Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 06, 19:46)
tai kirptis tada neisiu pas ja. nemegstu kai prasai vos patrumpinti, o nurezia kokia 15 cm, kaip kad man buvo paskutini syki verysad.gif

o ko tylejai, jeigu matai, kad toki gabala rezia? blink.gif nebent ten tokia plauku bukle buvo tragiska, kad kitaip nejo daryti.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 07, 09:24)
o ko tylejai, jeigu matai, kad toki gabala rezia? blink.gif  nebent ten tokia plauku bukle buvo tragiska, kad kitaip nejo daryti.

kirpo po truputi, nes prasiau iskarpyti. vidury proceso gi neatsistosi ir neiseisi unsure.gif plaukai mano nera tobuli, bet ilgis man svarbiau uz tobula iki ausu trumpa plauka blush2.gif zodziu dabar metus tikrai nekirpsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 07, 14:43)
kirpo po truputi, nes prasiau iskarpyti. vidury proceso gi neatsistosi ir neiseisi unsure.gif plaukai mano nera tobuli, bet ilgis man svarbiau uz tobula iki ausu trumpa plauka blush2.gif zodziu dabar metus tikrai nekirpsiu ax.gif

Geriau tobulas trumpas plaukas nei nusussęs ilgas doh.gif o prižiūrint ir ilgi ataugs tobuli, tad nesikamuok ir nesigraužk wink.gif
Skaitinėjau temą, bet kažkaip Vilniaus kainos man dar per didelės ax.gif
Atsakyti
o gal kas gali rekomenduoti trumpus kirpimus daranciu kirpejus ne is tu brangiu salonu ,, ax.gif ? mano plaukai trumpi ir garbanuojaias, tai bedu turiu sociai,
Atsakyti
Sveikos, gal galit ką parekomenduoti kas nebaisiai brangiai chemini plauku garbanojima daro vilniuj. noretusi kad nenudegintu plauku...

aciu.
Atsakyti
QUOTE(**Saulyte** @ 2011 08 08, 15:08)
Sveikos, gal galit ką parekomenduoti kas nebaisiai brangiai chemini plauku garbanojima daro vilniuj. noretusi kad nenudegintu plauku...

aciu.

Grozio Svetaine , Juozapaviciaus g 4 - kirpeja Galina
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 08, 04:36)
Geriau tobulas trumpas plaukas nei nusussęs ilgas  doh.gif o prižiūrint ir ilgi ataugs tobuli, tad nesikamuok ir nesigraužk wink.gif

gal ir taip blush2.gif tiesiog moraliai nebuvau nusiteikus netekti apie 20 cm savo garbanu. tai zinoma, kad ataugs. jau po truputi priprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2011 07 11, 18:18)
per nariu paieska paziurek wink.gif dirba vilniuje, pylimo g. kirpimas 50lt.  4u.gif

o galite pasakyti koks cia to salono pavadinimas kuriame ji dirba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(112 @ 2011 07 06, 22:31)
as patenkinta kaip man saknis sruogytem padazo mano kirpeja Giedre, ji dirba Rinktines gatveje, sumoku 70lt  thumbup.gif

vien uz saknis 70lt brangoka rolleyes.gif as va kiek nete perziurejus kainininku nusprendziau kad isbandysiu sruogeliu dazyma gimtame mieste kur dazosi sesuo...ir ka gi!!! sumokejau varganus 40lt uz visa ilgi ir likau labai patenkinta thumbup.gif spalva puiki ir is visu sulaukiau tik pagyrimu blush2.gif
bet aciu uz rekomendacijas 4u.gif

QUOTE(Eri` @ 2011 07 10, 19:32)
o as noriu pasidalinti ispudziais. Buvau pas kirpeja is forumo Lesia, jau praejo menuo o as vis dar negaliu atsidziaugti kaip nuostabiai apkirpo. praktiskai taip kaip norejau kokius pora metu, tik nei viena kita nesugebejo. Mano plaukai ilgi, tai ji juos pakirpo ir iskarpe atrodytu lyg ir nieko ypatingo, bet gulasi taip kaip noriu. net ir palaidais pradedu po truputi vaikscioti, nes iki tol niekad palaidu nenesiojau. Tiesa kirpimas brangus, bet jis vertas tokiu pinigu.  4u.gif

stori ar ploni Jusu plaukai? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 08 05, 14:19)
O as sian buvau pas ta Dima is IMpuls:) pasirodo jisai dar papildomai dirba paprastuciame, bet jaukiame salone seskineje

O kaip vadinasi tas salonas? Kokioje gatvėje?
Atsakyti
QUOTE(Asasa @ 2011 08 09, 21:44)
vien uz saknis 70lt brangoka rolleyes.gif as va kiek nete perziurejus kainininku nusprendziau kad isbandysiu sruogeliu dazyma gimtame mieste kur dazosi sesuo...ir ka gi!!! sumokejau varganus 40lt uz visa ilgi ir likau labai patenkinta thumbup.gif spalva puiki ir is visu sulaukiau tik pagyrimu blush2.gif
bet aciu uz rekomendacijas 4u.gif

Su kokios firmos dazais daze?Kuriam cia mieste-miestelyje?
Atsakyti
Gal kas nors turit atsiliepimu apie Uzupio kirpykla? Ten dabar akcija plauku dazymui sruogelemis, o man kaip tik dazymo reikia. Ar siaip gal zinot kokia nebrangia plauku dazytoja, kuri padoriai nudazytu iki 100 Lt?
Atsakyti