QUOTE(grmarti @ 2011 06 01, 10:21)
Pas Alaną kirpausi daug metų, dar tada kai jis dirbo grožio salone Ševčenkos g., pakirpdavo plaukus taip, kad išsiplovus galvą nieko nereikėdavo daryti, visada labai gražiai krisdavo, tiesa tuomet kainos tame salone buvo nemažos, bet buvo tikrai negaila tų pinigų. Vėliau jis perėjo dirbti į kirpyklą autobusų stotyje, kainos ten aišku mažesnės, žmonių žymiai daugiau. Kirpausi aš, mano sesuo, kelios kolegės. Laikui bėgant pastebėjom, kad pradėjo kirpti visas labai panašiai: iškarpydavo galus, nukirpdavo tiesius kirpčius, visos labai supanašėjom. Po kirpimo plaukai jau gražiai nekrisdavo. Žmonių ten visada būdavo labai daug, skubėdavo. Pats kaip žmogus labai malonus, bet visą laiką atrodyti taip pat nusibodo ir teko ieškoti kito kirpėjo Bet tai buvo prieš kokius 4 metus, gal dabar pasikeitė
Manau,kad tai daugelio kirpeju "liga" As ir dar 2 drauges eidavom pas tas pacias kirpejas,tai arba kirpdavo taip pat arba viena spalva dazydavo
Ziuresiu kaip bus toliau,bet kol kas dazymu esu labai labai patenkinta ,o kirpo labai mazai,teisingiau pasakius lygino viena sona ,kuri buvo iskramciusi kirpeja