sveikos, mielosios na va ilgai skaiciau sita tema ir ieskojau sau tinkamos kirpejos, mano lukesciai buvo kad man pakeistu siek tiek kirpima, kad galeciau su plaukais susitvarkyt (plaukai banguoti, velias) ir kad dailiai atrodyciau,
ir stai pagaliau manau atradau , nusipirkau carolina make up salone pas kirpeja Egle, kupona per kazkuria is svetainiu, galvojau pabandysiudar kazka ne stiek jau aplankisu salonu kirpykleliu, ir pan tai atsibodo moket kaip uz gera darba o visvien nepatenkinta iseidavau
ir manau jau atradau savo kirpeja padare zaisminag sukuosena ilgi islaike , padare vientisuma kirpime, pamoke kaip pasitvarkyt ir dar uzsirasiau dazymui, parekomendavo ka stiktu kaip tiktu , patiko ka pasiule , isiploviau galva po kirpimo susitvarkiau puikiai
todel rekomenduoju gal kam patiks
kainos tikslios nezinau kirpimo kazkaip nepaklausiau ne skupona skainavo 42 uz 120 lt vertes bet kartu su susukavimu, ir antakiu korekcija buvo, dazymas sake nuo 120 iki 160 mano plaukam o mano plaukai iki vidurio nugaros
kaip zmogus irgi labai faina(tas labai svarbu)
tikiuos mano atsiliepimas kam nors pades apsiprest nes man daznai padeda renkantsi paslauga ar produkta
aš irgi užsižioplinėjau tas akcijas, radau http://www.zizu.lt/d...mpaign=kartu.lt čia pasižvalgiau http://www.grozioekspertas.lt/galerija tai visai nieko atrodo kirpimai, bet tik trumpų plaukų.. Ar kam teko lankytis pas Boženą iš "Grožio eksperto"? Ar ji būtent ir kerpa su karštom žirklėm?
QUOTE(Songokas @ 2011 09 20, 14:05)
Tiesiaplaukėm, kurios nebijo įdomių šukuosenų, tikrai patariu eiti pas ją
Aš irgi neseniai apsilankiau išgirtajam Yury. Guodžiuosi tik tuo, kad plaukai atauga, jei turėčiau ilgesnius tikriausiai eičiau kur nors taisytis.
Tik man priešingai - prašiau įdomesnės, jaunatviškos šukuosenos, o iš "nieko gero" padarė "pilka mase". išėjau su dar nuobodesniais plaukais, nei atejau.
Aš irgi neseniai apsilankiau išgirtajam Yury. Guodžiuosi tik tuo, kad plaukai atauga, jei turėčiau ilgesnius tikriausiai eičiau kur nors taisytis.
Tik man priešingai - prašiau įdomesnės, jaunatviškos šukuosenos, o iš "nieko gero" padarė "pilka mase". išėjau su dar nuobodesniais plaukais, nei atejau.
O pas ką kirpotės?
QUOTE(Tutia @ 2011 09 20, 16:51)
O tai jeigu pačiam Sarma Style salone paklaustumėt, gal buvę kolegos žino, kur išėjo?
Ir, žinutę ištrynėt su numeriu kartu?
Ir, žinutę ištrynėt su numeriu kartu?
na jei būtų taip paprasta, turbūt čia neieškočiau . Ten jau seniai buvo nebe sarma style o jo salonas, kuris išsikėlė ir paliko tuščias patalpas
ale tai sakau, įdomu, kaip ištrinti žinutę su visu numeriu. na, bet būna, pasitaiko.
QUOTE(invazy @ 2011 09 25, 21:52)
Sveikos,
o gal kas kirpotes biodroga spa raugyklos g.?? Užsirašiau ekspromtu ten,, idomu, ar kas ten lanketes???
o gal kas kirpotes biodroga spa raugyklos g.?? Užsirašiau ekspromtu ten,, idomu, ar kas ten lanketes???
Kirpausi ten anksciau pas Ruta. Nebloga kirpeja.
QUOTE(mardenaa @ 2011 06 12, 12:29)
kosmetologė super , o kaip kirpėjai nežinau
Pas pačią Dalią lankėtės? man kurį laiką patiko, paskui pradėjo chaltūrint - ateinu rimtam veido valymui, o daugiau kalba nei daro, kempinele veidą pavalo ir nulupa tiek pat. Dabar kaitalioju kosmetologes, ieškau darbštesnės
Papildyta:
QUOTE(pupyle @ 2011 09 20, 22:38)
O pas ką kirpotės?
Pas Adą. Malonus kirpėjas, nusiteikiau labai pozityviai, deja, tai, kas maniau bus kirpimo pradžia, ir buvo visas kirpimas..
QUOTE(Tutia @ 2011 09 20, 21:08)
aš irgi užsižioplinėjau tas akcijas, radau http://www.zizu.lt/d...mpaign=kartu.lt čia pasižvalgiau http://www.grozioekspertas.lt/galerija tai visai nieko atrodo kirpimai, bet tik trumpų plaukų.. Ar kam teko lankytis pas Boženą iš "Grožio eksperto"? Ar ji būtent ir kerpa su karštom žirklėm?
Mano 3 drauges eina pas Bozena. Patnkintos
Laba diena
Gal kuri nors esate naudojusi Mylek save plius kirpeju paslaugom? Jie yra PC BIG, antrame aukste... uzmaciau kad jie dirba su Milk Shake produkcija, ten labai graziu ryzhu spalvu yra... labai noreciau ismegint, dar priedo arti namu... tik va neaisku, kaip ten su kirpejom... bijau, kad gausiu grazia spalva ir lieva kirpima Atsiliepkite, kas esate ten apsilankiusios
Gal kuri nors esate naudojusi Mylek save plius kirpeju paslaugom? Jie yra PC BIG, antrame aukste... uzmaciau kad jie dirba su Milk Shake produkcija, ten labai graziu ryzhu spalvu yra... labai noreciau ismegint, dar priedo arti namu... tik va neaisku, kaip ten su kirpejom... bijau, kad gausiu grazia spalva ir lieva kirpima Atsiliepkite, kas esate ten apsilankiusios
QUOTE(neblonde @ 2011 09 27, 11:10)
Laba diena
esu buvus pries gerus metus ten, norejau pasikirpt kirpciukus, tai gavau tokia jauna kirpeja, pirmiausia ji man supurske vandeniu galsu ir kirpciukus, tada karstom znyplem islygino ir nukirpo , daugiau ten nejau
QUOTE(mija_mm @ 2011 09 27, 11:26)
esu buvus pries gerus metus ten, norejau pasikirpt kirpciukus, tai gavau tokia jauna kirpeja, pirmiausia ji man supurske vandeniu galsu ir kirpciukus, tada karstom znyplem islygino ir nukirpo , daugiau ten nejau
O dieve.... nu jo, tada gal neverta rizikuot nes as irgi su jaunom kirpejom kalbejau