Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos,

Visada dazau sviesiom sruogelemis visa galva,bet problema kad ta darydavau Italijoje.Siuo metu esu Lt ir net nezinau kur eiti ,kad padarytu taipat sveisiai,kaip esu.Gal kazka galetumete rekomenduoti,ar geriau nerizikuoti ir palaukti,kol busiu It.???
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 05, 17:43)
na va rytoj varau pas Laimi - ateisiu pasipasakoti koki ispudi padare smile.gif kirpsiuos ir dazysius smile.gif

Laukiam atsiliepimu ax.gif
noriu ir as pas Laimi nueiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 10 06, 16:52)
Laukiam atsiliepimu ax.gif
noriu ir as pas Laimi nueiti smile.gif

sveikos,
ka tik is po Laimio biggrin.gif labai labai patenkinta - su spalva pataike i 10-tuka thumbup.gif dazausi as sviesiai, bet ne peroksidine blondine, o naturaliu atspalviu, tai isgavo nerealia spalvyte i toki naturalu pilkuma -labai labai grazu thumbup.gif (daze saknys plius tonavo visa ilgi plauku).
Kirpymas irgi liuksiskas, nureze gera gabala, bet as ir prasiau kad nukirptu visus kur nutriuse galai... Plaukai graziai krenta, gula - izuresime kaip bus ryt ir po pirmo plovimo g.gif Nesiojau tiesiai nukirptus kirpciukus- tai truputi kitaip pakarpe - idomei gulasi grifka smile.gif ... Likau patenkinta.. dabar tik pas ji eisiu...
Atsakyti
beatka1983-Sveikinu!
As spalio 26d uzsirasiau.
Tikiuosi viskas bus ok.
kiek sumokejot?
Galima i Az.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2011 10 05, 10:07)
Niu va apsilankiau jau smile.gif
Na kol kas patenkinta, vakar buvau,,
Tai man pateisino lūkescius smile.gif
Nukirpo trumpai, bet man gerai...
Spalva pakeite, patamsino, krenta gerai,, na bet dar galvos neploviau,
Siaip kainos kokybes santykis mane patenkino smile.gif
Ir dar: aš nemegstu nurodynet kaip kirpt, man atrodo kad kiprejas turi zinot, matyt kaip kirpt,,, pasakai tik ko tikrai nenori, ir viskas.. Tai , dar pasikartosiu, man patiko, kad pas ji glaima taip nueit ir leist jam dirbt smile.gif

džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif o kiek sumokėjai? Gali parašyti ir į až 4u.gif
Atsakyti
sveikos..galva sukasi nuo skaitymo doh.gif gal kas kerpasi kare daznai? maniskis seniai atauges, kirpimas dinges, todel delsiu, ieskau kas graziai nukirptu..ir aisku ne uz kosmine kaina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 07 spalio 2011 - 15:00
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 06, 18:07)
sveikos,
ka tik is po Laimio biggrin.gif  labai labai patenkinta - su spalva pataike i 10-tuka thumbup.gif  dazausi as sviesiai, bet ne peroksidine blondine, o naturaliu atspalviu, tai isgavo nerealia spalvyte i toki naturalu pilkuma -labai labai grazu thumbup.gif  (daze saknys plius tonavo visa ilgi plauku).
Kirpymas irgi liuksiskas, nureze gera gabala, bet as ir prasiau kad nukirptu visus kur nutriuse galai... Plaukai graziai krenta, gula - izuresime kaip bus ryt ir po pirmo plovimo g.gif Nesiojau tiesiai nukirptus kirpciukus- tai truputi kitaip pakarpe - idomei gulasi grifka  smile.gif ... Likau patenkinta.. dabar tik pas ji eisiu...

Gal galėtumėte įkelti foto?smile.gif arba į až, labai domina šis kirpėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(112 @ 2011 06 01, 23:42)
jau ilga laika kerpuosi ir dazausi pas kirpeja Giedre salone adresu Rinktines 33, tel. 275 44 05, kerpames ten visa seima, vyras ir sunus kerpasi pas vyru kirpeja Diana, ji gerai kerpa ir graziai skutineja, Giedre man daznai pakeicia kirpima, gerai dazo su folija(miliruoja), kam sias merginas rekomendavau, visi liko patenkinti. Pas sias merginas smagu apsilankyti, laikas pralekia greitai, tokios linksmos, lengvai bendrauja, klijantai ivairaus amziaus. jos ten dirba jau daug metu, smagu kai nereikia paskui per visa Vilniu lakstyti. skambinant uzsirasyti, administratore ikalbineja pas kita kirpeja ju salone pabandyti (pas naujai atejusia), bet kaimyne karta pabande ir daugiau pas ja nenori  schmoll.gif , turejo vargo susitvarkyti su plaukais, bet gal visiems buna blush2.gif

cia savireklama? lotuliukas.gif
kirpausi as pas Giedre doh.gif verkiau.. nerekomenduoju,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lego76: 07 spalio 2011 - 18:37
QUOTE(pupyle @ 2011 10 07, 15:10)
Gal galėtumėte įkelti foto?smile.gif arba į až, labai domina šis kirpėjas ax.gif

Ir as norieciau foto smile.gif
labai jau idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 10 07, 15:00)
džiaugiuosi, kad patiko  thumbup.gif o kiek sumokėjai? Gali parašyti ir į až 4u.gif

jo patiko, ir daug kas vertina labai gerai, na ir kas man svarbiausia ir nubutina traukt feno, kad plaukai isdziutu gerai smile.gif
Atsakyti
turbut teks eiti is lempos i bet kuria kirpykla unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri neseniai kirpotes pas Renata is Divalta?Kokie atsiliepimai,kaina?
Ryt esu uzsirasiusi pas ja.
Atsakyti