Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

[quote=Rasma,2011 07 25, 19:46]
Kažkada tuos įspūdžius esu rašiusi, bet galiu ir pasikartoti.
Ačiū, 4u.gif

turiu plonus ir nepaklusnius plaukus, tad ne visi kirpėjai susitvarko. Jūsų patyrimas manau cia visoms pravers.

Kirpausi pas forume įsgirtą kirpėja is facebook'o, sakyčiau sugadino prieš tai buvusi kirpimą, nors buvau jau nesikirpusi daugiau nei puse metu blink.gif

My studio esu lankiusis pas Jolanta, labai gerai apkirpo, sukuosena laikesi visus tuos minetus puse metu, artimieji gyre, bet man pačiai tas stiliukas nepatiko.
Atsakyti
As irgi galiu pasidalinti savo patirtim

Misha My studio - jokiu drastisku pokyciu , bet kirpimas visada geras. Su dazymu - man nelabai patiko , megstu naturalu sviesu atspalvi , bet po keliu savaiciu atrodziau kaip su zalsvu atspalviu smile.gif) Bet tai ne kirpejo problema , mano plauku pigmentas keistas smile.gif) Mano trumpies plaukams ( iki peciu ) mokejau su dazymu 250 lt

Alisa is Figaro - ilgai lankiausi pas ja . Patiko dazymas plauku - labai moka parinkti grazu blond atspalvi , megsta iskarpyti plauka , bet iskarpimas lengvas , todel lengvai susitvarkydavau su plaukais . Mokejau 200 lt

Renata is Yuri - tikrai niekada daugiau neeisiu pas ja kirptis , iskarpe plauka taip kad nezinojau kaip susitvarkyti, auginau po jos pusantru metu iskarpytus plaukus, kad galeciau bent kazkoki kirpima ant galvos normalesni padaryti . Kazkokia nesamone . Uz saknu dazyma ir kirpima - 220 lt

Mano favoritas - Jevgenij is Bomond, labai graziai parenka atspalvi , kirpimas visada grazus stilingas , lengvai tvarkomas . Taip pat is Bomond galiu ir Sandra rekomenduoti. Abu gerai ismano darba , aptarnavimas nuostabus , daug patarimu. Kaina iki 250 lt .
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2011 07 26, 09:26)
As irgi galiu pasidalinti savo patirtim
Mano favoritas  - Jevgenij  is Bomond, labai graziai  parenka atspalvi ,  kirpimas visada grazus stilingas , lengvai tvarkomas . Taip pat is Bomond galiu ir Sandra rekomenduoti.    Abu  gerai ismano darba , aptarnavimas nuostabus , daug patarimu. Kaina  iki 250 lt .

O kiek vien kirpimas ten kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 07 27, 21:53)
O kiek vien kirpimas ten kainuoja?

apie 100 lt
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2011 07 20, 11:42)
Aš 8 metus kerpuosi pas vieną kirpėją,

Buvaupas Jusu kirpeja. Man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 28, 07:59)
Buvaupas Jusu kirpeja. Man patiko 4u.gif
Smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar kas buvo Bonond grozio salone? Kaip ten kirpejai?
Atsakyti

Norejau parasyti is Beaute doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man patiko Mindaugas iš Kirpimo meistrai. Tikrai gerai nukirpo, kirpčius labai lengva prižiūrėti.
Atsakyti
Mane ir domintu Beaute salonas, nes siandien akcija imesta ziuriu. Girdejau tik, kad ten Sigutis kazkoks neblogai kerpa, idomu su tuo kuponu galima pasirinkti kirpeja?smile.gif)
Atsakyti
Manau, kad galima. Pasiskambinkit ir paklauskite, tada tikrai žinosite wink.gif
Atsakyti
Taip, jau susizinojau, kad galima, tik dabar domintu patys kirpejai:)
Atsakyti