Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(oncee @ 2011 10 17, 17:47)
gal kas esate buvusi pas kirpeja Aleksandra arba Liudmila, kurios dirba Fabijoniskese IKI parduotuvej esancioj kirpykloj, kur anksciau buvo FIGARO. smile.gif Man arti namu, bet bijau eiti biggrin.gif noreciau kokiu nors atsiliepimu (blogu taip pat, bet gal ju nebus)...

Liudmila - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2011 11 17, 17:10)
As pas ji nebuvau tik skambinausi kur jis dirba registruoja pas ji tik vasariui tai uzsirasiaus pas Ala tam paciam salone dirba eisiu treciadieni tada galesiu pasakyti savo nuomone blink.gif

Turi omenyje, kad pas Rimdžių galima pakliūti tik vasarį? Na, tokiu atveju man nelabai tinka, nes aš nuolatos negyvenu Lietuvoje, tai grįšiu per šventes ir pabūsiu keletą savaičių - į tą laikotarpį ir noriu pataikyti. Teks turbūt ieškoti kito varianto. Na, bet būčiau labai dėkinga, jei po apsilankymo papasakotum apie Alą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2011 11 17, 15:25)
Pasidalinsiu savo patirtimi. Gyvenime esu turejusi tik 3 geras kirpejas. Pirmoji buvo surasta per fuksa Vilniuje tik atvaziavus mokytis, deja po 2 metu issikrauste gyventi i Elektrenus ar kur tai, pasigimde vaika ir psio.. O kirpo nuostabiai - mano plaukai visada buvo trumpi, todel bet koks brokas is karto ilsenda.

Antroji dirba mano gimtajame mieste ir tikrai dirba labai gerai (ir 3 kartus pigiau nei Vln). Teko ja isduoti keleriems metams, nes buvo gana problematiska pas ja atvaziuoti ir pan. Bet sugrizau si rudeni ir manau jau nebekeisiu i jokia kita.

O sugrizimo priezastis buvo 3-ioji mano gera kirpeja. Turi nuostabiai lengva ranka, jos kirpimai atrodo puikiai net 2-3 menesius (trumpiems plaukams tai labai daug). Manes istisai visi klausdavo, kur as kerpuosi, o as noriai dalindavau jos telefona. Taigi, buvau gyva reklama  smile.gif O paskui sugalvojau susigarbiniuoti chemiskai plaukus (esu tai ne karta dariusi). Paklausiau kiek kainuos. Pasake. Ka gi sugarbiniavo visaip, va 3 plaukus kur ne taip nusisuko nukirpo ir paeme cheminis+kirpimas  blush2.gif  Nezinau gal jums tai normalu, bet as manau, kad tai akiplesiska. Supykau nebegrizau. Manau, kad kaip nuolatine kliente turiu tam tikru privilegiju ir pagarbos gauti.

Apskritai pasakysiu dar apie tuos zymiuosius zurnalinius kirpejus - man nepriimtina, kad moki 300-400 lt o uz ta meistra dirba jo asistentai  g.gif  As neneoriu sedeti ir laukti kada meistras atsilaisvins, nes mano laikas man brangus ir jei atejau 4 val. tai noriu ir papulti pas ji 4 val. o ne 5:30. As noriu kad mane gerbtu kaip kliente ir kartais darytu ka nors pigiau ar nemokamai. Kad jeigu as uzeinu i kirpykla tik pasisveikinti, man uz ausies uzkistu ir laku uzpurkstu ne vietoj nukritusia sruoga, tiesiog siaip is draugiskumo ir demesingumo.

As turbut per daug noriu....  mirksiukas.gif

Manau Jūsų norai yra labai realus ir normalus, as irgi del to ir nesidairau i tuos brangius salonus, turincius ale gerus vardus, kai uz zymiai mazesne kaina, gaunu, silta ir paprasta bendravima ir svarbiausia puikiai pasirupina mano plaukais:)
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 17, 16:33)
Sveikos. Šiaip esu išbandžiusi keletą visoms vilniškėms turbūt neprastai žinomų kirpėjų, tai pasidalinsiu atsiliepimais.

Tomas (ekstremalusis) - tai paskutinysis mano kirpėjas, lankausi jau maždaug dvejus metus periodiškai. Po Tomo gražuolio susiradom su ta pačia drauge šitą Tomą. Jis dirbo ir dar tebedirba kitoj pusėj gatvės Jūratės akmenėlių. Tiesą sakant, net nežinau, koks tikslus to salono pavadinimas. Kai abi pas jį atėjom pirmąkart, abiem pasiūlė supinti dredus  lotuliukas.gif Mes jam pasakėm, kad dredai nelabai tinka prie mūsų profesinio ir kitokio įvaizdžio. Jis suprato. Tokių ekstremaliai kraštutinių idėjų jis visada pateikdavo, tačiau aišku, kirpdavo ir siūlydavo taip, kaip norėdavom. Prieš dvejus metus jis mums labai patiko, nes stengėsi kaip reikiant, mane kirpdavo ir dažydavo minimum dvi valandas. Visada ką nors pasiūlydavo pats, atsižvelgdavo į pageidavimus, nuolat klausinėdavo, ar teisingai viską suprato, ar tinka taip, kaip jis daro, yra smagiai bendraujantis. Mano trumpiems plaukams jo darbas labai tiko. Minėtoji draugė susirado kitą, nes ji ilgaplaukė ir rado geresnį variantą. Bet va pastaruoju metu pas jį nuėjusi jaučiu, jog stengiasi vis mažiau (gal galvoja, kad kam čia stengtis, kai nuolatinė klientė vis tiek ateis?). Kartais pasiūlo tokių idėjų, kurios skamba neblogai, o rezultatas nebelabai patinka. Paskutinį kartą atkalbėjo mane dažyti plaukus sruogelėmis ir padažė plaukus kitaip. Ir mąstau, kad gal jau užteks. Tiesa, aš visada mokėdavau apie 100 ir sakyčiau, kad kaip už kirpimą ir dažymą tai nėra daug Vilniuje. Kita vertus, moku mažiau todėl, kad lankausi nuolat, šiaip vidutinio ilgio plaukų kirpimas ir dažymas būtų apie 180.

Gal galima šiek tiek tiksliau sužinot kur jis dirba? Nelabai įsivaizduoju kur tie Jūratės akmenėliai. blush2.gif Kaip tik norisi ekstramalių pokyčių tai pagalvojau, kad Tomas ekstramalusis būtų kaip tik. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 18, 00:23)
Gal galima šiek tiek tiksliau sužinot kur jis dirba? Nelabai įsivaizduoju kur tie Jūratės akmenėliai.  blush2.gif  Kaip tik norisi ekstramalių pokyčių tai pagalvojau, kad Tomas ekstramalusis būtų kaip tik. biggrin.gif

Žinoma, kad galima 4u.gif Pylimo gatvė 11. Atvažiavus nuo centro iki Trakų stotelės, reikia ta pačia gatve truputį atgal grįžti. Šiaip Tomas malonus, mėgsta naujoves, smagus pašnekovas (kirpykloj niekada nebūna liūdna) ir tinka, jei norisi kažko originalaus. Bet man jau gal kiek per daug biggrin.gif

Jei domina, galiu atsiųst ir telefono numerį į AŽ.

Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu paklausti gal kuri nors žino Konstantino kontaktus? (pavardės nežinau, toks apie 40 metų vyras, pliktelėjęs biggrin.gif ) Dirbo jis kažkada kirpėjų mokymo centre Eliza dėstytoju ir dar kažkuriam salone dirbo smile.gif Gal kam tekę pas jį kirptis/dažytis? mirksiukas.gif
Pirmam kurse nuėjau į ta mokymo centrą apsikirpti ir jis prižiūrėjo besimokančią kirpėją, kuri mane kirpo(darė trumpą kare). Buvau sužavėta jo profesionalumu, matės jog žmogus tikrai išmano savo darbą. Tai norėčiau dabar jį susirasti ir asmeniškai pas jį apsikirpti/nusidažyt plaukus. smile.gif
Atsakyti
nezinau ar i tema, bet noriu ispet, kad neitu kirptis i auksine sruoga lazdynuose, pas tokia blondine, ilgais plaukais..
prie kelias dienas buvau, tai iki siol nezinau ka daryt su plaukais,
ejau, nes mano kirpeja susirgo ir bus tik po nauju metu, tai sakau minimaliai patvarkysiu, kad tik sulaukt kol ji gris.. ir ka... sedziu baisiai nukirptais ir iskartypais plaukais, kuriuos nezinau kaip susitvarkyt, kad galima butu i gatve iseit..
mano plaukai ploni, bet ju daug, visi sako, kad vaikiskas plaukas-tokios strukturos..
plaukai tiesus.. ir dar juos istiesino.. tai atrode kaip slapi makaronai... dregnus plaukus dar supurske laku, tai isivaizduokit...
sakau, o kodel jie tokie prilipe prie galvos, atrodo kaip neplauti, atsako, tai gi man kai tik taip graziau.. doh.gif
o as juos visad sukeliu nuo saknu, kad purus atrodytu... atsako, taigi, as nezinau, jus pirma kart atejot, nepazistu plauko... verysad.gif o kokia atejau, tipo nemate...
nezinau dbr kaip juos susitvarkyt... vaiksciosiu apaugus, bet ten neisiu daugiau..
Atsakyti
gal kas zinot kokia malonia kirpeja dirbancia namuose, kuri apsiimtu karpyt peruka? ax.gif
Atsakyti
Man patiko Figaro ( Ged prosp) tokia bolondine ( berods Jurga). Tiek rezultatas (mano plaukai pusilgiai) tiek bendravimas. Gal kiek ilgiau kerpa,daro tai labai kruopsciai,bet kai as i kirpykla einu kaip i relax terapija ,tai man tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2011 11 20, 17:39)
Man patiko Figaro ( Ged prosp) tokia bolondine ( berods Jurga). Tiek rezultatas (mano plaukai pusilgiai) tiek bendravimas. Gal kiek ilgiau kerpa,daro tai labai kruopsciai,bet kai as i kirpykla einu kaip i relax terapija ,tai man tiko  4u.gif

Čia turit omeny Gedimino 9? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 14:57)
Čia turit omeny Gedimino 9? blush2.gif

Taip.Ged 9
Atsakyti
Penktadieni skubiai prireike susikavimo - kadangi mano kirpejas negalejo manes priimti, nuejau prie pat mano darbo Jogailos g.4 Figaro - mano kirpimas kare - pabrieziau , kad svarbiausia, kad neatrodyciau kaip boba ir kad plauka paprastai tiesinu ir kad man reikia jaunatvisko susukavimo, nes einu i vakareli - susukavo baisiai verysad.gif o kai pradejo dar naciosa daryti tai is karto sokau nuo kedes ir sakau daugiau nieko nereikia daryti - rezultate suplojau 50 lt ir namuose ploviau galva ir pati dariau sukuosena . Daugiau neeisiu schmoll.gif
Atsakyti