Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Shelly @ 2011 08 22, 13:30)
Panos kaip galvojat kur geriausia kirptis ar ozo salon+ ar Yuri ar expert salone?
Esu pora kartų kirpusis oze,nu nieko blogo negaliu pasakyt tikrai ,bet kažkokio stebuklo tai irgi nepadarė,Yuri salone esu dariusis inner effect kauke,nu labai patiko aptarnavimas ir kirpėjai labai malonūs ir atrodo "žino ką daro" ,tik va pasiskaičiau atsiliepimus,kad visi peikia ta Yuri saloną,tai gal verta Expert apsilankyt ? :/

Kartą kirpausi kirpčiukus Expert salone, bet nieko įspūdingo. Nukirpo gal per 5 minutes, po poros savaičių vėl teko eit kirptis nes "nesilaikė" kirpimas.
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 08 22, 13:30)
Panos kaip galvojat kur geriausia kirptis ar ozo salon+ ar Yuri ar expert salone?
Esu pora kartų kirpusis oze,nu nieko blogo negaliu pasakyt tikrai ,bet kažkokio stebuklo tai irgi nepadarė,Yuri salone esu dariusis inner effect kauke,nu labai patiko aptarnavimas ir kirpėjai labai malonūs ir atrodo "žino ką daro" ,tik va pasiskaičiau atsiliepimus,kad visi peikia ta Yuri saloną,tai gal verta Expert apsilankyt ? :/

niekados nepeikiau ir nepeiksiu YURY - aukščiausias lygis!!!
drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
skubiai reikia ziauriai gero bei profesionalaus kirpejo "lengva ranka"!!!:) esu pasirengus nusikirpti savo kasas biggrin.gif zinoma uz prieinama kaina:) dekui mamytes uz ats!
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 17, 15:02)
uzsirasiau pas Renata. tikiuosi, kad patiks:) ax.gif

Kada einate pas Renatą?

Ir aš planuoju rugsėjį užsirašyti, todėl labai domina rezultatas 4u.gif

Noriu kardinalių pokyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 08 24, 22:47)
Kada einate pas Renatą?

Ir aš planuoju rugsėjį užsirašyti, todėl labai domina rezultatas 4u.gif

Noriu kardinalių pokyčių ax.gif

pasikeite planai, turejau eiti siandien vakare, bet atsaukiau ax.gif kol kas nusidaziau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 25, 11:17)
pasikeite planai, turejau eiti siandien vakare, bet atsaukiau ax.gif kol kas nusidaziau pati smile.gif

Am, jūs dažytis, galvojau kirptis planavote pas Renatą. Nes aš tik apie kirpimą galvoju smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra kurios kerpasi pas Karina is "BARBER" kirpyklos? Ji kartu su Lina Zvirblyte dirba..Butu idomu nuomones apie jos darba ir kiek mazdaug galetu kainuoti dazymas su kirpimu..aciu
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 08 25, 11:25)
Am, jūs dažytis, galvojau kirptis planavote pas Renatą. Nes aš tik apie kirpimą galvoju smile.gif

planavau tik dazytis. neseniai mane kita kirpeja taip nutrumpino, kad dabar kokius metelius nekirpsiu verysad.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai buvote pas Rimdziu, kokie atsiliepimai ir kainos blush2.gif
Gal kontaktus galite imesti ax.gif
Atsakyti
pasiskaitinejau tema, susigundziau pas misha is my studio eiti. mano ilgi ir stori plaukai, gal jis ka nors idomiau padarytu, nes visi kirpejai labai jau atsargiai mane kerpa verysad.gif
Atsakyti
labutis,o as kirpausi auksineje Lagunoje,labai patiko,pries tai dariausi ten plauku laminavima,irgi labai labai patiko,todel ir grizau thumbup.gif ,kirpausi berots pas kirpeja Zaneta,tikrai patirusi kirpeja,verta eiti pas ja,tik labai jau sunku pas ja patekti,nes menesiui i prieki turi uzrasimus,taciau verta laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kagi, skaiciau skaiciau ir nusprendziau uzsirasyti pas Laimi rolleyes.gif laukiu su nekantrumu, paziuresim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti