Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Christine20 @ 2011 07 28, 15:26)
Taip, jau susizinojau, kad galima, tik dabar domintu patys kirpejai:)

vat ir as maciau ta akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 28, 07:59)
Buvaupas Jusu kirpeja. Man patiko 4u.gif

Tai jūs taip slepiat tą kirpėją ,nepriimsim tai kaip reklamos ,sakykit juk smile.gif. Nes čia tema ir yra ,kad pagyrimai ir papeikimai būtų ,pagal tai mes juk renkamės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 07 28, 22:21)
Tai jūs taip slepiat tą kirpėją ,nepriimsim tai kaip reklamos ,sakykit juk smile.gif. Nes čia tema ir yra ,kad pagyrimai ir papeikimai būtų ,pagal tai mes juk renkamės  4u.gif

Zygimamntu grozio namai, kirpeja Joana. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2011 07 28, 11:32)
Mane ir domintu Beaute salonas, nes siandien akcija imesta ziuriu. Girdejau tik, kad ten Sigutis kazkoks neblogai kerpa, idomu su tuo kuponu galima pasirinkti kirpeja?smile.gif)

Ar nupirkote rus ta kupona? Pas ka uzsirasete? Ir kada? Labai idomu ar patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 07 29, 09:46)
Ar nupirkote rus ta kupona? Pas ka uzsirasete? Ir kada? Labai idomu ar patiks  ax.gif

Aha va katik nusipirkau visgi, bet eisiu tik rugsejo gale ar spali, nes katik buvau kirpykloj, tai nera ko kirpt siuo metu:) gal kokiu atsiliepimu iki to laiko dar sulauksiu=)
Atsakyti
QUOTE(Christine20 @ 2011 07 29, 09:34)
Aha va katik nusipirkau visgi, bet eisiu tik rugsejo gale ar spali, nes katik buvau kirpykloj, tai nera ko kirpt siuo metu:) gal kokiu atsiliepimu iki to laiko dar sulauksiu=)

Ir as nusipirkau smile.gif Bet eisiu treciadieni. Paskui parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 07 29, 10:55)
Ir as nusipirkau smile.gif Bet eisiu treciadieni. Paskui parasysiu atsiliepimus.

O pas koki kirpeja uzsiraset? Lauksiu atsiliepimu:)
Atsakyti
Sveiki,paskaiciau tema,ir nutariau atidaryt nauja tema,nes jusu cia aptarinejami kirpejau labai jau ne mano kisenei,bet moderatore istryne verysad.gif
Taigi,klausiu cia-Patarkite kirpeja arba salona zirmunuose,kur dazo graziai,kokybiskai,nenudegina nesugadoina,na tiesiog parekomenduokite gera meistre jei tokia zinote,nes esu blondine dazyta,namie dazytis nebenoriu daugiau,nes be milteliu neissviesinu saknu,taigi plaukai jau sugadinti.. unsure.gif
Atsakyti
Siaures miestelyj Silkine banga, o kirpeja Inga (salono savininke), bet dazymas plius kirpimas irgi apie 200 lt, pigiau labai geru meistru ir nerasi Vilniuj...
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 07 13, 10:54)
Tik nepamirskit pasipasakoti ispudziu  mirksiukas.gif

QUOTE(UltraV @ 2011 07 13, 17:21)
Idomu kaip tau seksis, parasyk.

Ėjau kirpimui ir dažymui. Padažė gražiai (iš tamsiaplaukės tapau šviesiaplauke), bet plaukai labai išsausėjo, tikiuosi, kad padės naminės kaukės Atliko kare kirpimą, bet kadangi mano plaukai buvo labai iškarpyti po paskutinio apsilankymo kirpykloje, tai gavosi toks netaisyklingas kare.
Dirba kruopščiai ir švelniai.
Tik nežinia kaip čia bus su sekančiu apsilankymu, nes kirpėja nestuke.gif ir po poros mėnesiukų jau turės 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 08 02, 11:16)
Ėjau kirpimui ir dažymui. Padažė gražiai (iš tamsiaplaukės tapau šviesiaplauke), bet plaukai labai išsausėjo, tikiuosi, kad padės naminės kaukės Atliko kare kirpimą, bet kadangi mano plaukai buvo labai iškarpyti po paskutinio apsilankymo kirpykloje, tai gavosi toks netaisyklingas kare.
Dirba kruopščiai ir švelniai.
Tik nežinia kaip čia bus su sekančiu apsilankymu, nes kirpėja  nestuke.gif ir po poros mėnesiukų jau turės  2.gif

Na uzklausiau ir as,bet 130-150lt parase ir tai be kirpymo,sakau kirpymo jokipo kaip ir nereikia,tik siaip jei kur reikia kokiu nuimt pazeistu galiuku ir pan.tai dar plius 35-45lt pasake,gaila bet man tiek gaila pinigeliu unsure.gif
Zinau viena meistre kuri dirba su Selective,keune,ir pas ja daugiau 110lt nebuna su viskuo,ir kirpymas 40lt,ir vistiek brangiau nemokejau,tik kad norejosi isbandyt kitos meistres,bet turbut nelemta.. unsure.gif
Atsakyti
Už visų plaukų (siekė pečius) dažymą ir kirpimą sumokėjau berods 120 Lt
Atsakyti