Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(lapa @ 2011 10 27, 20:21)
Tikrai geras meistras Laimis
Liutauras dar geresnis thumbup.gif

Kur dirba Liutauras?? Ir dar temos pradzioje daug kas gire Mindauga, bet deja irgi nebuvo parasyta kuriam salone jis dirba?
Kaip ieskoti siu miestru? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 05 30, 09:22)
Perskaičiau senąją temą nuo pradžios iki galo, bet taip ir nenusprendžiu pas ką čia Vilniuje eiti apsikirpti  doh.gif Viena draugė Liutaurą iš užupio siūlo, kita labai patenkinta savo kirpėja Jovita basanavičiaus g. kažkur dirba  g.gif Gal teko pas ją kam kirptis?  mirksiukas.gif

Pas Liutaurą Užupyje aš porą kartų kirpausi. Pirmą kartą padarė labai krūūtą madingą šukuoseną, labai tiko ir buvo dėmesį patraukianti (asimetriška, vienas plaukų šonas vis krito ant akių), ir dažų spalvą labai gražią parinko. Bet buvo nepatogu, nes kiaurą dieną sėdžiu prie kompo, neprisegsi gi krentančių ant akies plaukų segtuku smile.gif Antrą kartą tai paprašiau nukirpti trumpiau, tai labai trumpai nužarijo, nebetaip patiko ir vyras raukėsi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Harriet @ 2011 11 04, 08:18)
Sveikos,

gal kuri galėtų man į AŽ atsiųsti K. Rimdžiaus ir L. Salasevičiaus kontaktus? Nes aš, žioplė, ieškau visur internete ir nerandu  doh.gif
Ačiū 4u.gif

Salasevičiaus ieškok "Madam pareis vėliau" salone Užupyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slabake: 08 lapkričio 2011 - 15:45
Mergaites nu negi taip sunku parasyti kuriam salone dirba Liutauras. Paskutineje zinuteje pamineta kad Uzupyje... tai ka eit i visus Uzupio salonus ir klausti, ar pas jus dirba Liutauras? Sia tema skirta tam kad galetumem rasti sau pagal rekomendacijas tinkama meistra... Bet jei rekomeduojat bei giriat kazkokio meistro darbus, negi sunku parasyti kur jie dirba blush2.gif Uzdaviau temoje si klausima net 3 kartus, ir niekas nesugebejo atsakyti doh.gif doh.gif
Nepykit uz atviruma 4u.gif ... tiesig nemaloniai pasijuciau ir issakiau ka galvoju.

As uzsirasiau siam sestadieniui pas Renata is JURY. Tikiuosi labai neiskirps, nes mano ilgi ir tankus plaukai, bet kai iskerpa labai siausiasi. As noriu kad suteiktu plaukams grazu kritima, bei graziai pakirptu grifkute ir kirpciukus aplink veida. Manau tokio lygio kirpykloje meistras turetu susitvarkyti su tokia uzduotim bigsmile.gif . Butinai parasysiu atsiliepumus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei dar pravers (gal kuriai kitai reikės) bigsmile.gif
Liutauro tel.: 8 606 62527
P.S. Neskaitau šios temos kasdien mirksiukas.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 08, 17:04)
Mergaites nu negi taip sunku parasyti kuriam salone dirba Liutauras. Paskutineje zinuteje pamineta kad Uzupyje... tai ka eit i visus Uzupio salonus ir klausti, ar pas jus dirba Liutauras? Sia tema skirta tam kad galetumem rasti sau pagal rekomendacijas tinkama meistra... Bet jei rekomeduojat bei giriat kazkokio meistro darbus, negi sunku parasyti kur jie dirba  blush2.gif Uzdaviau temoje si klausima net 3 kartus, ir niekas nesugebejo atsakyti  doh.gif  doh.gif
Nepykit uz atviruma  4u.gif ... tiesig nemaloniai pasijuciau ir issakiau ka galvoju.

As uzsirasiau siam sestadieniui pas Renata is JURY. Tikiuosi labai neiskirps, nes mano ilgi ir tankus plaukai, bet kai iskerpa labai siausiasi. As noriu kad suteiktu plaukams grazu kritima, bei graziai pakirptu grifkute ir kirpciukus aplink veida. Manau tokio lygio kirpykloje meistras turetu susitvarkyti su tokia uzduotim  bigsmile.gif . Butinai parasysiu atsiliepumus  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Jug rasiau kad fecebooke Liutauras yra.:)Google taip pat pilna info apie ji.
Atsakyti
QUOTE(Slabake @ 2011 11 08, 16:47)
Pas Liutaurą Užupyje aš porą kartų kirpausi. Pirmą kartą padarė labai krūūtą madingą šukuoseną, labai tiko ir buvo dėmesį patraukianti (asimetriška, vienas plaukų šonas vis krito ant akių), ir dažų spalvą labai gražią parinko. Bet buvo nepatogu, nes kiaurą dieną sėdžiu prie kompo, neprisegsi gi krentančių ant akies plaukų segtuku smile.gif Antrą kartą tai paprašiau nukirpti trumpiau, tai labai trumpai nužarijo, nebetaip patiko ir vyras raukėsi smile.gif

Papildyta:
Salasevičiaus ieškok "Madam pareis vėliau" salone Užupyje.

Ot as ziopla, nepastebejau doh.gif doh.gif atleiskit mergaites... nepykit. Del savo kvailumo nepastebejau kontaktu 4u.gif
QUOTE(Moxe @ 2011 11 08, 19:19)
Jei dar pravers (gal kuriai kitai reikės) bigsmile.gif
Liutauro tel.: 8 606 62527
P.S. Neskaitau šios temos kasdien  mirksiukas.gif

Aciu, labai 4u.gif
QUOTE(lapa @ 2011 11 08, 19:44)
Jug rasiau kad fecebooke Liutauras yra.:)Google taip pat pilna info apie ji.

Aciu 4u.gif

Na bet dabar jau pabandysiu pas Renata is JURY. ax.gif Tikiuosi patiks 4u.gif

O kas galite pasakyti kaip Liutauras su ilgais plaukais drugauja? Ar labai iskerpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 08 lapkričio 2011 - 22:57
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 11 03, 14:00)
Merginos, gal kas turi atsiliepimų apie Idzumi kirpėjus? Ypač domintų Vytas. Teko girdėti gerų atsiliepimų, bet norėtųsi daugiau nuomonių

As buvau: labai daug kalbasi, aiskinasi ko nori kaip save isivaizduoji vartom zurnalus, ziurim kas man patinka. Man asmeniskai toks stilius nepriimtinas, jei as zinociau ko noriu tai ir pas bet kokia kirpeja is xxxxx kirpyklos eiciau. Bet pas Rimdziu...atejau ir pasakiau kad neisivaizduoju kas man tiktu bet noriu graziai, tai be jokiu klausimu nukerpa o iseinu VAU....smile.gif visada vis kitaip ir visada naujai. Cia jau kaip kam patinka, gal kitos zino ko nori, nelabai nori permainu ir t.t
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Mama Reda @ 2011 11 08, 23:08)
As buvau: labai daug kalbasi, aiskinasi ko nori kaip save isivaizduoji  vartom zurnalus, ziurim kas man patinka. Man asmeniskai toks stilius nepriimtinas, jei as zinociau ko noriu tai ir pas bet kokia kirpeja is xxxxx kirpyklos eiciau. Bet pas Rimdziu...atejau ir pasakiau kad neisivaizduoju kas man tiktu bet noriu graziai, tai be jokiu klausimu nukerpa o iseinu VAU....smile.gif visada vis kitaip ir visada naujai. Cia jau kaip kam patinka, gal kitos zino ko nori, nelabai nori permainu ir t.t
Sekmes.

Labai ačiū už nuomonę 4u.gif įdomu, kokios jos būna skirtingos...
Mano draugė, kuri kerpasi pas jį, kaip tik džiaugėsi, kad ji nueina, pasako, kad nežino ko nori, ir jis tiksliai taip ir nukerpa smile.gif kad jis kažkaip pajaučia ko tuo metu reikia, padaro gražų kirpimą, ji jaučiasi, kad šukuosena pataiko į jos nuotaiką, iš kirpyklos kiekvieną kartą išeina pasikeitusi ir patenkinta biggrin.gif (jos plaukai ilgi)
tiesa, ji pas Vytą vaikšto jau keleri metai, tai gal kol nepažinojo ir jos klausinėjo daug klausimų, reiks paklausti smile.gif

Na bet čia turbūt kiekvienai skirtingai prilimpa, reiks pačiai išbandyti, tik va dvejoju, eiti pas Vytą ar Laimį, nes man abu gyrė mokėjimu tvarkytis su mano tipo plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 08, 22:56)
Ot as ziopla, nepastebejau doh.gif  doh.gif atleiskit mergaites... nepykit. Del savo kvailumo nepastebejau kontaktu  4u.gif
Aciu, labai  4u.gif
Aciu  4u.gif

Na bet dabar jau pabandysiu pas Renata is JURY.  ax.gif Tikiuosi patiks  4u.gif

O kas galite pasakyti kaip Liutauras su ilgais plaukais drugauja? Ar labai iskerpa?

Mano ilgi plaukai,ir tik Jis moka graziai nukirpti.Nujejau pas Laimi pabandimui,tai dabar teks auginti kokius 2 metus plaukus,taip nukirpo...
Daugiau niekur nebandisiu,eisiu tik pas Liutaura! thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti pas ką geriausiai kirptis SALON + mandarine?
Girdėjau labai kontraversiškų kalbų, kad arba super gereai apkirpo arba labai skundžiasi, kad neprofesionaliai. Aišku, turbūt, priklauso pas ką pakliūsi.

Ar teko lankytis ten?

O gal kas mėgsta tokias nestandartines šukuosenas/alternative su daug iškarpymų įdomių ir kurios pakankamai sudėtingos ir gal galit rekomenduot iš patirties kažką Vilniuje? smile.gif

Atsakyti
noriu nusipirkti kuponą kirpimui salone Pantera - gal žinot, pas ką iš ten dirbančių geriausia būtų registruotis?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 11 07, 15:24)
O kiek pas ją kainuoja tik kirpimas? 4u.gif

Jei atvirai, tai tiksliai nepasakysiu, plaukus dazausi kas 3 menesius ir tuo paciu pasikerpu vis, teko kazkada ir tik kirptis,bet nepamenu. Paskambinkit jai i mobilu, kuris yra puslapyje http://www.groziofilosofija.lt/ ir ji issamiai viska paaiskins smile.gif Beje nesenai pradejo dirbti su ka tik i Lietuva ivezta Italiska plauku prieziuros linija, gerai neatsimenu pavadinimo, bet apsilankymo metu dave meginuka sampuno ir balzamo, tai labai paliko gera ispudi, o dazus sake isbandys pirma ant saves, vat jau issipleciau tongue.gif
Atsakyti