Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Buvau kirptis pas Lena is Bomond. Man patiko, matyt, moterys kirpejos visgi labiau gaili ilgu plauku, t.y. ne taip linkusios juos visaip karpyti. Ir labiau isiklauso, ko nori klientas. Kaina 180 Lt.
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2011 11 16, 11:58)
Buvau kirptis pas Lena is Bomond. Man patiko, matyt, moterys kirpejos visgi labiau gaili ilgu plauku, t.y. ne taip linkusios juos visaip karpyti. Ir labiau isiklauso, ko nori klientas. Kaina 180 Lt.

Čia kaina tik už kirpimą? Ar už kirpimą ir dažymą?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 11 16, 13:33)
Čia kaina tik už kirpimą? Ar už kirpimą ir dažymą?

tik uz kirpima
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 15, 17:58)
o su kokiais dazais jis dazo? kaip jam sekasi dazymas sruogelemis? bigsmile.gif

Dazo su Wella color touch. Man tai geriausi dazai
Bet del srogeliu nezinau, nes dazausi i viena spalva
Bet darbo patirti jis turi didele
Atsakyti
man sruoguoja beamoniakiniais dazais, tai jauciu wella netures tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2011 11 12, 01:00)
Gal  kurią kirpo Ženia iš Ozo? Kokia būtų nuomonė apie jį? ax.gif

Sveiki, ar jis iš Figaro Oze? g.gif
Jei taip, nežinau vardo, bet apsikirpusi Ozo Figaro pas vaikiną (kalbantis su akcentu lietuviškai, pasigyrė atvažiavęs iš Visagino), pirmą kartą gyvenime surašiau ilgiausią skundą Figaro doh.gif sekantį rytą bėgau taisyti šukuosenos..pataisyti - pataisė (t.y. bent jau kad kirpimas atrodytų profesionalus, o ne kaip išpešiotos vištos doh.gif ), bet poto dar apie pusė metų auginau iki kol ataugo iki mano normalios šukuosenos.
Taip kad atsargiai!!!
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 15:22)
man sruoguoja beamoniakiniais dazais, tai jauciu wella netures tokiu unsure.gif

Tai paslambinkite is pasakys jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 16, 17:35)
Tai paslambinkite is pasakys jums smile.gif

aj, tingiu, pasilieku prie savo kirpejos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man toks smalsumas kilo, kiek jus mazdaug isleidziat pinigeliu savo plauku proceduroms butent salonose?
Dabar ziuriu prestizo reikalas eiti i salonus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusyte @ 2011 11 17, 10:32)
Sveikos,
man toks smalsumas kilo, kiek jus mazdaug isleidziat pinigeliu savo plauku proceduroms butent salonose?
Dabar ziuriu prestizo reikalas eiti i salonus g.gif  4u.gif

Atsiprašau, o Jūs pati kerpatės? g.gif
Atsakyti
Aš žinoma kerpuosi ir dažausi plaukučius, tiesiog kiek skaitinėjau komentarus visos šneka apie salonus, kurie mano manymu yra brangoki, dėl to ir nusprendžiau pasidomėti kiek išleidžiate kirpdamosis tuose garsiuose salonuose ir kokie ten pliusai, nes pati visa laiką vaikštau į paprastą kirpyklą, kai pagalvoji, kad už kirpimą salone atiduodi 180Lt, tai smalsu pasidarė,kaip ten ypatingai apkerpa, žinoma visi renkasi pagal savo kišenęsmile.gif) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tusyte: 17 lapkričio 2011 - 10:41
na as noreciau atsakyti smile.gif as irgi anksciua vaiksciodavau i paprasta kirpykla cia VIln po to pas kirpeja i namus, ir per nemazai laiko neatradau kad kirptu ar dazytu gerai ir nebrangiai, dabar atradau viena kirpeja stiliste sumoku uz kirpima 90 kirpimas silaiko apie 2 men , nudazo puikiai, ir as esu savo plaukais patenkinta ko niekad nebuvo anksciau todel manau kad jei moteris gali sau leisti sumoketi brangiau siek tiek ir jaustis gerai , tai ta ir turetu padaryti, nes kai apskaiciuoji tarkim apprastoj kirpykloj moteriskas kirpimas nuo 30 iki 50 lt (neaiskiam salone) tai sumoket siek tiek brangiau o rezultatu but patenkintai yra tikrai pateisinamas dalykas smile.gif
Atsakyti