šviesino, bet viskas tvarkoj mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 12 01, 14:48)
Pašviesinti įmanoma tik chemija, o jei visąlaik dažyta augaliniais dažais, tai labai didelė tikimybė tiesiog realiai pažaliuoti  ax.gif Aš jūsų vietoje nerizikuočiau..arba gerokai atauginkit plaukus nedažydama, kad nebūtų gaila žalių galų nukirpti ax.gif

Papildyta:
70 Lt (jei nepasikeitė niekas) mirksiukas.gif

QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 25, 07:20)
Jei dar pravers (gal kuriai kitai reikės) 
Liutauro tel.: 8 606 62527
P.S. Neskaitau šios temos kasdien 
norejau pasiklausti o kokia kaina pas liutaura?

Atsakyti
Gal kam teko kirptis „Pas Egidiją“ prie BIG? Kurią kirpėją galėtumėt rekomenduoti?
Atsakyti
Dar karta lankiausi pas Mindauga is KM, si karta leidau su plaukais daryt ka nori, t.y. pusilgius plaukus patrumpino iki peciu, nukirpo kirpciukus, rezultatas nustebino mane, visus aplinkinius smile.gif. TIek komplimentu nesu girdejusi smile.gif Jau kartais nebezinau kaip reaguoti, kai mane tiek giria, o as esu ne is tu kukliu kur komplimenta girdi karta metuose.
Isties dziaugiuosi, kad nereikia jam sakyti kaip kirpti, bet matyt svarbu, kad kirptis neinu su nuomone, jog pakerpam tik galiukus ir nieko naujo nedarom.
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2011 12 11, 19:04)
Tau dažė visu ilgiu?

paskutinius kartus, neįtikėtina,bet atrinkinejo prieš tai dažytas sruogas, kad nešviesinti viso ilgio, t.y. ir prieš tai jau šviesinto plauko. Bet pirmą kartą, kai pas jį atėjau dažė visu ilgiu, nes buvo nudažyta negražiai, tokiais lyg tamsesniais plėmais. Šiaip jis saugo plauką. Kažkada užėjau,užsirašyti dažymui, tai patarė palaukti, nes sruoguoti geriau, kai būna labiau paaugę plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Board @ 2011 11 20, 22:59)
pritariu visu 100 proc., jeigu kalbam apie Jurgą trumpais šviesiais plaukais (Figaro Gedimino 9). Pas ją kėdėj atsipalaiduoju ir "atsiduodu" į jos rankas. Laiką, aišku, reikia pasiplanuot šiek tiek laisviau, iš tikrųjų kiek ilgiau užtrunka. Bet tas laikas neprailgsta. Visada pasiūlo kirpimo variantus, kas man ypač tinka,  nes pati esu dažniausiai neapsisprendusi kliente, ir ateinu pas kirpėją beveik be nuomonės smile.gif.

Buvau praeitą penktadienį, maloniai nustebino, kad dovanojo plaukų atstatymo su keratinu procedūrą.
Rekomenduoju.  thumbup.gif

as taip pat ja rekomenduoju super stiliste, visa gyvenima pas kirpejas eidavau kaip i stomatologini, o ja visiskai pasitikiu.
P.S mano ilgi labai stori plaukai, rekomenduociau tik Jurga is Figaro salono. gedimino 9
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 22, 08:21)
Gal kas pasiulys Vilniuje gera kirpeja mokancia dirbti su laaabai storais plaukais? reikia apsikirptis bet kur nueinu, vis iskandzioja ir buna negrazus kirpimas  blush2.gif

mano tokia pat buvo situacija iki tol kol radau Jurga
rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 12, 15:32)
o tarp touch ir touch plius didelis skirtumas?

Plius skirta butent ziliems plaukams.
Po jo melo, man is vis kila jau itarimas , kad jis dazo ne su Wella color touch. Nes plaukai riebaluojasi po jo dazymo kiekviena diena, atrodo niekaip. Anksciau taip nebuvo. parduodiu likusius kuponus ir neesiu pas ji daugiau
Papildyta:
QUOTE(bittersweett @ 2011 12 13, 23:09)
Dar karta lankiausi pas Mindauga is KM, si karta leidau su plaukais daryt ka nori, t.y. pusilgius plaukus patrumpino iki peciu, nukirpo kirpciukus, rezultatas nustebino mane, visus aplinkinius smile.gif. TIek komplimentu nesu girdejusi smile.gif Jau kartais nebezinau kaip reaguoti, kai mane tiek giria, o as esu ne is tu kukliu kur komplimenta girdi karta metuose.
Isties dziaugiuosi, kad nereikia jam sakyti kaip kirpti, bet matyt svarbu, kad kirptis neinu su nuomone, jog pakerpam tik galiukus ir nieko naujo nedarom.

Jo Mindaugas labai faias kirpejas. As pas ji galiukus dabar pakirpau ir tia plaukai kitaip atrodo smile.gif
Geriau as jau kirpimo meistruose 220 lt mokesiu, nei net pas Pavla 120
Atsakyti
Praejo jau menesis po mano kirpimo pas Neringa is JURY salono. Is tikro as buvau uzsirasius pas Renata. Ta diena mums buvo didele svente, bet 30 min. pries mano uzrasymo laika, man paskambino is kirpyklos ir pranese kad Renatos ta diena nebus (sake kad susirgo). Buvau soke, mums didele svente, o mano plaukai siaubingi... Kagi - man pasiule kad mane galetu priimti Neringa... nu ka daryti, kito pasirinkimo neturejau. Labai bijojau kad ispesios mano storus plaukus. Daug kartu kartojau ir administratorei i jai, kad vienintelis dalykas kurio nenoriu, kad neiiskirptu ir neispesiotu plauku... Leidau nukirpti 10cm nuo ilgu plauku, su salyga kad neiskipines daugiau... bet deja..... rezultas labai nuliudino.
Visu pirma 3 kartus pakartojau kaip noreiau kad guletu grifka, visus kartus ji sutiko kad taip ir padarys. Paskui kai jau dziovino grifka as vis kartojau, kad grifka nepasistos jei ja is virsaus dziovinti.... Ji atrodo sekundei keite kripti ir paskui vel tas pats. Kai jau norejo mane paleisti pasakiau kad as gi nenorejau kad grifka butu priplota... prasau padarykit kaip prasiau, reiketu ja isdziovinti is apacios kad ji sovetu... Tai man buvo pasakyta, na as jau padariau pagal save, nedziovinisu daugiau nei plaukas perdzius... doh.gif doh.gif Turejau grizus namo slapinti grifka ir dziovinti ja iprastu budu...
Pats kirpimas po susukavimo atrode visai nieko... Maciau kad buvo daug daugiau iskirpta nei leidau, kad buvo laiptelis apie 10 cm, kurio taip nenorejau ir prasiau nekirpti taip... Bet susukuoti plaukai atrode puse bedos. Uzatat dabar kaip vargstu. turiu 2 storus, kvadratinius, netvarkingus sluoksnius, kurie atrodo kaip ispesioti, ziuri i visas puses doh.gif doh.gif Visnu zodziu esu labai, labai nepatenkinta. Teks pries kaledas eit tvarkyti plaukus, ko pasekoje prarasiu apie 25 cm ilgio... Nors norejau tik 10cm leisti nukirpti. Iprastai kerpu galiukus ir grufkute tik karta i 6 men.
Kas turit ilgus ir storus plaukus tikrai nerekomenduoju eiti pas Neringa....
Nors siap kaip zmogus tikrai maloni, ir kirpo kruopsiai, uztruko apie 1,5 val.... bet kas man is to, jei atrodau kaip kutvela.... negaliu susitvarkyti su plaukais... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 14, 19:54)

puikiai Jus suprantu 4u.gif buvau ir aš, greičiausiai pas tą pačią Neringą(nors nesu 100proc. garantuota dėl vardo blush2.gif ), mano plaukai ilgi ir stori, tai taip nukirpo, kad kaskar išsiplovus galvą vargdavau doh.gif o dar ir sumokėjau nemažą sumą doh.gif
Tai, pasikartosiu, jau kuris laikas lankausi pas Tomą, nėra eilių 2 mėn. į priekį, o rezultatu tiek dažant, tiek kerpant esu labai patenkinta, aišku praėjo laiko,kol atsiauginau tuos iškarpymus... Todėl rekomenduoju ir Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avi @ 2011 12 14, 21:02)
puikiai Jus suprantu 4u.gif buvau ir aš, greičiausiai pas tą pačią Neringą(nors nesu 100proc. garantuota dėl vardo blush2.gif ), mano plaukai ilgi ir stori, tai taip nukirpo, kad kaskar išsiplovus galvą vargdavau doh.gif o dar ir sumokėjau nemažą sumą doh.gif
Tai, pasikartosiu, jau kuris laikas lankausi pas Tomą, nėra eilių 2 mėn. į priekį, o rezultatu tiek dažant, tiek kerpant esu labai patenkinta, aišku praėjo laiko,kol atsiauginau tuos iškarpymus... Todėl rekomenduoju ir Jums mirksiukas.gif

nu va, ne as viena doh.gif doh.gif yra cia juos nuotrauka: http://www.yury.lt/lt_LT/salon/salono-meistrai

o pas kuri/a Toma vaikstot?
Atsakyti
Esu kartą kirpusis pas Martyną iš KM.
Visiškai NIEKO nepadarė. Patrumpino galus ir tiek, po kirpimo net pati nepastebėjau, kad kas nors būtų pasiketę, tai ką jau kalbėt apie aplinkinius. Galima sakyt, 100lt už nieką. Dar pačioj pradžioj jam sakiau, kad gali elgtis drąsiau, nukirpt daugiau ir pan. Nieko!
Iš pažįstamos teko girdėt, kad jam dabar minimalizmo fazė... doh.gif

Tai čia buvo rugpjūčio mėnesį. Tad spalio mėnesį užsirašiau pas Jurijų iš Yury salon. FANTASTIKA. Iškart norėjo kript trumpai, bet paprašiau, kad paliktų truputį plaukų, kad susirišt galėčiau. Paklausė biggrin.gif
Plaukai gražiai krenta, man labai tinka ir patinka. Labai lengva sušukuoti, reikia tik feno. Esu labai patenkinta. O jau komplimentų sulaukiu... ax.gif
Aišku sumokėjau 200lt (truputį net kojas pakirto, kai išgirdau kokia kaina), bet verta. Kaip pats Jurijus sakė, susitiksim po naujų metų. Ir iš tikrųjų, dar mažiausiai iki kovo plaukų kirpt nereikės.
Atsakyti
QUOTE(bittersweett @ 2011 12 13, 23:09)

Puiku :sutinku Aš kaip tik pas jį pirmadienį keliauju. Grįžus papasakosiu įspūdžius.
Atsakyti