Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 21, 13:18)
Visai sudominot. Aš ieškau irgi tokio kirpėjo ar kirpėjos, kuris būtų kartu ir stilistas smile.gif Beje, o kiek ten kainuoja kirpimas?

Figaro įkainius galima pažiūrėti čia: http://www.figaro.lt...ainorasciai/577
Atsakyti
QUOTE(Board @ 2011 11 22, 20:17)
Figaro įkainius galima pažiūrėti čia: http://www.figaro.lt...ainorasciai/577

Dėkui. Ogi parašius klausimą ir pati pagūglinusi radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 23 lapkričio 2011 - 11:56
kas gali pasakyti kokios kirpimo kainos ilgu plauku pas Denisa Taikos g. ?
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 11 19, 13:11)
nezinau ar i tema, bet noriu ispet, kad neitu kirptis i auksine sruoga lazdynuose, pas tokia blondine, ilgais plaukais..
prie kelias dienas buvau, tai iki siol nezinau ka daryt su plaukais,
ejau, nes mano kirpeja susirgo ir bus tik po nauju metu, tai sakau minimaliai patvarkysiu, kad tik sulaukt kol ji gris.. ir ka... sedziu baisiai nukirptais ir iskartypais plaukais, kuriuos nezinau kaip susitvarkyt, kad galima butu i gatve iseit..
mano plaukai ploni, bet ju daug, visi sako, kad vaikiskas plaukas-tokios strukturos..
plaukai tiesus.. ir dar juos istiesino.. tai atrode kaip slapi makaronai... dregnus plaukus dar supurske laku, tai isivaizduokit...
sakau, o kodel jie tokie prilipe prie galvos, atrodo kaip neplauti, atsako, tai gi man kai tik taip graziau.. doh.gif
o as juos visad sukeliu nuo saknu, kad purus atrodytu... atsako, taigi, as nezinau, jus pirma kart atejot, nepazistu plauko... verysad.gif  o kokia atejau, tipo nemate...
nezinau dbr kaip juos susitvarkyt... vaiksciosiu apaugus, bet ten neisiu daugiau..

Kokia pazystama situacija unsure.gif tokiais atvejais plaukus surisu ir vaikstau kol biski ataugs,ir kt kart einu pas patikima kirpeja smile.gif
Atsakyti

Jei dar pravers (gal kuriai kitai reikės)
Liutauro tel.: 8 606 62527
P.S. Neskaitau šios temos kasdien
norejau pasiklausti o kokia kaina pas liutaura?
Atsakyti
Gal kuri nors kirpotės DGC grožio centre Santariškėse? Norėčiau atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 11 25, 11:20)
Gal kuri nors kirpotės DGC grožio centre Santariškėse? Norėčiau atsiliepimų  ax.gif

Keletą kartų dažiausi plaukus ir kirpausi pas Gintarę 4u.gif Nieko ekstremalaus, jokių pokyčių per daug ir nenorėjau, tai likau suprasta ir nudažyta, pakirpta kaip ir tikėjausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 11 26, 22:36)
Keletą kartų dažiausi plaukus ir kirpausi pas Gintarę 4u.gif  Nieko ekstremalaus, jokių pokyčių per daug ir nenorėjau, tai likau suprasta ir nudažyta, pakirpta kaip ir tikėjausi smile.gif

Noreciau paantrinti. Graziai, paprastai, kokybiskai. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas kirposi ESTELINA grozio salone. gavau dovanu modeliniam kirpimui. butu idomu isgirsti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2011 11 15, 09:38)
merginos, gal kazkas kerpates pas Lena arba Jevgeniju is Bomond Vilniuje, kokie atsiliepimai?

Pas Zenia dariausi sukuosena tai super. Bomonde kirpausi pas Liuda, mano plaukai ilgi, tankus ir siek tiek garbanojasi tai gerai pritaiko forma, plauku neraikia tiesinti.
Siuo metu ieskau kazko naujo ir noreciau pabandyti apsikirpti pas Zbigneva kuris dirba mambre.
Atsakyti
Kirpausi, nieko gero negaliu pasakyti, pakarpo panasiai kaip ir kirpyklose paprastose, tik ten ima 30 lituku, o Gintare nuplesia visus 80, kaip pas stilistus beveik:) ...

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2011 11 25, 12:20)
Gal kuri nors kirpotės DGC grožio centre Santariškėse? Norėčiau atsiliepimų  ax.gif

Atsakyti
Liepe parasyti cia , tad as tiesiog nukopijuoju ne vietoje parasyta posta :

Moteris /mergaitės/panelės kreipiuosi į jus tikėdamasis gauti gera patarimą šiuo klausimu, esu vaikinas kuris niekada nesilankė nei grožio salone nei pas kirpėja(mama buvus kirpėja) ir tiesiog norėčiau kardinaliai pakeisti savo plaukus, perdažyti apkipti bet nei nzn kaip aš to norėčiau nei kas man geriau tiktu, tad rašau čia jus dažnai vaikštote pas kirpėjus ir matomai jau žinote kur galėtu apkirpti ir vaikina kuris ateitu ir pasakyti "nzn kas man tikru bet noriu paskeisti" ir kirpėja(s) pats nusprestu ką derėtu daryti su mano plaukais ir kaip tai daryti....
Trumpai tariant reikėtu provesionalios kirpiklos(grožio salono) Vilniuje kur mane apkirptu bei padažytų jei kirpėja(s) mano kad to reikia, taip kad net aš pasakyčiau "VAU!!!"

jeigu kas gelėtu man padėti bučiau labai dekingas

busiu Lb dekingas jei kasnors -kanors patars

P.S. kaina i si klausima neieina taip kaip pats suprantu kad man tai tikrai nainuos ne 50 ir ne 70 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neziniukazz: 30 lapkričio 2011 - 11:32