Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Užsirašiau pas Renata iš YURY, rugsėjo 9d. Laukiu su nekantrumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 08 30, 23:43)
Užsirašiau pas Renata iš YURY, rugsėjo 9d. Laukiu su nekantrumu ax.gif

oho, kiek ilgai laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 08 27, 20:52)
pasiskaitinejau tema, susigundziau pas misha is my studio eiti. mano ilgi ir stori plaukai, gal jis ka nors idomiau padarytu, nes visi kirpejai labai jau atsargiai mane kerpa  verysad.gif

jis dirba salia mano namu, tai pastoviai pilna pas ji klienciu doh.gif
matyt neblogai dirba g.gif

QUOTE(avi @ 2011 08 15, 22:03)
aš tai labai rekomenduoju, jau porą kartų dažiausi, tiesa, antrą kartą ne pas Denisą, o pas Tomą, jis irgi SOLIDI dirba, tai gal net Tomas labiau patiko rolleyes.gif o mano pigmentas irgi sunkiai paima dažą doh.gif  4u.gif

o jums is karto daze su dazais ar su milteliais/pasta pirma?
vasara daziausi pas Denisa, labai atsakingai ziuri i darba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 02 rugsėjo 2011 - 10:14
QUOTE(Vaizv @ 2011 09 02, 10:51)
oho, kiek ilgai laukti  g.gif

Tai galima manau ir anksčiau, aš čia pati datą pasirinkau ax.gif
Atsakyti
Gal kas dazesi sviesiai pas Jevgenij is Bomond? nes Sandra man neatitaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 09 03, 21:05)
Gal kas dazesi sviesiai pas Jevgenij is Bomond? nes Sandra man neatitaike  g.gif

As dazausi - esu pastovi jo kliente. Dazaiusi ir pas Sandra irgi gerai visa laika parinkdavo dazus wink.gif Jevgenij man visa laika naturaliai dazo - man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2011 09 03, 22:12)
As dazausi - esu pastovi jo kliente. Dazaiusi ir pas Sandra irgi gerai visa laika parinkdavo dazus wink.gif  Jevgenij man visa laika naturaliai dazo  - man patinka  smile.gif

naturaliai tai man netinka biggrin.gif mano labai sviesiai dazyti plaukai, todel idomu ar nenugeltonintu manes, kaip ta padare Sandra ax.gif gal kuri baltaplauke pas ji dazosi?
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 09 04, 12:53)
naturaliai tai man netinka  biggrin.gif mano labai sviesiai dazyti plaukai, todel idomu ar nenugeltonintu manes, kaip ta padare Sandra  ax.gif gal kuri baltaplauke pas ji dazosi?

na zinok pora kartu daziausi ir labai sviesiai - tai man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2011 09 05, 13:07)
na zinok pora kartu daziausi  ir labai sviesiai  - tai man patiko  smile.gif

nu reiks tada pabandyti, aciu uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 08 10, 10:53)
Gal kas nors turit atsiliepimu apie Uzupio kirpykla? Ten dabar akcija plauku dazymui sruogelemis, o man kaip tik dazymo reikia. Ar siaip gal zinot kokia nebrangia plauku dazytoja, kuri padoriai nudazytu iki 100 Lt?

mane visai padoriai nusruogino Kristina is Rugiu g kirpyklos, salonas tikrai neprabangus bet kirpimas ir sruoginimas tik 80lt thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, šiandien eisiu pas Laimį plaukų dažyti, keisiu spalvą, laikykit kumščius biggrin.gif Vakare parašysiu kaip sekės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 09 07, 07:59)
Na ką, šiandien eisiu pas Laimį plaukų dažyti, keisiu spalvą, laikykit kumščius  biggrin.gif  Vakare parašysiu kaip sekės  biggrin.gif

Laukiam laukiam atsiliepimu 4u.gif as pas ji 16d. eisiu kirptis, tai labai laukiu, bet ir bijau truputi blush2.gif
Atsakyti