Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Marijka @ 2011 08 16, 16:07)
Mano plaukai yra ploni, šukuosena labai labai trumpa, pixie stiliaus.
Mačiau belaukdama eilės, kad rezultatas su ilgaplaukėmis irgi puikus.

Kirpimas - 80 lt. Kiek dažymas - nežinau, bet žinau, kad dirba su gera kosmetika.

aisku, kaina verta demesio, galvoju gal reiks pabandyt ir man rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,gal galetute patarti kur galeciau apsikirpti kirpciukus? smile.gif kur kirpausi tai likau nepatenkinta schmoll.gif na aisku cia dar ir skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada buvo kalbeta apie ,berods,Andriu Kalinausko gatvej,priminkit salono pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(gintee22 @ 2011 08 21, 17:56)
sveikos,gal galetute patarti kur galeciau apsikirpti kirpciukus? smile.gif  kur kirpausi tai likau nepatenkinta schmoll.gif  na aisku cia dar ir skonio reikalas biggrin.gif

pabandykit VDG style pas Genrika smile.gif
Atsakyti
sveiki
patarkyte gera kirpeja Vilniuje susitvarkyti ilgus plaukucius einant i baliu. nenoriu imantriu sukuosenu - noretusi kad istiesintu ir graziai susegtu plaukus, bet vat neisirenku kirpejos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2011 08 21, 20:40)
Kazkada buvo kalbeta apie ,berods,Andriu Kalinausko gatvej,priminkit salono pavadinima?

Grožio salonas "SATE", (8 5) 212 2697 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gintee22 @ 2011 08 21, 16:56)
sveikos,gal galetute patarti kur galeciau apsikirpti kirpciukus? smile.gif  kur kirpausi tai likau nepatenkinta schmoll.gif  na aisku cia dar ir skonio reikalas biggrin.gif

Sveika, gali pabandyti Tomą, ji dirba "SATE" grožio salone, Kalinausko g., man kirpčiukus tikrai gerai pakirpo, kirpo gal 30 min.
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 21, 20:50)
sveiki
patarkyte gera kirpeja Vilniuje susitvarkyti ilgus plaukucius einant i baliu. nenoriu imantriu sukuosenu - noretusi kad istiesintu ir graziai susegtu plaukus, bet vat neisirenku kirpejos doh.gif

Draugė neseniai ėjo į vestuves, ilgi pas ją plaukai, šukavo ją Aida, dirba salone "Expert" (Kalvarijų g. prie Žaliojo tilto), ištiesino plaukus, susegė viršuje, gražiai atrodė, mokėjo 60 lt
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 08 22, 11:42)
Grožio salonas "SATE", (8 5) 212 2697  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveika, gali pabandyti Tomą, ji dirba "SATE" grožio salone, Kalinausko g., man  kirpčiukus tikrai gerai pakirpo, kirpo gal 30 min.
Papildyta:
Draugė neseniai ėjo į vestuves, ilgi pas ją plaukai, šukavo ją Aida, dirba salone "Expert" (Kalvarijų g. prie Žaliojo tilto), ištiesino plaukus, susegė viršuje, gražiai atrodė, mokėjo 60 lt

na ir kiek sumoki? g.gif jei tiek laiko kerpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintee22 @ 2011 08 22, 11:08)
na ir kiek sumoki? g.gif  jei tiek laiko kerpa  smile.gif

ėjau pas ją pilnai kirptis, mokėjau 70 lt, o tik kirpčiukų kirpimas jei neklystu 20 lt; reiktų pasiskambinti į saloną ir pasitikslinti. Kirpo mane gal 45 min: kirpčiukus apie 30 min ir kas liko galus. Tai kirpčiukais buvau patenkinta, labai preciziškai pakirpo juos.
Atsakyti
na reiks pameginti smile.gif nes kažkaip kur einu tai sugeba nukirpti kirpčiukus per 3min ax.gif ir taip lievai kad as pati grįžusi turi pasitaisyti cool.gif
Atsakyti
Panos kaip galvojat kur geriausia kirptis ar ozo salon+ ar Yuri ar expert salone?
Esu pora kartų kirpusis oze,nu nieko blogo negaliu pasakyt tikrai ,bet kažkokio stebuklo tai irgi nepadarė,Yuri salone esu dariusis inner effect kauke,nu labai patiko aptarnavimas ir kirpėjai labai malonūs ir atrodo "žino ką daro" ,tik va pasiskaičiau atsiliepimus,kad visi peikia ta Yuri saloną,tai gal verta Expert apsilankyt ? :/
Atsakyti
Mergaitės, o gal esate kuri nors kirpusis pas Liną Žvirblytę? Viena pažįstama ten kerpasi, jos plaukai tiesiog atsigavo. Norėčiau išgirsti daugiau atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 08 22, 13:30)
Panos kaip galvojat kur geriausia kirptis ar ozo salon+ ar Yuri ar expert salone?
Esu pora kartų kirpusis oze,nu nieko blogo negaliu pasakyt tikrai ,bet kažkokio stebuklo tai irgi nepadarė,Yuri salone esu dariusis inner effect kauke,nu labai patiko aptarnavimas ir kirpėjai labai malonūs ir atrodo "žino ką daro" ,tik va pasiskaičiau atsiliepimus,kad visi peikia ta Yuri saloną,tai gal verta Expert apsilankyt ? :/

Negalėsiu Jums patart, bet man labai įdomu pas ką konkrečiai Oze kirpotės ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti