QUOTE(Mama Reda @ 2011 11 08, 23:08)
As buvau: labai daug kalbasi, aiskinasi ko nori kaip save isivaizduoji vartom zurnalus, ziurim kas man patinka. Man asmeniskai toks stilius nepriimtinas, jei as zinociau ko noriu tai ir pas bet kokia kirpeja is xxxxx kirpyklos eiciau. Bet pas Rimdziu...atejau ir pasakiau kad neisivaizduoju kas man tiktu bet noriu graziai, tai be jokiu klausimu nukerpa o iseinu VAU....
visada vis kitaip ir visada naujai. Cia jau kaip kam patinka, gal kitos zino ko nori, nelabai nori permainu ir t.t
Sekmes.
Labai ačiū už nuomonę
įdomu, kokios jos būna skirtingos...
Mano draugė, kuri kerpasi pas jį, kaip tik džiaugėsi, kad ji nueina, pasako, kad nežino ko nori, ir jis tiksliai taip ir nukerpa
kad jis kažkaip pajaučia ko tuo metu reikia, padaro gražų kirpimą, ji jaučiasi, kad šukuosena pataiko į jos nuotaiką, iš kirpyklos kiekvieną kartą išeina pasikeitusi ir patenkinta
(jos plaukai ilgi)
tiesa, ji pas Vytą vaikšto jau keleri metai, tai gal kol nepažinojo ir jos klausinėjo daug klausimų, reiks paklausti
Na bet čia turbūt kiekvienai skirtingai prilimpa, reiks pačiai išbandyti, tik va dvejoju, eiti pas Vytą ar Laimį, nes man abu gyrė mokėjimu tvarkytis su mano tipo plaukais