Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(grmarti @ 2011 09 30, 11:17)
Sveika,
o pas ką tu esi užsirašiusi? Anksčiau kirpausi ten pas Nijų daug metų, gražiai pakirpdavo, tik jis toks megėjas galus nemažai nurėžti, o aš kadangi vis auginu, tai ir nebesilankau pas jį. Turiu vyresnio amžiaus draugę, ji ir dabar pas jį lankosi, tai jai labai gražiai nudažo plaukus ir trumpai pakerpa, labai jai tinka, buvo sumąsčiusi išbandyti ir kitus kirpėjus kitose salonuose, bet grįžo pas Nijų. Mano sesuo Biodrogoje lankosi pas Aną, pastoviai kerpasi ir dažosi plaukus, yra patenkinta, bet Ana greitu metu išeis motinystės atostogų.

Jei gerai supratau, tai pas Reni, ar koks ten jo vardas... Kelis kart perklausiau, kai skambinau, ir man toks pasigirdo. smile.gif)) (dabar galvoju gal Nijus tuomet?? ar ten ir Rėnis dirba?)
Mat as ji nusiziurejau, kai ejau ten manikiūrą darytis.. mačiau pana, kuri pas jį laukė, tai ivertinau ji ir ja (ty jos plaukus) ir uzsirasiau pas ji smile.gif)) taip visiškai ekspromtu biggrin.gifD
Gal žinai, ką apie ji? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 30, 21:27)
o kaip tas "labai gerai" ir kokiais dazais?

na, man svarbu, kad sruogos būtų smulkios, negeltono atspalvio, ir gražiai parinktos, dažė suomiškais KC profesional, dar turi ir itališkų, bet tais suomiškais aš jau seniai dažausi 4u.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2011 10 01, 10:02)
ir mane domina kokiais dazais. is isvaizdos tai man pasitikejimo nekelia nei kirpejos, nei manikiurininke.. g.gif

KC profesional, suomiški, mane ten dažė Tomas, manikiūrininkė ten ne viena, dariausi pas Svetą manikiūrą, tai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helda: 02 spalio 2011 - 21:37
QUOTE(helda @ 2011 10 02, 19:35)
na, man svarbu, kad sruogos būtų smulkios, negeltono atspalvio, ir gražiai parinktos, dažė suomiškais KC profesional, dar turi ir itališkų, bet tais suomiškais aš jau seniai dažausi 4u.gif
KC profesional, suomiški, mane ten dažė Tomas, manikiūrininkė ten ne viena, dariausi pas Svetą manikiūrą, tai viskas gerai 4u.gif

O gal tu galetum savo sruogu foto imesti kaip atrodo? jau tada tikrai eiciau jeigu graziai, kai viena kart nusvilus tai vis galvoju dar
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2011 10 02, 20:32)
Jei gerai supratau, tai pas Reni, ar koks ten jo vardas... Kelis kart perklausiau, kai skambinau, ir man toks pasigirdo. smile.gif)) (dabar galvoju gal Nijus tuomet?? ar ten ir Rėnis dirba?)
Mat as ji nusiziurejau, kai ejau ten manikiūrą darytis.. mačiau pana, kuri pas jį laukė, tai ivertinau ji ir ja (ty jos plaukus) ir uzsirasiau pas ji smile.gif)) taip visiškai ekspromtu biggrin.gifD
Gal žinai, ką apie ji? smile.gif

Įtariu, kad kalba eina apie tą patį asmenį, nes esu mačius ten tik vieną vyriškos giminės atstovą. Plius jo pilnas vardas nėra Nijus, tik jis taip save vadina ir kiti jį vadina, vardu jis Irenijus. Tikrai gerai jis kerpa, tik kaip minėjau jis yra mėgėjas gerą gabalą nurėžti, bet manau liksi patenkinta. Parašyk savo įspuždius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 10 03, 10:20)
Įtariu, kad kalba eina apie tą patį asmenį, nes esu mačius ten tik vieną vyriškos giminės atstovą. Plius jo pilnas vardas nėra Nijus, tik jis taip save vadina ir kiti jį vadina, vardu jis Irenijus. Tikrai gerai jis kerpa, tik kaip minėjau jis yra mėgėjas gerą gabalą nurėžti, bet manau liksi patenkinta. Parašyk savo įspuždius mirksiukas.gif

Būtinai parašysiu , jau šią savaite ir eisiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasidazyti saknis sruogelem (anksciau irgi buvau sruoguota), renkuosi tarp Irinos is Laimiss ir Renatos is Yury, kuris variantas geresnis? Kainos kaip suprantu bus panasios g.gif
Atsakyti
as tai bandysiu eiti sroguotis i "Solidi" pas toma, uzsiregistravau pirmadieniui kitam. Jeigu blogai padarys, tai parasysiu cia, o jeigu gerai, irgi parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 09 28, 08:53)
As einu kita menesi pas Misha, ziuresim kaip bus smile.gif

Ooo smagu, parašyk kaip apkirpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 10 03, 10:20)

Niu va apsilankiau jau smile.gif
Na kol kas patenkinta, vakar buvau,,
Tai man pateisino lūkescius smile.gif
Nukirpo trumpai, bet man gerai...
Spalva pakeite, patamsino, krenta gerai,, na bet dar galvos neploviau,
Siaip kainos kokybes santykis mane patenkino smile.gif
Ir dar: aš nemegstu nurodynet kaip kirpt, man atrodo kad kiprejas turi zinot, matyt kaip kirpt,,, pasakai tik ko tikrai nenori, ir viskas.. Tai , dar pasikartosiu, man patiko, kad pas ji glaima taip nueit ir leist jam dirbt smile.gif
Atsakyti
na va rytoj varau pas Laimi - ateisiu pasipasakoti koki ispudi padare smile.gif kirpsiuos ir dazysius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 05, 17:43)
na va rytoj varau pas Laimi - ateisiu pasipasakoti koki ispudi padare smile.gif kirpsiuos ir dazysius smile.gif

O kaip dazysi plaukus?
Atsakyti
Labai lauksiu Jus patarimu, rekomendaciju:
Esu garbaneliu fanate, ir myliu save kai esu garbane 4u.gif Chemini dariausi jau x kartu (gal 6-7...) Paskuriniu metu eidavau pas ta pacia kirpeja, ir buvau laaabai patenkita jos darbu, bet deja jinai isvaziavo... pasidariau pas kita kirpeja... SIAUBAS... Dabar laikas vel daryti ir as panikoj... labai bijau... Todel labai prasau parekomenduoti garbaniu meistre... Labai lauksiu patarimu, rekomendaciju....
Atsakyti