Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

sveikos, o gak kas lanketes brelil grozio salone janksto gatvej?kaip ten meistrai?
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 08 10, 23:02)
Merginos ,gal kas lankėtės Minsko IKI patalpose ,šalia Čili kaimo kirpykloje SOLIDI ?
Ten kiek supratau ir pamenu dirba tas vaikinukas Denisas ,ar koks jo vardas .Galvoju užsirašyt dažymui pas jį  rolleyes.gif Bet nenoriu geltonų plaukų ,o mano pigmentas ''sunkus'' ..Gali pavykt ,gali ne  doh.gif

aš tai labai rekomenduoju, jau porą kartų dažiausi, tiesa, antrą kartą ne pas Denisą, o pas Tomą, jis irgi SOLIDI dirba, tai gal net Tomas labiau patiko rolleyes.gif o mano pigmentas irgi sunkiai paima dažą doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. as tai pusantru metu atgal buvau Sugiharoje centre pas Natalija, visiskai nepatiko, nieko nepadare,susukavo ir paime 120lt.
Metus atgal buvau juozapaviciaus g. VDG style pas stiliste Inese, nieko ypatingo nepadare ir paime 120Lt.
Puse metu atgal ejau vel i VDG style bet pas Genrika, nu tokia sauni moterys, paklause ko as noriu, paaiskino ka gali padaryti bei ka kita karta galim padaryti. Tai puikiai apkirpo, patiko labai. kirpausi su karstomis zirklemis ir sumokejau tik 80lt, maziau nei pas stiliste. smile.gif Si menesi irgi zadu eiti pas ja smile.gif dar reikia uzsirasyti, noreciau grifkutes, bet nezinau ar tiks, ana karta norejau-sake nebent ant sono pabandyti, tai iskarpe man truputeli plaukus lyg buciau su grifkute tai visai nieko atrode. si karta galbut bandysim tikra padaryti bet ant sono. gal kas turi kriauses veido forma? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif Skaitau visas temeles skersai ir išilgai, o visos nuomonės tokios skirtingos, kaip sunku išsirinkti sau tinkama kirpėją... doh.gif dabar gyvenime toks tarpsnis, kad norisi pokyčių: idealus variantas būtų, kad nueinu pas kirpėją sakau, kad kirptų kaip nori, dažytų kaip nori ir dar nenugriūt iš siaubo pamačius rezultatą. biggrin.gif
Atsakyti
Siaip manau butu lengviau issirinkti pas ka eiti jei forumetes papasakotu kokie plaukai yra ir ko norejo ir koki rezultata gavo. nes as irgi skaitau skaitau ir galvoju ar trumpa ar ilga plauka turejo ir pan smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip. Dar lengviau būtų jei dar ir nuotraukos būtų "prieš" ir "po". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2011 08 15, 23:52)
Tikrai taip. Dar lengviau būtų jei dar ir nuotraukos būtų "prieš" ir "po".  ax.gif

tai jau tikrai smile.gif taciau konfidecialumas irgi svarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone , neuztenka nueti pas kirpeja arba stilista viena karta ir buti 100% patenkintu rezultatu , mano plaukai sviesinti , puciasi . Pvz kai pradejau lankytis pas savo kirpeja , man gal irgi pasirode, kad nieko tokio ypatingo nematau, o kainos nemazos . Bet po trecio apsilankymo jis jau tiksliai zinojo kokio kirpimo man reikia , ar galima man kirpcius ar ne , kokia spalva geriausiai isryskins mano bruozus. Todel manau , kad su kirpejais reikia dirbti , t y lankytis pastoviai pas ta pati, o ne begioti nuo vieno prie kito - taip tikrai nepasieksite gero rezultato . smile.gif
Atsakyti
Atradau grožio namus "Ti Amo" Naugarduko gatvėje - Tomas - pasakiškas kirpėjas!

Prieš tai lankiausi pas Jurijų (YURY salonas) - bet kaina biški skaudoka, tad teko pasiieškoti kito žmogaus, kuriam galėčiau patikėti savo labai trumpą šukuoseną.

Labai džiaugiausi Laima Luniv talentu (Kaunas, Andre team) - bet ji išvyko į užsienį (((((

Vienu žodžiu, Tomas Pozdrazdis - auksinės rankos, jaunas, stilingas, puikus meistras.
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2011 08 16, 11:08)
Atradau grožio namus "Ti Amo" Naugarduko gatvėje - Tomas - pasakiškas kirpėjas!

Prieš tai lankiausi pas Jurijų (YURY salonas) - bet kaina biški skaudoka, tad teko pasiieškoti kito žmogaus, kuriam galėčiau patikėti savo labai trumpą šukuoseną.

Labai džiaugiausi Laima Luniv talentu (Kaunas, Andre team) - bet ji išvyko į užsienį (((((
Vienu žodžiu, Tomas Pozdrazdis - auksinės rankos, jaunas, stilingas, puikus meistras.

o Jusu plaukai plini ar stori? ir beje kiek sumokejot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2011 08 16, 15:39)
o Jusu plaukai plini ar stori? ir beje kiek sumokejot? rolleyes.gif

Mano plaukai yra ploni, šukuosena labai labai trumpa, pixie stiliaus.
Mačiau belaukdama eilės, kad rezultatas su ilgaplaukėmis irgi puikus.

Kirpimas - 80 lt. Kiek dažymas - nežinau, bet žinau, kad dirba su gera kosmetika.
Atsakyti
gal galetumete parasyt kas buvot Yury kokios firmos dazais dazo ax.gif ???
Atsakyti