Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(ele+ @ 2011 08 10, 11:53)
Gal kas nors turit atsiliepimu apie Uzupio kirpykla? Ten dabar akcija plauku dazymui sruogelemis, o man kaip tik dazymo reikia. Ar siaip gal zinot kokia nebrangia plauku dazytoja, kuri padoriai nudazytu iki 100 Lt?

As daziausi ir kirpausi pas Zana is Grozio studijos Austeja (Justiniskes) tai sumokejau 120. Pries tai uz kirpima mokejau 40 Lt, tai iseina kad dazymas apie 80 Lt. Siaip tikrai gera kirpeja kaip uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2011 08 10, 12:31)
As daziausi ir kirpausi pas Zana is Grozio studijos Austeja (Justiniskes) tai sumokejau 120. Pries tai uz kirpima mokejau 40 Lt, tai iseina kad dazymas apie 80 Lt. Siaip tikrai gera kirpeja kaip uz tokia kaina.

Aciu! Kirptis eisiu i Beaute, irgi kupona nusipirkau su nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 08 10, 12:35)
Aciu! Kirptis eisiu i Beaute, irgi kupona nusipirkau su nuolaida smile.gif

Tai butinai parasyk atsiliepimus. O pas koki meistra?
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 08 05, 13:19)
O as sian buvau pas ta Dima is IMpuls:) pasirodo jisai dar papildomai dirba paprastuciame, bet jaukiame salone seskineje.labai patiko, kaip nukirpo kirpcius, idealiai guli wub.gif Kai pamaciau, kad normaliai dirba, paprasiau dar siek tiek prakarpyti virsugalvi,ir tai jis padare puikiai:
) sumokejau juokingus 25 lt biggrin.gif o siaip kirpimas tik 35 lt:) taigi labai rekomenduoju 4u.gif

Aš kirpimą karštomis žirklėmis akcijinį buvau nusipirkus. Į IMPULS ėjau, todėl man, kad apie tą patį berniuką kalbam biggrin.gif labai malonus, viską pasakoja, ką daro, ką purškia ir kokiu tikslu, ko paklausi, tą ir gausi biggrin.gif iš tos pusės l. patiko, bet pasirodė kažkoks pasimetęs. Ir to pakirpimo truputį trūko... Aišku, aš pati prašiau, kad kirptų tiek, kiek reikia, bet labai netrumpintų, tai kai gražiai sušukavo, buvo thumbup.gif bet kai pati išsiploviau galvą, norėtųsi, kad būtų daugiau pakirpta, nes buvo iškarpyt dviem sluoksniais, dabar jau tas antrasis beveik nuaugo, tai ir norėtųsi, kad per tą būtų nurėžta... Bet iš esmės patiko, išėjau su šypsena, juolab, po paskutinio apsilankymo pas kirpėją, kai dar gyvenime nebuvau taip jautųsis... smile.gif
Atsakyti
Merginos ,gal kas lankėtės Minsko IKI patalpose ,šalia Čili kaimo kirpykloje SOLIDI ?
Ten kiek supratau ir pamenu dirba tas vaikinukas Denisas ,ar koks jo vardas .Galvoju užsirašyt dažymui pas jį rolleyes.gif Bet nenoriu geltonų plaukų ,o mano pigmentas ''sunkus'' ..Gali pavykt ,gali ne doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau gero kirpėjo/kirpėjos, kuris gražiai nudažytų plaukus - noriu iš šviesių tamsinti, šokoladinės spalvos.. Mano kirpėja leliaus laukia, nebekerpa.. Galvoju bandyti gal pas Laimį arba Iriną bandyti, bet bent jau internetu užimta iki spalio biggrin.gif Ką dar galėtumėte pasiūlyti? Gal kuri tamsinote iš šviesių į tamsius? Galiu skirti iki 200 lt.. Iš ankso ačiū visoms už patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 08 11, 09:37)
Sveikos,

ieškau gero kirpėjo/kirpėjos, kuris gražiai nudažytų plaukus - noriu iš šviesių tamsinti, šokoladinės spalvos.. Mano kirpėja leliaus laukia, nebekerpa.. Galvoju bandyti gal pas Laimį arba Iriną bandyti, bet bent jau internetu užimta iki spalio  biggrin.gif  Ką dar galėtumėte pasiūlyti? Gal kuri tamsinote iš šviesių į tamsius? Galiu skirti iki 200 lt.. Iš ankso ačiū visoms už patarimus  drinks_cheers.gif

Aš tai rekomenduočiau Laimį, niekas man geriau nenudažo plaukų, nei jis. Jo kontaktai www.laimiss.lt.
Atsakyti
Sutinku su Adrastėja. Visada tik kirpausi pas Laimį, bet paskutini karta pabandžiau ir susidažyti. Labai patiko ir spalva, pataikė į 10. Tikrai ji rekomenduočiau norinčioms dažytis.
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 08 10, 11:46)
Su kokios firmos dazais daze?Kuriam cia mieste-miestelyje?

zinokit kad net nezinau rolleyes.gif nekilo mintis paklaust, pas mane tamsiai pilki (tokie tipiniai lietuviski) plaukai ir ikibo tokia ideliai sviesia ir naturialia spalva rolleyes.gif pamenu kad dezutes buvo tamsiai bordines ir tiek rolleyes.gif
o miestelis-Kretinga 4u.gif

na o as atrodo brestu jau kelionei pas Misha, plaukai ataugo, jau bus galima drasiai sumodeliuot ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, dar su drauge vakar pasitariau ir nusprendžiau eit pas jį drinks_cheers.gif Bandysiu skambint, gal pavyks greičiau, nes internete tai ką aš žinau, nebent spalio mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2011 08 12, 06:41)
Ačiū, dar su drauge vakar pasitariau ir nusprendžiau eit pas jį  drinks_cheers.gif  Bandysiu skambint, gal pavyks greičiau, nes internete tai ką aš žinau, nebent spalio mėnesį  doh.gif

Aj ne, netaip pažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!!! Noreciau jusu pagalbos: gal kas buvo Beauty Zone salone Ateities 3 pas Agne arba pazista ja? Penktadieni paskambinau i salona, norejau uzsirasytis, o man pasake, kad ji iseina ir jos telefono neduos.
Atsakyti