Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Aš ir noriu apsikirpti trumpai ir stilingai (svarbiausia, kad man tiktų ir patiktų), bet taip ir neišsirenku, perskaičiau visus 50 psl. Jūsų komentarų prieš tai parašytų, niekaip neapsisprendžiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kajola @ 2011 06 04, 02:38)
O KA PASAKYSITE APIE DALIOS GROZIO STUDIJA  smile.gif

kosmetologė super thumbup.gif , o kaip kirpėjai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie Jūsų pokalbių apie kirpėjas. Prieš savaitę kirpausi ir dažiausi plaukus akropolio Salon+, pas Liuciją. Maloni, bei kruopšti kirpėja, žodžiu likau labai laiminga žiūrėdama i veidrodį, po visų procedūrų, gražiai pašviesino, bei pakirpo.Atgaivino plaukus. smile.gif
Atsakyti
sveikos,
prasysiu komentaru plonus ir iki peciu plaukus turinciu 4u.gif

kirpdavausi visad Yury salone pas Juriju, anksciu apkirpus (dar kol dirbo pas Bosaite salone) kirpimas issilaikydavo 3-4men thumbup.gif zodziu issiplauni, issidziovini ir 'guli' puikiai, bet paskutinius kartus nezinau, toks jausmas kad pradejo 'chalturinti', kirpimas 'nebesilaiko'ne menesio, kiek foto perziurejau tai net nezinau ar net graziai labai jau iskarpe g.gif siaip per visa laika buvau nuklydus tik pas viena kirpeja (Panaromoj ten figaro berods) tai 80LT sumokejau tikrai uz nieka doh.gif vaikinukas (nepamenu vardo) tiesiog nukirpo plaukus lygiai iki peciu ir tiek, zodziu nors verk doh.gif
tad ieskausi komentaru cia rolleyes.gif

klausimas butu toks: Misa ir my studio kaip surpantu ploniems plaukams geriausias pagal atsiliepimus, bet sisivaziduoju kad irgi kirpimas apie 200LT? rolleyes.gif

dar gal yra kaip mano plaukus turinciu paneliu kurios turi gali kazka rekomenduot, nes noretusi truputi maziau moket rolleyes.gif
Atsakyti
labai rekomenduoju "Vis Unita" grozio ir estetikos centre (Konstitucijos prospekte, Radisson Blu viesbutyje) dirbančia kirpėjas Inese, Ata, Rita - labai geros, mes su draugemis kerpames pas jas. Niekada nera nuvyle, visada iseidavome patenkintos smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasaby: 16 birželio 2011 - 15:09
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 30, 12:06)
aš užsirašiau pas Vladą Impuls +. Žiūrėsim, kaip jis mano trumpus plaukus sutvarkys smile.gif

ir kokie komentarai?

QUOTE(Luandra @ 2011 06 08, 11:41)
Vienu zodziu Vlado kirpciuka, cia tikras s.... KUo toliua, tuo baisiau draosi. Jokios formos. Negaliu ziureti i vedrodi.

doh.gif jam kazkas paskutiniu metu yra pasidare, jauciu is didelio rasto isejo is krasto... kazkaip jo darbas yra suprastejes. siaip jis tikrai geras meistras, bet paskutiniais pora menesiu kazkaip viskas ne taip ir ne man vienai
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2011 06 16, 15:59)
sveikos,
prasysiu komentaru plonus ir iki peciu plaukus turinciu 4u.gif

kirpdavausi visad Yury salone pas Juriju, anksciu apkirpus (dar kol dirbo pas Bosaite salone) kirpimas issilaikydavo 3-4men thumbup.gif zodziu issiplauni, issidziovini ir 'guli' puikiai, bet paskutinius kartus nezinau, toks jausmas kad pradejo 'chalturinti', kirpimas 'nebesilaiko'ne menesio, kiek foto perziurejau tai net nezinau ar net graziai labai jau iskarpe g.gif siaip per visa laika buvau nuklydus tik pas viena kirpeja (Panaromoj ten figaro berods) tai 80LT sumokejau tikrai uz nieka doh.gif vaikinukas (nepamenu vardo) tiesiog nukirpo plaukus lygiai iki peciu ir tiek, zodziu nors verk doh.gif
tad ieskausi komentaru cia rolleyes.gif

klausimas butu toks: Misa ir my studio kaip surpantu ploniems plaukams geriausias pagal atsiliepimus, bet sisivaziduoju kad irgi kirpimas apie 200LT?  rolleyes.gif

dar gal yra kaip mano plaukus turinciu paneliu kurios turi gali kazka rekomenduot, nes noretusi truputi maziau moket rolleyes.gif

Man kol kas Misa is My studio lieka nr.1. Mano plaukai itin ploni, labai minkšti, nepaklusnūs (na tokie kaipkūdikiški jie pas mane), bet po jo kirpimo kelis mėn. neturėjau problemų. Dabar vėl noriu pas jį užsirašyti, bet tai iki liepos pradžios nėra nei visnos laisvos vietos, o man būtent iki tada reikia, nes išlekiu į užsienius.
Be Mishos dar Sigutis labai puikiai tvarkosi su plonais plaukais, labai kruopščiai kerpa, atsižvelgia į visus niuansus, tik vat nežinau kur jis tiksliai dirba - žinau tik tiek, kad kažkokiam naujam salone Šiaurės miestely, o prieš tai dirbo Figaro, dar seniau Simonoj.
Atsakyti
Paskutiniu metu kirpausi salone Odiseja pas Saule, pirma karta nukirpo tikrai gerai, plaukai isplauti krito labai graziai keleta menesiu. Po paskutinio kirpimo likau siek tiek nusivylusi, plaukai nekrenta, tai visa laika vaikstau susisukusi i kuoda, galiukai issisakoje irgi vietom nenukirpti, nors visada prasau, kad reztu negailedama galus blush2.gif Paskutini karta susimokejau 60 LTL, tai pasidare siek tiek gaila sumoketu pinigu. doh.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie salono "Perla" (J. Kubiliaus g. 1 (Šiaurės miestelis), Vilnius) kirpėjas?
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 20 birželio 2011 - 17:06
Gal kas lankotės Vilniuje "Sate" salone pas kirpėją Jolitą? Norėčiau išgirsti atsiliepimus apie jos darbą.
Atsakyti
Jeigu kam reikia profesionalios kirpėjos rašykit į až. dirba Naujamiestyje, porinėmis mėnesio dienomis, dirba su Goldwell kosmetika. Maloni kaip žmogus, kam rekomendavau, niekas nenusivylė, lankosi iki šiol thumbup.gif
Atsakyti
kokios dabar kainos salon+?
gal galite patarti įkurį salon+ saloną eit kirptis Vilniuje?
arba parekomenduokite kokį kirpėja, kuris gerai ilgus plaukus kerpa.
noriu,kad gražiai gulėtų ir be jokių super originalių ir ekstremalių iškarpymų,dėkui! smile.gif
Atsakyti