Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Merginos, gal kas turi atsiliepimų apie Idzumi kirpėjus? Ypač domintų Vytas. Teko girdėti gerų atsiliepimų, bet norėtųsi daugiau nuomonių
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif vakar buwau pirma kart pas Laimi kirpeja. Daziausi sviesiomis sruogelemis,ir zinot ka?? Likau be proto patenkinta:) puikus meistras,puikus pasnekovas, net nepastebejau kaip laikas praejo:)) tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri galėtų man į AŽ atsiųsti K. Rimdžiaus ir L. Salasevičiaus kontaktus? Nes aš, žioplė, ieškau visur internete ir nerandu doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2011 11 02, 21:17)
o kokios Gelaroj mazdaug kainos (kirpymas, dazymas)? ju int. psl nerandu info...

Na aš kitų darbuotojų įkainių nežinau, bet pas Editą, jei tuo pat metu ir kerpuosi ir dažausi tai apie 140 lt už kirpimą ir dažymą kartu. Na ir jei dar pagyros žodžių, pavyzdžiui man, dar labai svarbus kontaktas kaip su žmogum, negaliu aš lankytis pas susiraukusią kirpėją, o pas Editą man niekada laikas neprailgsta labai šilta ir maloni asmenybė
Atsakyti
Mergaites kur dirba Liutauras Salasevicius.

Koki dar meistra galit parekomenduoti, kuris gerai moka kirpti ilgus, storus plaukus neiskirpdamas labai, bet mokanti graziai iskirpti kirpciukus prie veido...
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2011 11 04, 08:18)
Sveikos,

gal kuri galėtų man į AŽ atsiųsti K. Rimdžiaus ir L. Salasevičiaus kontaktus? Nes aš, žioplė, ieškau visur internete ir nerandu  doh.gif
Ačiū 4u.gif

facebooke tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 11 04, 19:50)
facebooke tikrai yra smile.gif

Bėgu žiūrėti 4u.gif Ačiū
Atsakyti
gal kas galite patarti kur eit plaukus dazyti Vilniuje, kad ir gerai, ir nebutu be proto brangu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2011 11 06, 23:04)
gal kas galite patarti kur eit plaukus dazyti Vilniuje, kad ir gerai, ir nebutu be proto brangu? ax.gif

Jai 140 Lt dazymas ir kirpimas neatrodo bauginanciai, tai galiu rekomenduoti liuks kirpeja. Plaukucius saugo labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 04, 13:44)
Na aš kitų darbuotojų įkainių nežinau, bet pas Editą, jei tuo pat metu ir kerpuosi ir dažausi tai apie 140 lt už kirpimą ir dažymą kartu. Na ir jei dar pagyros žodžių, pavyzdžiui man, dar labai svarbus kontaktas kaip su žmogum, negaliu aš lankytis pas susiraukusią kirpėją, o pas Editą man niekada laikas neprailgsta labai šilta ir maloni asmenybė

aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 07, 08:11)
Jai 140 Lt dazymas ir kirpimas neatrodo bauginanciai, tai galiu rekomenduoti liuks kirpeja. Plaukucius saugo labai thumbup.gif

Ir dar prisiminiau,kad visi sios kirpejos kontaktai yra jos asmenineje svetaineje:

http://www.groziofilosofija.lt
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 11 07, 14:54)
Ir dar prisiminiau,kad visi sios kirpejos kontaktai yra jos asmenineje svetaineje:

http://www.groziofilosofija.lt

O kiek pas ją kainuoja tik kirpimas? 4u.gif
Atsakyti