Praejo jau menesis po mano kirpimo pas Neringa is JURY salono. Is tikro as buvau uzsirasius pas Renata. Ta diena mums buvo didele svente, bet 30 min. pries mano uzrasymo laika, man paskambino is kirpyklos ir pranese kad Renatos ta diena nebus (sake kad susirgo). Buvau soke, mums didele svente, o mano plaukai siaubingi... Kagi - man pasiule kad mane galetu priimti Neringa... nu ka daryti, kito pasirinkimo neturejau. Labai bijojau kad ispesios mano storus plaukus. Daug kartu kartojau ir administratorei i jai, kad vienintelis dalykas kurio nenoriu, kad neiiskirptu ir neispesiotu plauku... Leidau nukirpti 10cm nuo ilgu plauku, su salyga kad neiskipines daugiau... bet deja..... rezultas labai nuliudino.
Visu pirma 3 kartus pakartojau kaip noreiau kad guletu grifka, visus kartus ji sutiko kad taip ir padarys. Paskui kai jau dziovino grifka as vis kartojau, kad grifka nepasistos jei ja is virsaus dziovinti.... Ji atrodo sekundei keite kripti ir paskui vel tas pats. Kai jau norejo mane paleisti pasakiau kad as gi nenorejau kad grifka butu priplota... prasau padarykit kaip prasiau, reiketu ja isdziovinti is apacios kad ji sovetu... Tai man buvo pasakyta, na as jau padariau pagal save, nedziovinisu daugiau nei plaukas perdzius...
Turejau grizus namo slapinti grifka ir dziovinti ja iprastu budu...
Pats kirpimas po susukavimo atrode visai nieko... Maciau kad buvo daug daugiau iskirpta nei leidau, kad buvo laiptelis apie 10 cm, kurio taip nenorejau ir prasiau nekirpti taip... Bet susukuoti plaukai atrode puse bedos. Uzatat dabar kaip vargstu. turiu 2 storus, kvadratinius, netvarkingus sluoksnius, kurie atrodo kaip ispesioti, ziuri i visas puses
Visnu zodziu esu labai, labai nepatenkinta. Teks pries kaledas eit tvarkyti plaukus, ko pasekoje prarasiu apie 25 cm ilgio... Nors norejau tik 10cm leisti nukirpti. Iprastai kerpu galiukus ir grufkute tik karta i 6 men.
Kas turit ilgus ir storus plaukus tikrai nerekomenduoju eiti pas Neringa....
Nors siap kaip zmogus tikrai maloni, ir kirpo kruopsiai, uztruko apie 1,5 val.... bet kas man is to, jei atrodau kaip kutvela.... negaliu susitvarkyti su plaukais...