Užsirašiau pas Renata iš YURY, rugsėjo 9d. Laukiu su nekantrumu
QUOTE(pupyle @ 2011 08 30, 23:43)
Užsirašiau pas Renata iš YURY, rugsėjo 9d. Laukiu su nekantrumu
oho, kiek ilgai laukti
QUOTE(Female @ 2011 08 27, 20:52)
pasiskaitinejau tema, susigundziau pas misha is my studio eiti. mano ilgi ir stori plaukai, gal jis ka nors idomiau padarytu, nes visi kirpejai labai jau atsargiai mane kerpa
jis dirba salia mano namu, tai pastoviai pilna pas ji klienciu
matyt neblogai dirba
QUOTE(avi @ 2011 08 15, 22:03)
aš tai labai rekomenduoju, jau porą kartų dažiausi, tiesa, antrą kartą ne pas Denisą, o pas Tomą, jis irgi SOLIDI dirba, tai gal net Tomas labiau patiko o mano pigmentas irgi sunkiai paima dažą
o jums is karto daze su dazais ar su milteliais/pasta pirma?
vasara daziausi pas Denisa, labai atsakingai ziuri i darba
QUOTE(Vaizv @ 2011 09 02, 10:51)
oho, kiek ilgai laukti
Tai galima manau ir anksčiau, aš čia pati datą pasirinkau
Gal kas dazesi sviesiai pas Jevgenij is Bomond? nes Sandra man neatitaike
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 09 03, 21:05)
Gal kas dazesi sviesiai pas Jevgenij is Bomond? nes Sandra man neatitaike
As dazausi - esu pastovi jo kliente. Dazaiusi ir pas Sandra irgi gerai visa laika parinkdavo dazus Jevgenij man visa laika naturaliai dazo - man patinka
QUOTE(Hsemera @ 2011 09 03, 22:12)
As dazausi - esu pastovi jo kliente. Dazaiusi ir pas Sandra irgi gerai visa laika parinkdavo dazus Jevgenij man visa laika naturaliai dazo - man patinka
naturaliai tai man netinka mano labai sviesiai dazyti plaukai, todel idomu ar nenugeltonintu manes, kaip ta padare Sandra gal kuri baltaplauke pas ji dazosi?
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 09 04, 12:53)
naturaliai tai man netinka mano labai sviesiai dazyti plaukai, todel idomu ar nenugeltonintu manes, kaip ta padare Sandra gal kuri baltaplauke pas ji dazosi?
na zinok pora kartu daziausi ir labai sviesiai - tai man patiko
QUOTE(Hsemera @ 2011 09 05, 13:07)
na zinok pora kartu daziausi ir labai sviesiai - tai man patiko
nu reiks tada pabandyti, aciu uz ats.
QUOTE(ele+ @ 2011 08 10, 10:53)
Gal kas nors turit atsiliepimu apie Uzupio kirpykla? Ten dabar akcija plauku dazymui sruogelemis, o man kaip tik dazymo reikia. Ar siaip gal zinot kokia nebrangia plauku dazytoja, kuri padoriai nudazytu iki 100 Lt?
mane visai padoriai nusruogino Kristina is Rugiu g kirpyklos, salonas tikrai neprabangus bet kirpimas ir sruoginimas tik 80lt
Na ką, šiandien eisiu pas Laimį plaukų dažyti, keisiu spalvą, laikykit kumščius Vakare parašysiu kaip sekės
QUOTE(Akvilija @ 2011 09 07, 07:59)
Na ką, šiandien eisiu pas Laimį plaukų dažyti, keisiu spalvą, laikykit kumščius Vakare parašysiu kaip sekės
Laukiam laukiam atsiliepimu as pas ji 16d. eisiu kirptis, tai labai laukiu, bet ir bijau truputi