Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Gal kuri turi atsiliepimu apie Konstantina is Simonos? uzsirasiau saknu dazymui, bet kaina tokia didoka sake (apie 200) g.gif nnu jis ten pats paciausias,bet biski baisu,ne karto Simonoj nesilankius unsure.gif
Atsakyti
Buvau pas Renata is Yuri. Labai maloni, profesionali meistre. Tikrai visoms rekomenduoju!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 10 17, 07:35)
Norėjau paklausti merginų, kurios turi garbanotus, besipučiančius plaukus, kur jūs einate kirptis? gal turite atradusios kokią gerą kirpėją, mokančią elgtis su tokiais plaukais? nes kiek pati esu susidūrusi, tai jos turi tik tas teorines žinias apie plauką, pakerpa taip, kad gerai atrodo iki pirmo plovimo, o paskui pačiai tenka vargti 2 savaites kol atrandi kaip juos džiovinti ir formuoti, kad atrodytum normaliai, o ne kaip pudelis doh.gif

Girdejau apie vyruka-kirpeja,kuris kerpa TIK garbanes,bet kaina pas ji- 170lt doh.gif vien kirpmas.Maciau rezultata-pagal mane g.gif joikio stebuklo,bet merginos patenkintos g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lesia: 23 spalio 2011 - 23:37
QUOTE(lapa @ 2011 09 14, 14:01)
Kaip seniai kirpotes pas Liutaura Salaseviciu?
Idomu kokios pas ji dabar kainos,kai tapo dizaineriu g.gif

Kirpausi vasarą (70 Lt). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 10 17, 07:35)
Norėjau paklausti merginų, kurios turi garbanotus, besipučiančius plaukus, kur jūs einate kirptis? gal turite atradusios kokią gerą kirpėją, mokančią elgtis su tokiais plaukais? nes kiek pati esu susidūrusi, tai jos turi tik tas teorines žinias apie plauką, pakerpa taip, kad gerai atrodo iki pirmo plovimo, o paskui pačiai tenka vargti 2 savaites kol atrandi kaip juos džiovinti ir formuoti, kad atrodytum normaliai, o ne kaip pudelis doh.gif

''susitvarkymas' su besipucianciais plaukais priklauo ne tiek nuo kirpimo,kiek nuo kasdienes plaukus prieziuros. Niekas jums stebuklo nepadarys ir jusu plauku strukturos nepakeis kirpimu. Yra daug plauku prieziuros priemoniu,skirtu butent besipuciantiems plaukams, tai sampunai ,kondicionieriai,kaukes, kurios glotnina, neleidzia siaustis, daro plaukus lengvai pasiduodancius kasdieniam sukavimui bei formavimui. Pasidomekit ir atraskit tai sau smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi issipute, labai stori plaukai, nors negarbanoti, tokie gan tiesus, siek tiek banguoti, labai sunkiai tvarkosi, nepaklusnus. Ir dar labai nekaip mane apkirpo paskutini karta - net po kirpyklos jie neatrode graziai. Net nezinau pas ka geriau butu kreiptis, kad man juos gerai apkirptu. Gal galit ka patart? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kola @ 2011 10 27, 18:14)
Pas mane irgi issipute, labai stori plaukai, nors negarbanoti, tokie gan tiesus, siek tiek banguoti, labai sunkiai tvarkosi, nepaklusnus. Ir dar labai nekaip mane apkirpo paskutini karta - net po kirpyklos jie neatrode graziai. Net nezinau pas ka geriau butu kreiptis, kad man juos gerai apkirptu.  Gal galit ka patart?  unsure.gif

Tikrai geras meistras Laimis
Liutauras dar geresnis thumbup.gif
Atsakyti
laba diena, esu kirpeja, pabaigiau sukuosenu dizaina, Vilniaus kolegijoje:) pabaigusi studijas, metus laiko praktikavausi pas Lina Zvirblyte:) teko sukuoti zvaigzdutes Bitelando 2011 koncerte, Unicef renginyje ir pan..smile.gif Siuo metu dirbu grozio salone "Cera", naujamiestyje:) plaukus kerpu sausus, taip geriau matosi forma, plauku kritimas:) kirpimo kaina 50lt:) jei ka sudominau skambinkit, rasykit SMS 860589812, i AZ nerasykit nes ateinancia savaite neturesiu galimybes prisijungti prie interneto:) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Galiu pasiūlyti tikrai gerą ir profesionaliai dirbančią kirpėją Editą, kuri dirba salone "Gelara". Pati esu jos klientė jau 4 metus. Mano plaukai ilgi ir šviesiai dažyti, jos dėka turiu neskilinėjančius plaukų galiukus ir krūvą patarimų kaip juos prižiūrėti. Anksčiau ji dirbo kitame salone ir po vaikučio priežiūros atostogų gryžo į "Gelarą".
Atsakyti
sveikos merginos,

geros kirpejos parekomenduoti neturiu, bet galiu pasakyti kur geriau neiti:) Solidi kirpyklone ( minsko iki ) pas Lina geriau neiti, negirdi ka jei sakai, daro pagal save. P
o apsilankymo pas ja rezultatas tikrai nekoks, ypac kas liecia kirpciukus - isejau kaip nupesta vista sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2011 10 29, 20:03)
Sveikos merginos,

Galiu pasiūlyti tikrai gerą ir profesionaliai dirbančią kirpėją Editą, kuri dirba salone "Gelara". Pati esu jos klientė jau 4 metus. Mano plaukai ilgi ir šviesiai dažyti, jos dėka turiu neskilinėjančius plaukų galiukus ir krūvą patarimų kaip juos prižiūrėti. Anksčiau ji dirbo kitame salone ir po vaikučio priežiūros atostogų gryžo į "Gelarą".

o kokios Gelaroj mazdaug kainos (kirpymas, dazymas)? ju int. psl nerandu info...
Atsakyti
QUOTE(milimili @ 2011 11 02, 18:57)
sveikos merginos,

geros kirpejos parekomenduoti neturiu, bet galiu pasakyti  kur geriau neiti:) Solidi kirpyklone ( minsko iki ) pas Lina geriau neiti,  negirdi ka jei sakai, daro pagal save. P
o apsilankymo pas ja rezultatas  tikrai nekoks, ypac kas liecia kirpciukus -  isejau  kaip nupesta vista sad.gif

o kaip ta Lina atrodo, nes as ten pas Tomą (vaikiną ) vaikštau, tai man labai patinka jis, bet, jei kartais reiktų, kai Tomo nebus, kad žinočiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti