Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

O as savo ruoztu noreciau pagirti Valera dirbanti UFF salone,nuejau,pabandziau - nepasigailejau smile.gif Lb graziai nukirpo,dziaugiuosi savo plaukuciais kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2011 11 06, 23:04)
gal kas galite patarti kur eit plaukus dazyti Vilniuje, kad ir gerai, ir nebutu be proto brangu? ax.gif

galiu pasiulyti savo kirpeja, pas kuri plaukus tvarkausi jau ilga laika. man jo kirpimai labai ilgai islaiko forma, o rytais uztenka tik isdziovinti fenu. Ir plauku negadina, siaip ir sampunus bei kitus dalykelius plaukams pas ji perku, labai man patinka. ir plauku atstatyma buvau pasidariusi. ...siaip buvau kelis kartus ji isdavusi ir neuejusi pas kitus, bet teko sugrizti. ....jai sudomintu dirba Zirmunuose salia McDonaldo, Vladas 865900704
Atsakyti
O as pasidziaugsiu labai gera kirpeja Vilniuje,Traku g. grozio salone,pavadinimo neatsimenu,bet zinau kad einant i virsu pati pirma kirpykla po coffe ino. Zodziu kirpausi pas tokia kirpeja Dale ,kuri kerpa zirklemis net vyrus ir man labai patiko thumbup.gif dabar visad pas ja eisiu:) man rodos ji dirba porinimes dienomis ,jei ka pasiskambinkit: 852779851
bet atsargiai nes ten dar su ja dirba kita kirpeja,jos profesionalumu suabejociau... doh.gif

tai tiek smile.gif
Atsakyti
Gal kurią kirpo Ženia iš Ozo? Kokia būtų nuomonė apie jį? ax.gif
Atsakyti
Buvau salone Karetnyj dvor pas Pavela pagal kupona. Kazkada pries 12 metu, jis dirbo Fabijuoniskese as pas ji kerpausi, tai jau eidama mazdaug zinojau, kad kerpa gerai. Taip pat jis dazo su wella color touch, kaip ir mane daze Mindaugas is kirpimo meistru.
Tai nudaze mane gerai, galus pakirpo kiek prasiau, kirpciukus nukirpo paliginus nebogai (bet Mindaugas kerpa geriau). Taciau pasake, kad viso to kaina be kupono butu 90-100 lt, kai kirpimo meistruose - 220 LT.
Tai gi eisiu pas ji antra karta po 2 savaiciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena97 @ 2011 11 11, 23:00)
O as pasidziaugsiu labai gera kirpeja Vilniuje,Traku g. grozio salone,pavadinimo neatsimenu,bet zinau kad einant i virsu pati pirma kirpykla po coffe ino. Zodziu kirpausi pas tokia kirpeja Dale ,kuri kerpa zirklemis net vyrus ir man labai patiko  thumbup.gif  dabar visad pas ja eisiu:) man rodos ji dirba porinimes dienomis ,jei ka pasiskambinkit: 852779851
bet atsargiai nes ten dar su ja dirba kita kirpeja,jos profesionalumu suabejociau... doh.gif

tai tiek smile.gif

Pamirsau pasakyt,mano plaukai pusilgiai,visad pas ja kerpuosi ir dazausi,buvo nukirpusi kare pries metus,dabar ataugo,tai tik galiukus pasikerpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 12, 12:27)
Buvau salone Karetnyj dvor pas Pavela pagal kupona. ... viso to kaina be kupono butu 90-100 lt, kai kirpimo meistruose -  220 LT.
Tai gi eisiu pas ji antra karta po 2 savaiciu.  4u.gif

taip taip. labai ten kainos zmogiskos. O su mano plaukais susitvarko geriau, nei pvz. garsiose Figaro salonose.
Atsakyti
merginos, gal kazkas kerpates pas Lena arba Jevgeniju is Bomond Vilniuje, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Yra akcija i karetnyj dvor pas Pavla http://akcijatau.lt/...lauku-procedura
As nupirkau 3 kuponus, ne silgai galioje , net iki kovo men.
Atsakyti
Laba diena,
Eglė iš ,,Caroline make up studio'' pas ją jau lankiausi ir lankausi apie metus. dažniausiai tik kirpausi. Sakyčiau neblogai,tik wash and go efekto noriu,o to nelabai sulaukiu. kirpimas laikosi apie 2 mėn. atauga gražiai.gal geriau atrodo nei po kirpimo iš karto,todėl ir grįžtu. 90lt dažymas ir kirpimas iki 250lt. dažo gerai.
Beje,mano plaukai iki pečių, jų daug,tačiau nestori. linkę banguotis.

Dirbo Rofezyje toks Robertas. Jei jis niekur neskuba,o tai būna retai, labai gražiai ir kerpa, ir dažo. kainos nesikandžioja - 150lt už viską.
dabar jis kažkur kitur išėjo. Draugė garbanė džiaugėsi juo t.p.
Eslauda Oze - Jovita - tragiškai iškarpė abu kartus,buvau pora kartų. dažo šiaip sau . kainos kaip už tokį nesusipratimą didelės, apie 270 sumokėjau.
Tatjana - neblogai, bent jau nesugadina plauko. ( tiek dažymas ,tiek kirpimas)
iš bėdos galima eiti.
Yra viena tokia iš nelabai žinomų kirpyklų Karoliniškėse prieš Norfą. Kainos nedidelės, kirpimas apie 40 - 70 lt. Bet ten daro gerai tik Dalia ir Lina berods. Tokia trumpais plaukais. kai kas ieškojo pigesnių.
kolegė eina į Uff pas Valerijų. jos šviesūs pusilgiai. labai gražiai atrodo. bei Jovita iš Alondž gerai kerpa ir dažo. tik kainų nelabai prisimenu.
jei dar ką prisiminsiu parašysiu.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 15, 13:00)
Yra akcija i karetnyj dvor pas Pavla http://akcijatau.lt/...lauku-procedura
As nupirkau  3 kuponus, ne silgai galioje , net iki kovo men.

o su kokiais dazais jis dazo? kaip jam sekasi dazymas sruogelemis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2011 11 15, 10:38)
merginos, gal kazkas kerpates pas Lena arba Jevgeniju is Bomond Vilniuje, kokie atsiliepimai?

As , As smile.gif pas Jevgeniju lankausi smile.gif) man labai patinka , ir spalvas gerai parenka ir apkerpa gerai smile.gif)
Atsakyti