Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(neziniukazz @ 2011 11 30, 12:31)
jeigu kas gelėtu man padėti bučiau labai dekingas

busiu Lb dekingas jei kasnors -kanors patars

P.S. kaina i si klausima neieina taip kaip pats suprantu kad man tai tikrai nainuos ne 50 ir ne 70 lt

pabandykit susirasti kiprėją Gintą, jis dirba juozapavičiaus g. salone kažkaip ten LUX ar pan. smile.gif gal jis padės, parašykit kad jį pakviestų ir pasitarkit su juo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 30 lapkričio 2011 - 21:35
Ziurejau internete regis tokio kirpejo net nera, nu bet apilankysiu pasidomesiu,

gal dar kas ka pasiulys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniukazz @ 2011 12 01, 01:00)
Ziurejau internete regis tokio kirpejo net nera, nu bet apilankysiu pasidomesiu,

gal dar kas ka pasiulys? smile.gif

jis dar irSimonoj dirba, bet ten brangesnis kirpimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniukazz @ 2011 11 30, 12:31)
Liepe parasyti cia , tad as tiesiog nukopijuoju ne vietoje parasyta posta :

Moteris /mergaitės/panelės kreipiuosi į jus tikėdamasis gauti gera patarimą šiuo klausimu, esu vaikinas kuris niekada nesilankė nei grožio salone nei pas kirpėja(mama buvus kirpėja) ir tiesiog norėčiau kardinaliai pakeisti savo plaukus, perdažyti apkipti bet nei nzn kaip aš to norėčiau nei kas man geriau tiktu, tad rašau čia jus dažnai vaikštote pas kirpėjus ir matomai jau žinote kur galėtu apkirpti ir vaikina kuris ateitu ir pasakyti "nzn kas man tikru bet noriu paskeisti" ir kirpėja(s) pats nusprestu ką derėtu daryti su mano plaukais ir kaip tai daryti....
Trumpai tariant reikėtu provesionalios kirpiklos(grožio salono) Vilniuje kur mane apkirptu bei padažytų jei kirpėja(s) mano kad to reikia, taip kad net aš pasakyčiau "VAU!!!"

jeigu kas gelėtu man padėti bučiau labai dekingas

busiu Lb dekingas jei kasnors -kanors patars

P.S. kaina i si klausima neieina taip kaip pats suprantu kad man tai tikrai nainuos ne 50 ir ne 70 lt

tokiu atveju kai nzn ko nori,bet tikiesi Vau ,siulau Valeriju is UFF salono.
Pati pas ji atejau nezinodama ko noriu, jis pakeite mano sukuosena kardinaliai, lb dziaugiuos rezultatu. Pastebejau,kad lb stilingai kerpa vaikinus.
gal pravers smile.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turite patirties, kad kirpeja is tamsiai rudos visa laika augaliniai dazytos spalvytes, butu graziai pasviesinusi spalva. Noriu 2-3 tonais pakeisti ir turiu patirties kai gerokai sugrybina
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 01, 13:21)
Merginos gal kuri turite patirties, kad kirpeja is tamsiai rudos visa laika augaliniai dazytos spalvytes, butu graziai pasviesinusi spalva. Noriu 2-3 tonais pakeisti ir turiu patirties kai gerokai sugrybina

Pašviesinti įmanoma tik chemija, o jei visąlaik dažyta augaliniais dažais, tai labai didelė tikimybė tiesiog realiai pažaliuoti ax.gif Aš jūsų vietoje nerizikuočiau..arba gerokai atauginkit plaukus nedažydama, kad nebūtų gaila žalių galų nukirpti ax.gif
Atsakyti
gal kuriai teko dazytis pas Irina is Egoformos? arba rekomenduokite gera kirpeja, kurios arkliukas sruogavimas bigsmile.gif noriu tik virsugalvi pasruoguoti bet bijau, kad nesudegintu plauku, nes plaukas plonas, nors jo ir daug.
Atsakyti
labas!!!

gal kas nors turėtumėt patarimą/pasiūlymą kas vilniuj gerai dažo šviesiomis sruogelėmis??? nebenoriu dažyt visų plaukų, jau kuris laikas bandau atsiaugint, bet taip negražiai man atrodo, sakau gal kelias sruogeles įdėjus taip nesimatytų sad.gif(( gal kam panaši situacija buvo/yra??

Atsakyti
Kaip kirpėjos "East Island" SPA centre "Forum Palace"? Planuoju atsipalaidavimo dieną, tai galvoju, kad neblogai būtų ir plaukų galiukus pasitrumpinti (GAL dar šiek tiek iškarpyti). Kokios rekomendacijos, pastebėjimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, 4u.gif
Kas zinote,kiek kainuoja plauku kirpimas pas K.Rimdziu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsirasiau pas kirpimo meistra Martyna "My Studio". Gal kas kirpotes pas ji? Kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2011 12 06, 06:08)
Sveikos, uzsirasiau pas kirpimo meistra Martyna "My Studio". Gal kas kirpotes pas ji? Kokie ispudziai?

Pastebejau, kad My studio prieme kelis naujus kirpejus ir tuoj pat paskelbe grupine akcija kirpimui. Anksciau Martyno ten tikrai nebuvo, reiskia naujokas.
Papasakokit kokie ispudziai po kirpimo 4u.gif
Atsakyti