Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(mamania17 @ 2011 12 05, 22:35)
Sveikutes merginos, 4u.gif
Kas zinote,kiek kainuoja plauku kirpimas pas K.Rimdziu? ax.gif

Čia neseniai buvo rašyta, kad kirpimas ir dažymas kainuoja apie 250 litų. Vien kirpimas, žinoma, kainuos pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 06, 20:05)
Čia neseniai buvo rašyta, kad kirpimas ir dažymas kainuoja apie 250 litų. Vien kirpimas, žinoma, kainuos pigiau.

Skaiciau visa tema,bet ,matyt praleidau ir nepamaciau smile.gif. Neseniai skambinau I "kukla " grozio salona. Kirpimas pas ji kainuoja apie 120 lt ,bet sokas buvo ,kaip pasake ,kad eile pas ji 3 menesiai i prieki ir nauju klientu nebepriima!!!! mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 03, 10:11)
gal kuriai teko dazytis pas Irina is Egoformos? arba rekomenduokite gera kirpeja, kurios arkliukas sruogavimas bigsmile.gif  noriu tik virsugalvi pasruoguoti bet bijau, kad nesudegintu plauku, nes plaukas plonas, nors jo ir daug.

Dažiau plaukus pas Iriną prieš kelias savaites. Bet man dažė visus plaukus viena šviesia spalva, nors ir buvo pas mane prisruoginta ir rudai ir šviesiai, bet spalva gavosi labai graži ir lygi smile.gif tikrai rekomenduoju Iriną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpike @ 2011 12 05, 01:48)
labas!!!

gal kas nors turėtumėt patarimą/pasiūlymą kas vilniuj gerai dažo šviesiomis sruogelėmis??? nebenoriu dažyt visų plaukų, jau kuris laikas bandau atsiaugint, bet taip negražiai man atrodo, sakau gal kelias sruogeles įdėjus taip nesimatytų sad.gif(( gal kam panaši situacija buvo/yra??

man nerealiai dažo Tomas Žirmūnų IKI antrame aukšte kirpykloje Solidi dirba thumbup.gif o aš tikrai iš priekabiųjų smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 07 gruodžio 2011 - 21:55
QUOTE(avi @ 2011 12 07, 22:55)
man nerealiai dažo Tomas Žirmūnų IKI antrame aukšte kirpykloje Solidi dirba thumbup.gif o aš tikrai iš priekabiųjų  smile.gif rolleyes.gif

ooo, kaip tik netoli namu biggrin.gif niekada neatkreipiau demesio kad ten kirpykla yra biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu toliau apie Pavla is Karetnyj Dvor. Vienu zodziu, po to kai jis apkirpo man galus, galai pradejo skilinetis sad.gif (tas pats ir mamai atsitiko) O jau visai pamirsau apie skilinejanciu galiukus nuo tos dienos kai pradejau Kirptis pas Mindauga is kirimo meistru. Turiu is viso 3 kuponus pas Pavla, nuejau praeita savaite pas jis. pasakiu, kad tik nudazytu , tai neuzdaze zilus plaukus, ejau antra karta viska dazyti is naujo g.gif Pinigu nemokejau jau
O Vakar nuejau as Mindauga apskirpti, del galu jis pasake, kas geiaciausiai zirkles blogos, del to pradejos skilineti.
Atsakyti
QUOTE(avi @ 2011 12 07, 21:55)
man nerealiai dažo Tomas Žirmūnų IKI antrame aukšte kirpykloje Solidi dirba thumbup.gif o aš tikrai iš priekabiųjų  smile.gif rolleyes.gif

kokiais dazais? kokios kainos? kuo geresnis negu kiti kirpejai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 11, 14:50)
kokiais dazais? kokios kainos? kuo geresnis negu kiti kirpejai? bigsmile.gif

man patinka, kad labai kruopščiai, stengiasi atrinkti sruogas, smulkiai, dažė suomiškais keliskart, o paskutinį kartą kažkokiais naujais,olandiškais thumbup.gif dar ir priemonių tų nusipirkau,tai po šio karto labai faini plaukai,švelnūs ir blizga. Moku 100-120 lt, priklausomai ar kerpu, mano plaukai ilgi, iki pusės nugaros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 11 gruodžio 2011 - 16:22
QUOTE(avi @ 2011 12 11, 17:21)
man patinka, kad labai kruopščiai, stengiasi atrinkti sruogas, smulkiai, dažė suomiškais keliskart, o paskutinį kartą kažkokiais naujais,olandiškais thumbup.gif  dar ir priemonių tų nusipirkau,tai po šio karto labai faini plaukai,švelnūs ir blizga. Moku 100-120 lt, priklausomai ar kerpu, mano plaukai ilgi, iki pusės nugaros 4u.gif

Tau dažė visu ilgiu?
Atsakyti
Siandien Pas Pavla is karetnij Dvor isaiskinome, ka djis is vis neturi dazu wella color touch plius, o rik paprastus color touch, bet sako , kad dazo su plius doh.gif Siuabas. na ir kaip po tokiu dlayku noresis eiti pas ji dar? o as dar 2 kuponum turiu. doh.gif
Atsakyti
o tarp touch ir touch plius didelis skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 12 12, 15:21)
Siandien Pas Pavla is karetnij Dvor isaiskinome, ka djis is vis neturi dazu wella color touch plius, o rik paprastus color touch, bet sako , kad dazo su plius  doh.gif  Siuabas. na ir kaip po tokiu dlayku noresis eiti pas ji dar? o as dar 2 kuponum turiu.  doh.gif

Ejau viena karta pas ta Pavla seniai, pries keleta metu, tuomet turejau tamsesnius plaukus, bet bandziau pereiti prie blondinisku, todel kreipiausi patarimo, kaip tai butu galima padaryti. Tai isgirdes ji pasake, kad man netiks buti blondine (dabar jau isitikinau, kad tai tikrai netiesa) ir pasiule tiesiog paryskinti tuo metu buvusia ruda spalva. Rezultate nudaze pensininku baklazanine spalva su kazkokiom violetinem sruogom, buvo baisu.
Papildyta:
gal kas zinote, su kokiais dazais dazo Benas is Kristianos?
Atsakyti