Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Čia kaip suprantu ir laimės dalykas, gal kam tikrai buvo nelaimė ir pataikė ant neitin išmanančios savo darbą, aš pvz pas savo kirpėja vaikštau labai ilgai ir esu patenkinta, o už kirpimą su sušukavimu moku tik 40LT, nors kirpėja patyrusi, išmano savo darbą. Salonuose neesu buvusi, bet tiesiog toptelėjo į galvą už ką tokie pinigėliai:)
Atsakyti
Aš pavyzdžiui bandžiusi gausybę kirpėjų nuo paprastučių kirpyklėlių iki "prestižinių" salonų. Ir drąsiai teigiu, jog nieko bendro pinigų suma ar prestižinis salonas neturi su kirpėjų profesionalumu ir gebėjimu jausti, kokio kirpimo, plaukų atspalvio reikia klientei. Aš nežinau, kokiu būdu kai kurios kirpėjos/stilistės papuola į taip vadinamus gerus, prabangius salonus (USA, kada ten gyvenau, kirpėja ateidama į saloną privalo ne tik parodyti darbų katalogą, bet ir yra testuojama su kokiais dvidešimt klientų (skirtingi plaukai) ir tada vertinama. O čia...
O norėjau pasakyti trumpiau tongue.gif , jog apie pusantrų metų iš Kauno važinėju į Vilnių pas vieną kirpėją, kuri baigusi Dailės akademiją, yra augusi moteris, bet atrodo geriau už dvidešimtmetes - puikiai jaučia, koks kirpimas tinka žmogui, koks atspalvis ir pan. Žodžiu daug gero galėčiau pasakyti, o kaina tokia prieinama, jog man apsimoka net važinėti:) Jei kas norės kontaktų, rašykite į dėžutę, tikrai pasidalinsiu.
Atsakyti

Va va puikiai suprantu apie ka kalbi:)) čia turbut kai pasitiki tik tuo žmogum gali į kitą miestą važinėti 4u.gif aš irgi rekomenduoju savo kirpėją ir jei reikės kreipkites, duosiu kontaktus, kirpyklą randasi centre, man tai asmeniškai labai patogu, nes dirbu netoliese ir tikrai kainos prieinamos:)) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tusyte: 17 lapkričio 2011 - 11:12
o gal pavyzdziui kas nors galetu ikelti nuotrauka po apsikirpimo paprastoje kirpykloje? pritariu nuomonei, kad kirpejo sugebejimai nebutinai susije su salono vardo garsumu, tiesiog dar neteko pamatyti konkretaus suzavejusio rezultato is pigesnes kirpyklos, galbut tikrai isdrisciau kreiptis smile.gif Mano plaukai ilgi ir kazkada, kol ju neiskarpe Jurijus, buvo stori, sunkus, dabar vel juos auginu ir vis tikiuosi surasti meistra, kuris pagaliau apkirps taip, kad man is tikruju patiktu, bet siam etape lieka tik saugotis, kad kas dar labiau nesugadintu situacijos.
Atsakyti
Tu gal juos labai stipriai megsti iskarpyt, o poto buna sokas pasikeitus?smile.gif) nes as tai is tokiu bailesniu, kurios nelabai megsta kardinaliu pasikeitimu, na žinoma nebent dazantis, jei tikrai noresi parasyk žinute namie galesiu paieskot foto, kur kuo skirtingesne esu, nes buvau dazyta ivairiom spalvom, kirpimas ir matysis:) dar galiu pasakyti, ji yra labai sukalbama ir saugo plaukus, tikrai supranta ju grozi, kiek pasakysi tiek ir nukirps, nes kiek zinau kiti kirpejai megsta leisti labai jau improvizuoti ant tavo galvos ir leidzia sau belekiek nukirpt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusyte @ 2011 11 17, 12:48)
Tu gal juos labai stipriai megsti iskarpyt, o poto buna sokas pasikeitus?smile.gif) nes as tai is tokiu bailesniu, kurios nelabai megsta kardinaliu pasikeitimu, na žinoma nebent dazantis, jei tikrai noresi parasyk žinute namie galesiu paieskot foto, kur kuo skirtingesne esu, nes buvau dazyta ivairiom spalvom, kirpimas ir matysis:) dar galiu pasakyti, ji yra labai sukalbama ir saugo plaukus, tikrai supranta ju grozi, kiek pasakysi tiek ir nukirps, nes kiek zinau kiti kirpejai megsta leisti labai jau improvizuoti ant tavo galvos ir leidzia sau belekiek nukirpt schmoll.gif

Gal galite parekomenduoti savo kirpėją? Kur centre tas salonas?
Galima ir į AŽ.
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Uzsiregistravau i Kukla beauty box salona pas kirpeja Ala gal yra kokiu atsiliepimu g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraka: 17 lapkričio 2011 - 14:17
QUOTE(Jorigė @ 2011 11 17, 11:07)
Aš pavyzdžiui bandžiusi gausybę kirpėjų nuo paprastučių kirpyklėlių iki "prestižinių" salonų. Ir drąsiai teigiu, jog nieko bendro pinigų suma ar prestižinis salonas neturi su kirpėjų profesionalumu ir gebėjimu jausti, kokio kirpimo, plaukų atspalvio reikia klientei. Aš nežinau, kokiu būdu kai kurios kirpėjos/stilistės papuola į taip vadinamus gerus, prabangius salonus (USA, kada ten gyvenau, kirpėja ateidama į saloną privalo ne tik parodyti darbų katalogą, bet ir yra testuojama su kokiais dvidešimt klientų (skirtingi plaukai) ir tada vertinama. O čia...
O norėjau pasakyti trumpiau  tongue.gif , jog apie pusantrų metų iš Kauno važinėju į Vilnių pas vieną kirpėją, kuri baigusi Dailės akademiją, yra augusi moteris, bet atrodo geriau už dvidešimtmetes - puikiai jaučia, koks kirpimas tinka žmogui, koks atspalvis ir pan. Žodžiu daug gero galėčiau pasakyti, o kaina tokia prieinama, jog man apsimoka net važinėti:) Jei kas norės kontaktų, rašykite į dėžutę, tikrai pasidalinsiu.

Pasidalinsiu savo patirtimi. Gyvenime esu turejusi tik 3 geras kirpejas. Pirmoji buvo surasta per fuksa Vilniuje tik atvaziavus mokytis, deja po 2 metu issikrauste gyventi i Elektrenus ar kur tai, pasigimde vaika ir psio.. O kirpo nuostabiai - mano plaukai visada buvo trumpi, todel bet koks brokas is karto ilsenda.

Antroji dirba mano gimtajame mieste ir tikrai dirba labai gerai (ir 3 kartus pigiau nei Vln). Teko ja isduoti keleriems metams, nes buvo gana problematiska pas ja atvaziuoti ir pan. Bet sugrizau si rudeni ir manau jau nebekeisiu i jokia kita.

O sugrizimo priezastis buvo 3-ioji mano gera kirpeja. Turi nuostabiai lengva ranka, jos kirpimai atrodo puikiai net 2-3 menesius (trumpiems plaukams tai labai daug). Manes istisai visi klausdavo, kur as kerpuosi, o as noriai dalindavau jos telefona. Taigi, buvau gyva reklama smile.gif O paskui sugalvojau susigarbiniuoti chemiskai plaukus (esu tai ne karta dariusi). Paklausiau kiek kainuos. Pasake. Ka gi sugarbiniavo visaip, va 3 plaukus kur ne taip nusisuko nukirpo ir paeme cheminis+kirpimas blush2.gif Nezinau gal jums tai normalu, bet as manau, kad tai akiplesiska. Supykau nebegrizau. Manau, kad kaip nuolatine kliente turiu tam tikru privilegiju ir pagarbos gauti.

Apskritai pasakysiu dar apie tuos zymiuosius zurnalinius kirpejus - man nepriimtina, kad moki 300-400 lt o uz ta meistra dirba jo asistentai g.gif As neneoriu sedeti ir laukti kada meistras atsilaisvins, nes mano laikas man brangus ir jei atejau 4 val. tai noriu ir papulti pas ji 4 val. o ne 5:30. As noriu kad mane gerbtu kaip kliente ir kartais darytu ka nors pigiau ar nemokamai. Kad jeigu as uzeinu i kirpykla tik pasisveikinti, man uz ausies uzkistu ir laku uzpurkstu ne vietoj nukritusia sruoga, tiesiog siaip is draugiskumo ir demesingumo.

As turbut per daug noriu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiaip esu išbandžiusi keletą visoms vilniškėms turbūt neprastai žinomų kirpėjų, tai pasidalinsiu atsiliepimais.

Michailas (dar kitaip vadinamas Miša) - anksčiau dirbo salone Toni & Guy. Kur jis yra dabar, nežinau. Buvau vieną kartą. Susiradau jį tada, kai norėjau kardinaliai pakeisti šukuoseną 2008 m. Jis nurėžė mano ilgus klubus siekiančius plaukus iki pečių ir juos paryškino atspalviu, labai panašiu į mano natūralią plaukų spalvą. Praleidau ten nepilną valandą. Nuolatos kalbėjo apie tai, kokiam jis prestižiniame salone dirba ir kaip visur dalyvauja. To gyrimosi man buvo truputį per daug. Na, bet jis tikrai turėjo vardą. Galbūt iš to per didelio susireikšminimo ir dirbo, mano akimis, per daug atsainiai. Aš ten net valandos neišsėdėjau. Nepasakyčiau, kad rezultatas netenkino, bet už tokią kainą manau galima rasti ir geriau, nes ten palikau visai nemažai pinigų. Nekartočiau. Tiesa, jis kirpimą pasiūlė pats ir tada aptarėme tik detales.

Giuseppe Luppi - anksčiau labai visur giriamas italas, dabar apie jo darbus, žūriu, tyla. Lankiausi dar ir profesiniais sumetimais, todėl apsikirpau ir nusidažiau daug pigiau nei prašo jo kainoraštis. Kėdėje sėdėjau ilgai. Kaip ir visi makaronščikai, dirbdamas daug kalbėjo, bėrė komplimentus plaukams, visoms lietuvaitėms ir panašiai. Pas jį labai sveika būtų neiti kokiai nors mažai save mylinčiai moteriai ar merginai. Tai ypatingo rezultato gal ir nebus, na bet komplimentų galima išgirsti tiek, kad atsiras pasitikėjimas savimi visam mėnesiui biggrin.gif Taigi, apie kirpimą: jis gana neblogas, bet irgi už tokį rezultatą nemokėčiau 300 litų (tiek būtų reikėję mokėti pagal kainoraštį už kirpimą ir dažymą). Be to, jam reikėjo gana tiksliai paaiškinti, ko noriu, o aš labiau ieškojau patarimų, kaip tiktų.

Tomas (gražusis); čia mes su drauge jį taip vadiname) - bent jau anksčiau dirbo salone Ti Amo, kur dirba dabar - nežinau. Kiek supratau iš kitų atsiliepimų, tai merginos jį išsirenka ne tik pagal kirpimo kriterijų, bet dar ir už išvaizdą myli biggrin.gif Ten lankiausi ir aš, ir mano draugė. Mums irgi suveikė tie abu kriterijai - jaunos buvom doh.gif biggrin.gif Abi jo darbu likom nelabai patenkintos. Jis irgi jau turi vardą ir tai žino, todėl leidžia sau per daug nesistengti. Tiek man, tiek draugei teko gana išsamiai jam aiškinti, ko mes norim. Galutinis rezultatas vis tiek truputį apvylė. Kaina gana aukšta, taigi aš nekartojau. Tiesa, draugė buvo darkart, bet grįžusi iš salono suprato, kad grožis visgi pasaulio neišgelbės ir ištrynė jo salono telefono numerį biggrin.gif Abi ten daugiau nesilankėm.

Tomas (ekstremalusis) - tai paskutinysis mano kirpėjas, lankausi jau maždaug dvejus metus periodiškai. Po Tomo gražuolio susiradom su ta pačia drauge šitą Tomą. Jis dirbo ir dar tebedirba kitoj pusėj gatvės Jūratės akmenėlių. Tiesą sakant, net nežinau, koks tikslus to salono pavadinimas. Kai abi pas jį atėjom pirmąkart, abiem pasiūlė supinti dredus lotuliukas.gif Mes jam pasakėm, kad dredai nelabai tinka prie mūsų profesinio ir kitokio įvaizdžio. Jis suprato. Tokių ekstremaliai kraštutinių idėjų jis visada pateikdavo, tačiau aišku, kirpdavo ir siūlydavo taip, kaip norėdavom. Prieš dvejus metus jis mums labai patiko, nes stengėsi kaip reikiant, mane kirpdavo ir dažydavo minimum dvi valandas. Visada ką nors pasiūlydavo pats, atsižvelgdavo į pageidavimus, nuolat klausinėdavo, ar teisingai viską suprato, ar tinka taip, kaip jis daro, yra smagiai bendraujantis. Mano trumpiems plaukams jo darbas labai tiko. Minėtoji draugė susirado kitą, nes ji ilgaplaukė ir rado geresnį variantą. Bet va pastaruoju metu pas jį nuėjusi jaučiu, jog stengiasi vis mažiau (gal galvoja, kad kam čia stengtis, kai nuolatinė klientė vis tiek ateis?). Kartais pasiūlo tokių idėjų, kurios skamba neblogai, o rezultatas nebelabai patinka. Paskutinį kartą atkalbėjo mane dažyti plaukus sruogelėmis ir padažė plaukus kitaip. Ir mąstau, kad gal jau užteks. Tiesa, aš visada mokėdavau apie 100 ir sakyčiau, kad kaip už kirpimą ir dažymą tai nėra daug Vilniuje. Kita vertus, moku mažiau todėl, kad lankausi nuolat, šiaip vidutinio ilgio plaukų kirpimas ir dažymas būtų apie 180.

Todėl dabar ieškau naujo kirpėjo. Reikia, kad mokėtų ne tik išklausyti ir galėtų vykdyti pageidavimus, bet dar pats turėtų idėjų ir pasiūlymų, kas tinka pagal veido formą, kokia plaukų spalva geriausiai derėtų. T.y. kad būtų ir geras stilistas. Tik avantgardo ant galvos jau nebenoriu blush2.gif Plaukus kerpu trumpai, dabar jie beveik siekia pačius. Nežinau, ar norėsiu vėl kirpti su iškarpymu ar šitą ilgį palikti ir ant jo daryti iškarpymą. Taip pat norėčiau ištaisyti šitą nesusipratimą su plaukų spalva, kurią dabar turiu. Skaitysiu jūsų temą, o jeigu ką nors gero turėtumėt patart - būčiau labai dėkinga 4u.gif Šiuo metu ypač domina Rimdžius, nors gali būti, kad man jis kol kas per brangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 17 lapkričio 2011 - 15:52
Nera tas Rimdziu toks jau brangus kaip man atrode pasiskambinai vid. ilgio plauku kirpimas ir dazymas 250 lt tik eile didele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2011 11 17, 16:49)
Nera tas Rimdziu toks jau brangus kaip man atrode pasiskambinai vid. ilgio plauku kirpimas ir dazymas 250 lt tik eile didele  4u.gif

Na taip, tikėjausi brangiau. O kokie įspūdžiai iš jo? Ir gal galima kontaktus gauti? (į AŽ tikriausiai) Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 17, 13:54)
Na taip, tikėjausi brangiau. O kokie įspūdžiai iš jo? Ir gal galima kontaktus gauti? (į AŽ tikriausiai) Ačiū 4u.gif

As pas ji nebuvau tik skambinausi kur jis dirba registruoja pas ji tik vasariui tai uzsirasiaus pas Ala tam paciam salone dirba eisiu treciadieni tada galesiu pasakyti savo nuomone blink.gif
Atsakyti