Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(LeSecret @ 2011 08 02, 12:53)
Na uzklausiau ir as,bet 130-150lt parase ir tai be kirpymo,sakau kirpymo jokipo kaip ir nereikia,tik siaip jei kur reikia kokiu nuimt pazeistu galiuku ir pan.tai dar plius 35-45lt pasake,gaila bet man tiek gaila pinigeliu unsure.gif
Zinau viena meistre kuri dirba su Selective,keune,ir pas ja daugiau 110lt nebuna su viskuo,ir kirpymas 40lt,ir vistiek brangiau nemokejau,tik kad  norejosi isbandyt kitos meistres,bet turbut nelemta.. unsure.gif

JI tikrai nera tokio auksto lygio kirpeja, bet reklama fb ideali, be to moka bendrauti, svelni moteris.
Del jos kruopstaus kirpimo abejoju g.gif
Bent man jos lygis pasirode labai vidutinis, be to dirba namie, ne salone.
Kita vertus kiekvienas individualiai sprendzia kiek ir uz ka jam moketi, as pas ja ir uz 25 lt nebeisiu. Nors, dievai mato, jai nieko blogo tikrai nelinkiu.
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 07 29, 19:47)
Sveiki,paskaiciau tema,ir nutariau atidaryt nauja tema,nes jusu cia aptarinejami kirpejau labai jau ne mano kisenei,bet moderatore istryne verysad.gif
Taigi,klausiu cia-Patarkite kirpeja arba salona zirmunuose,kur dazo graziai,kokybiskai,nenudegina nesugadoina,na tiesiog parekomenduokite gera meistre jei tokia zinote,nes esu blondine dazyta,namie dazytis nebenoriu daugiau,nes be milteliu neissviesinu saknu,taigi plaukai jau sugadinti.. unsure.gif

Salonas Žukausko g., Šiaurės miestelyje - DIVA - meistrė Vida
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 08 02, 16:27)
Salonas  Žukausko g., Šiaurės miestelyje - DIVA - meistrė Vida

Buvau kartą pas šią kirpėją, bet kirpimas bei dažymas nuvylė. Kirpčiukų visai nemoka kirpti. Plaukus nudažė tamsia spalva, nors sakiau, kad noriu šviesiai rudos. Daugiau nebeėjau ir niekam nerekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 08 02, 16:27)
Salonas  Žukausko g., Šiaurės miestelyje - DIVA - meistrė Vida

Su kokia kosmetika dirba?Kaip kainos,ciuju irgi apie 200lt g.gif
Atsakyti
Gal kas buvot salone Retrostyle (dabar Auksine sruoga kaip suprantu). Ten daugiausiai daro sukuosenas ir kerpa, apie susukavimus daug gero skaiciau, o kazin kaip ten su kirpimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 08 02, 14:54)
JI tikrai nera tokio auksto lygio kirpeja, bet reklama fb ideali, be to moka bendrauti, svelni moteris. 
Del jos kruopstaus kirpimo abejoju g.gif
Bent man jos lygis pasirode labai vidutinis, be to dirba namie, ne salone.
Kita vertus kiekvienas individualiai sprendzia kiek ir uz ka jam moketi, as pas ja ir uz 25  lt nebeisiu. Nors, dievai mato, jai nieko blogo tikrai nelinkiu.

Jus cia apie ta Oksana? man tai ji irgi visai nepatiko schmoll.gif kalbejo labai graziai, bet taip iskarpe plaukus, kad bijau jog nieks nesutvarkys unsure.gif O plaukai buvo beveik iki alkuniu.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 08 03, 12:24)
Jus cia apie ta Oksana? man tai ji irgi visai nepatiko  schmoll.gif  kalbejo labai graziai, bet taip iskarpe plaukus, kad bijau jog nieks nesutvarkys  unsure.gif  O plaukai buvo beveik iki alkuniu.

taip apie ja.
Vienoms labai patinka kitoms ne.
Man tai paliko Įspūdi face book'e jos reklama ir jos komentarai. Bet rezultatas yra kur kas prastesnis nei reklama. Nors ji nera bloga kirpėja, na vidutiniška. Vilniuje yra kur kas prastesniu.
Kiekvienam savo, vieniems tinka ir net labai, o kitiems no. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Salon+ Vilniaus Akropolyje, Lena - labai miela, profesionali meistrė, visada gali pasiulyti ka nors idomaus, kirpimas puikus ir t.t. wub.gif ir man, ir dukrai ir mamai labai Lena patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2011 07 25, 07:57)
Labuks  rolleyes.gif
šiandi sugalvojau, kad reik man apkirpt savo ščiukuoseną, bet noriu tai padaryti pigiai ir neskausmingai  biggrin.gif didelių mantrybių padaryt nenoriu, todėl pasitikiu bet kokia pigesne kirpykla. Gal esate ką nors girdėjusios apie moterų kirpyklą šalia Spartos stotelės? (Vilniuje) smile.gif

Labas! Noriu pasidalyti patirtimi pas Ridą iš Yurij salono. Atrodo aiškiai pasakiau, kad nenoriu jokių avangardų, bet visiškai į tai neatsižvelgė. Labai prastai jaučiuosi su tokiais plaukais, o aplinkiniai tik ieško paguodos žodžių kalbėdami apie šukuoseną. Šiam berneliui reikėtų užaugti ir subręsti ir išmokti išgirsti klientą.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1977 @ 2011 08 03, 19:55)
Labas! Noriu pasidalyti patirtimi pas Ridą iš Yurij salono. Atrodo aiškiai pasakiau, kad nenoriu jokių avangardų, bet visiškai į tai neatsižvelgė. Labai prastai jaučiuosi su tokiais plaukais, o aplinkiniai tik ieško paguodos žodžių kalbėdami apie šukuoseną. Šiam berneliui reikėtų užaugti ir subręsti ir išmokti išgirsti klientą.

Kek kainavo sugadinta sukuosena? Labai iskarpe taip suprantu? Trumpi Jusu plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1977 @ 2011 08 03, 21:55)

uzuojauta , per mano apsilankyma Yury salone pas Renata macaiu dirbanti Rida - tikras nesusipratimas , begiojo pas Renata klausti kaip sumaisyti dazus nes mat isivaizduoja super puper spalva bet nezino kaip padaryti biggrin.gif Vargse kliente , po 2 val mano apsilankymo ji liko dar nuimineti jo sumastyta grazia spalva . Tai kad mano nuomone daugiau vaidinimo sitam salone negu darbo . Savo atsiliepima apie Renata buvau parasiusi anksciau .
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 07 29, 09:55)
Ir as nusipirkau smile.gif Bet eisiu treciadieni. Paskui parasysiu atsiliepimus.

Labai laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti