Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

As atvaziavau is provincijos pasigrazinti i Vilniu smile.gif Kirpausi ir daziausi Nefertiteje pas J. Morkuniene lyg... labai patiko ir visi labai gyre, kad man tinka 4u.gif Vaziuosiu ten vel
Atsakyti
o gal kas žinot, kokią kirpėją, kad namuose dirbtų? Reiktų plaukus būtinai savaitgalį pasidažyt, o kirpyklos tai nedirbs..
Atsakyti
QUOTE(mardenaa @ 2011 06 23, 12:10)
o gal kas žinot, kokią kirpėją, kad namuose dirbtų? Reiktų plaukus būtinai savaitgalį pasidažyt, o kirpyklos tai nedirbs..

nuo kada cia visos kirpyklos savaitgaliais nedirba?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 23, 20:24)
nuo kada cia visos kirpyklos savaitgaliais nedirba?

man reikia šį savaitgalį, o kaip žinome, dabar yra ilgasis savaitgalis, visiem laisvadieniai..
Atsakyti
QUOTE(mardenaa @ 2011 06 23, 23:42)
man reikia šį savaitgalį, o kaip žinome, dabar yra ilgasis savaitgalis, visiem laisvadieniai..

kaip visi zinome, savaitgaliais, net ir ilgaisiais, visos panoramos, europos ir akropoliai dirba ir juose esancios kirpyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 24, 11:01)
kaip visi zinome, savaitgaliais, net ir ilgaisiais, visos panoramos, europos ir akropoliai dirba ir juose  esancios kirpyklos biggrin.gif

bet kiek ten susimokėsiu už tokius laisvadienius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mardenaa @ 2011 06 24, 13:15)

Namie juk irgi atvažiavęs žmogus veltui nepadarys to, ko jūs norit unsure.gif Kažkaip jūs sunkinat sau gyvenimą, pilna dirbančių kirpyklų šį savaitgalį..
Vilniuje tarkim "Bovary" dirba ilgąjį savaitgalį, o nei dažymai, nei kirpimai karvės nekainuoja:
http://www.bovary.lt/kontaktai.html
Atsakyti
QUOTE(mardenaa @ 2011 06 24, 12:15)

tiek pat, kiek ir uz "paprastadienius". darote problemas ten, kur ju nera
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie MYLEK SAVE grozio salona esanti Bigo antrame aukste 4u.gif
Atsakyti
Laba,

kolegė rekomendavo Mandarine Salon plius dirbančią meistrę Jurgitą. Pirmadieniui užsirašiau. Gal kas turite kitokių atsiliepimų?

Kažkaip paskutiniu metu nesurandu įtinkančios kirpėjos doh.gif Nu, aišku, ir plaukai mano problemiški - pučiasi, riečiasi, šiaušiasi.... unsure.gif
Atsakyti
ačiū visoms už dėmesį biggrin.gif suradau kirpėją namuose ir kuo puikiausiai padažė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 06 20, 18:04)
Gal turite atsiliepimų apie salono "Perla" kirpėjas?

Mėnesio pradžioje užsirašiau birželio 25 d. kirpimui ir dažymui (dieną pasiūlė pati kirpėja). Ir ką gi ... penktadienį vakare skambina kirpėja, siūlo perkelti kitai savaitei, sakau, negaliu išvažiuoju pirmadienį, ji pasiskundžia, kad dėl manęs vienos jai labai neapsimoka grįžti... Na žinote... doh.gif
Nepatinka schmoll.gif man tokie dalykai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 26 birželio 2011 - 09:56