Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Aš eisiu pas Reni smile.gif
gal matei kaip jis kerpa?
Nes man tai reik tokio, kuris pasakytu kaip kirptis.
Pas Misha is My Studio pavelavau uzsirasyt, tai dabar rizikuoju smile.gif))

QUOTE(Azazella @ 2011 09 26, 09:15)
Kirpausi ten anksciau pas Ruta. Nebloga kirpeja.

Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2011 09 27, 17:40)
Aš eisiu pas Reni smile.gif
gal matei kaip jis kerpa?
Nes man tai reik tokio, kuris pasakytu kaip kirptis.
Pas Misha is My Studio pavelavau uzsirasyt, tai dabar rizikuoju smile.gif))

As einu kita menesi pas Misha, ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali atsiųsti to mishos numeri apie kurį čia tiek daug kalbama? smile.gif ačiū!
Atsakyti
QUOTE(jrutukas @ 2011 09 28, 11:19)
Sveiki,

Gal kas gali atsiųsti to mishos numeri apie kurį čia tiek daug kalbama? smile.gif ačiū!

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 02, 12:13)
jis dirba salia mano namu, tai pastoviai pilna pas ji klienciu  doh.gif
matyt neblogai dirba  g.gif
o jums is karto daze  su dazais ar su milteliais/pasta pirma?
vasara daziausi pas Denisa, labai atsakingai ziuri i darba

Denisas dažė pirma su milteliais, po Deniso darbo paauginau labiau ir Tomas man pradėjo sruogom dažyti, buvau jau antrą kartą pas jį thumbup.gif labai patiko,dar padarė kažkokią procedūrą plaukams, pakirpo, sumokejau 110 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 29 rugsėjo 2011 - 16:58
QUOTE(invazy @ 2011 09 25, 21:52)
Sveikos,

o gal kas kirpotes biodroga spa raugyklos g.?? Užsirašiau ekspromtu ten,, idomu, ar kas ten lanketes???

Sveika,
o pas ką tu esi užsirašiusi? Anksčiau kirpausi ten pas Nijų daug metų, gražiai pakirpdavo, tik jis toks megėjas galus nemažai nurėžti, o aš kadangi vis auginu, tai ir nebesilankau pas jį. Turiu vyresnio amžiaus draugę, ji ir dabar pas jį lankosi, tai jai labai gražiai nudažo plaukus ir trumpai pakerpa, labai jai tinka, buvo sumąsčiusi išbandyti ir kitus kirpėjus kitose salonuose, bet grįžo pas Nijų. Mano sesuo Biodrogoje lankosi pas Aną, pastoviai kerpasi ir dažosi plaukus, yra patenkinta, bet Ana greitu metu išeis motinystės atostogų.
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 06 30, 06:57)
vakar jau 3 karta pas ja lankiausi, man labai patinka tiek jos darbas tiek dazai kuriais dirba, kadangi mano plaukai sviesus, tai ne kiekv pavykdavo graziai saknis padazyti  smile.gif

Na buvau as irgi pas Oksana namuose, mano plaukai sviesinti smulkiomis sruogelemis, taciau man labai nepatiko, nes labai mazai sruogeliu padare, atrode, kad po tris is abieju pusiu, ir uztruko tik valanda. As visad dazydavausi Klaipedoj, tai uztrukdavo 3 valandas. Buvau tikrai nustebus, juolab tiek geru komentaru FB prisiskaiciau apie ja. Gal kas galetu parekomenduoti Vilniuje, nes iki siol vazineju i Klaipeda sruoguotis, jau pabodo, nors ten kaina tik 80 lt puse galvos. Aisku Vilniuj kainos jau kaip Londone, na bet gal gali kas pasiulyti? buciau labai dekinga.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Vis tik nuejau as i ta kirpykla... Mylek save plius. Grozio salonu kazkaip liezuvis nesivercia vadint biggrin.gif Papuoliau pas kirpeja Ingrida. Dar karta patvirtinu, geriau cia neikite. Bent jau pas sia kirpeja. Gal kitos ir geros, nebandziau. Visu pirma isaiskinus kokios spalvos noriu, nudaze visai ne ta, gavosi kazkokie sh spalvos... vienzo naturali lietuviska satene, nors pries pradedant dazyt sakiau, jeigu gausis tamsi, dazysim antrakart, tik jau kirpyklos saskaita, tai tik syptelejo ir nieko neatsake biggrin.gif Paprasius parodyt is kokiu spalvu maise dazus, atsake, aj as ten kelias spalvas sumaisiau biggrin.gif Rezultatas buvo aiskus vos isplovus galva, o ji dar sake - palaukit isdziovinsime biggrin.gif sakau nereik ne dziovint, ir taip matosi biggrin.gif Apkirpo.. kirpimas irgi siaip sau, na bet kadangi bandau atsiaugint plaukus, gerai, kad visai nenutrumpino. Tiesa, peisiukai sonuose vienas auksciau ir plonas, kitas kur kas ilgesnis ir storesnis lotuliukas.gif (tai pastebejau tik grizus namo biggrin.gif) Pastoviai klausineja "kaip kerpam?" nors is pradziu buvo viskas paaiskinta. Geras kirpejas tiek daug nekarksetu, jeigu akis igudusi, pats matytu kas ir kaip. Galva plauna grubiai, namie as sau kur kas svelniau isplaunu. Masazo nepadare, isplautus plaukus inirtingai tryne ranksluosciu... plaunant galva, ausys buvo pilnos ir vandens, ir sampuno, putos net dribo ir kuteno biggrin.gif net nepravale, kol pati nepradejau pirstu valytis lotuliukas.gif antro dazymo metu pasiule ko nors atsigerti... paprasiau arbatos.. atnese kai jau reikejo nuplaut dazus... arbata ka tik uzpilta verdanciu vandeniu... puodukas net sklidinas pripiltas garuojantis... teko siurbciot tik akimis biggrin.gif
Vienzo... Mylek save plius kirpejos myli tik save, bet ne klientus lotuliukas.gif

Vat kosmetologe, kuri tvarke antakius, tikrai buvo labai maloni ir korektiska bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neblonde: 30 rugsėjo 2011 - 11:23
QUOTE(pikul @ 2011 09 30, 11:59)
Na buvau as irgi pas Oksana namuose, mano plaukai sviesinti smulkiomis sruogelemis, taciau man labai nepatiko, nes labai mazai sruogeliu padare, atrode, kad po tris is abieju pusiu, ir uztruko tik valanda. As visad dazydavausi Klaipedoj, tai uztrukdavo 3 valandas. Buvau tikrai nustebus, juolab tiek geru komentaru FB prisiskaiciau apie ja. Gal kas galetu parekomenduoti Vilniuje, nes iki siol vazineju i Klaipeda sruoguotis, jau pabodo, nors ten kaina tik 80 lt puse galvos. Aisku Vilniuj kainos jau kaip Londone, na bet gal gali kas pasiulyti? buciau labai dekinga.

siulau pabandyti pas jau mineta cia Toma, IKI Minskas antrame aukste, Solidi, berods kirpykla, man sruogina jis labai gerai smile.gif paskutini karta mokejau 100 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helda @ 2011 09 30, 16:29)
siulau pabandyti pas jau mineta cia Toma, IKI Minskas antrame aukste, Solidi, berods kirpykla, man sruogina jis labai gerai smile.gif paskutini karta mokejau 100 lt 4u.gif

labai aciu, rytoj registruosiuos ir eisiu, nes jau nebegaliu i veidrodi ziureti
Atsakyti
QUOTE(helda @ 2011 09 30, 18:29)

o kaip tas "labai gerai" ir kokiais dazais?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 30, 20:27)
o kaip tas "labai gerai" ir kokiais dazais?

ir mane domina kokiais dazais. is isvaizdos tai man pasitikejimo nekelia nei kirpejos, nei manikiurininke.. g.gif
Atsakyti