QUOTE(UltraV @ 2011 07 22, 13:37)
Norėtusi daugiau ispudžių.
O Mischa,
tai čia tas is My Studio ar kitas koks ?
Ar jis parenka kirpimą pagal stotą ir veido formą; ar labiau kerpa pagal tai kaip pageidauji
?
Kažkada tuos įspūdžius esu rašiusi, bet galiu ir pasikartoti.
Kainas rašysiu kirpimo ir dažymo (priminsiu, plaukai nesiekia pečių ir jie pas mane labai ploni, minkšti).
"Dessange" Sugiharos g.
http://www.sugihara....hara-kirpykla/: nudažė ir nukirpo labai kokybiškai, spalvą parinko labai artimą natūraliai, jokių iššūkių, jokių drastiškų pokyčių, šukuosena buvo tiesiog labai moteriška, elegantiška, tokia subtili su romantikos gaidele..kaip sakė draugės ir artimieji labai 'prancūziška'. Nusivylusi nelikau, bet nesijaučiau ir nors kiek pasikeitusi. Kaina 260 Lt
Miša iš "My studio". Man idealu
Aš tikrai jau atradau savo kirpėją. Visiškas 'wash&go'' efektas plaukams, nepriekaištinga išvaizda, nieko neaiškinus - svajonių kirpimas. Atrodo nieko labai drastiško nedaro, bet kaskart atrodai naujai, pasikeiti. Idealiai parinkęs man tinkančią plaukų spalvą, džiaugiuosi aptarnavimu (mėgstu pasėdėti su savom mintim, daug nekalbėti ir nemėgstu 'falšyvų' komplimentų, įkyrumo, o šis žmogus turi takto tai suprasti). Man parenka kirpimą ir spalvą pagal save, aš nemėgstu nurodinėti kaip mane kirpti ir mano vienintelis pageidavimas "kad tiktų ir būtų gražu"
Bet man visada paaiškina kaip įsivaizduoja kirpimą, kokią spalvą - aš viskam pasirašau. Kaina 270 Lt
"Yury" nelabai galiu pakomentuoti, nes man nepatiko..gal ta šukuosena stilinga, bet aš jaučiausi kaip su varnalizdžiu
Labai smarkiai iškarpė plaukus, patrumpino daugiau nei įsivaizdavau. Bet čia mano asmeninė savijauta, plaukai tai atauginėjo ir krito gražiai, supeikti negaliu...tiesiog kirpimas neatitiko mano būdo, charakterio, temperamento, aplinkos, kurioje dirbu ir pan.
Mokėjau 250
Dar esu bandžiusi "Okeanijoje" kirpimą ir dažymą. 180 Lt, o išėjau kaip nesikirpusi. Net nežinau ką labai pakomentuoti. Kažkaip pati sau atrodžiau bobiška
"Deguonies ir grožio centre" gražiai kerpa Gintarė, moku 160 Lt, tik man nelabai tinka "L'oreal" dažai, kuriais ten dažo, tai vien dėl to renkuosi kt. salonus.
"Divalta" dirbanti Renata irgi verta pagyrų. Ir jos kolegė, kurios vardo nebepamenu
Jei nebūtų "My studio", o "Divaltoje" reiktų mažiau mokėt, tai gal ir būčiau anksčiau apsistojusi paieškose.