Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Saharienne @ 2011 07 22, 11:26)
Ir kaip?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Likau patenkinta smile.gif su mano plaukais ir charakteriu, tai labai daug. Kainos, bent jau mano akimis neypatingai dideles, labai grazia spalva parinko ir kirpima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2011 07 20, 22:41)
Aš tyčia nerašiau, kad paskui nesigautų situacija "prigyrė, o iš tiesų š.." biggrin.gif Jau daug metų nekeičia ji kirpimo kainos - 70 lt. mirksiukas.gif

Onyx, sudominote savo kirpėja:
esu patenkinta savo meistre, kuri ima kur kas pigiau nei dauguma čia minėtų, tačiau noriu nudažyti plaukus bei paeksperimentuoti su stiliumi. Jeigu nenorite viešinti kontaktų, gal parašykite asmeniškai, labai išgelbėtumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimikė @ 2011 07 22, 17:25)
Onyx, sudominote savo kirpėja:
esu patenkinta savo meistre, kuri ima kur kas pigiau nei dauguma čia minėtų, tačiau noriu nudažyti plaukus bei paeksperimentuoti su stiliumi. Jeigu nenorite viešinti kontaktų, gal parašykite asmeniškai, labai išgelbėtumėte smile.gif
Matote, kiek aš ją pažįstu, nėra ji didelė ekperimentatorė, todėl labai daug nesitikėkite, kažkada kalbėjom, tai ji pasakė, maždaug taip, kad žmogus turi būti tikras tuo, ko jis nori, nes, jeigu jaučiu neužtikrintumą, tada nerizikuoju ir ektremalių pokyčių nedarau. Ji mane pažįsta jau 10 metų ir puikiai žino, koks mano charakteris, koks mano požiūris į pokyčius ir t.t., todėl ir kerpa bei dažo mane drąsiai. smile.gif Tai, manau, yra pasiekiama su meistrais, pas kuriuos lankaisi nuolat ir jie jau žino tavo gyvenimo būdą, požiūrį ar netgi reakciją į galbūt ne šimtapocentinį rezultatą.
Atsakyti
Labuks rolleyes.gif
šiandi sugalvojau, kad reik man apkirpt savo ščiukuoseną, bet noriu tai padaryti pigiai ir neskausmingai biggrin.gif didelių mantrybių padaryt nenoriu, todėl pasitikiu bet kokia pigesne kirpykla. Gal esate ką nors girdėjusios apie moterų kirpyklą šalia Spartos stotelės? (Vilniuje) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pegasiukas: 25 liepos 2011 - 07:58
QUOTE(Rasma @ 2011 07 21, 19:46)
Ne, ne sruogelėmis.
Buvo dažyti visi plaukai, viena tamsia spalva.

Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka ax.gif

o tai as maniau, kad kirpaisi pas Renata is Yury g.gif??
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 07 25, 08:59)
o tai as maniau, kad kirpaisi pas Renata is Yury g.gif??

Ne, Renata iš "Divalta".

"Yury" salone buvo vyrukas, vardo nebepamenu,gal pats Jurijus..toks iškarpytais tamsiais plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 30, 12:06)
aš užsirašiau pas Vladą Impuls +. Žiūrėsim, kaip jis mano trumpus plaukus sutvarkys smile.gif

kerpuosi pas jį kelis metus ir keisti į nieką nenoriu schmoll.gif ir su kirpčiais jokių bėdų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 07 22, 13:37)
Norėtusi daugiau ispudžių.
O Mischa,  mirksiukas.gif tai čia tas is My Studio ar kitas koks ?
Ar jis parenka kirpimą pagal stotą ir veido formą;  ar labiau kerpa pagal tai kaip pageidauji g.gif ?

Kažkada tuos įspūdžius esu rašiusi, bet galiu ir pasikartoti.
Kainas rašysiu kirpimo ir dažymo (priminsiu, plaukai nesiekia pečių ir jie pas mane labai ploni, minkšti).
"Dessange" Sugiharos g. http://www.sugihara....hara-kirpykla/: nudažė ir nukirpo labai kokybiškai, spalvą parinko labai artimą natūraliai, jokių iššūkių, jokių drastiškų pokyčių, šukuosena buvo tiesiog labai moteriška, elegantiška, tokia subtili su romantikos gaidele..kaip sakė draugės ir artimieji labai 'prancūziška'. Nusivylusi nelikau, bet nesijaučiau ir nors kiek pasikeitusi. Kaina 260 Lt

Miša iš "My studio". Man idealu 4u.gif Aš tikrai jau atradau savo kirpėją. Visiškas 'wash&go'' efektas plaukams, nepriekaištinga išvaizda, nieko neaiškinus - svajonių kirpimas. Atrodo nieko labai drastiško nedaro, bet kaskart atrodai naujai, pasikeiti. Idealiai parinkęs man tinkančią plaukų spalvą, džiaugiuosi aptarnavimu (mėgstu pasėdėti su savom mintim, daug nekalbėti ir nemėgstu 'falšyvų' komplimentų, įkyrumo, o šis žmogus turi takto tai suprasti). Man parenka kirpimą ir spalvą pagal save, aš nemėgstu nurodinėti kaip mane kirpti ir mano vienintelis pageidavimas "kad tiktų ir būtų gražu" biggrin.gif Bet man visada paaiškina kaip įsivaizduoja kirpimą, kokią spalvą - aš viskam pasirašau. Kaina 270 Lt

"Yury" nelabai galiu pakomentuoti, nes man nepatiko..gal ta šukuosena stilinga, bet aš jaučiausi kaip su varnalizdžiu blush2.gif Labai smarkiai iškarpė plaukus, patrumpino daugiau nei įsivaizdavau. Bet čia mano asmeninė savijauta, plaukai tai atauginėjo ir krito gražiai, supeikti negaliu...tiesiog kirpimas neatitiko mano būdo, charakterio, temperamento, aplinkos, kurioje dirbu ir pan. blush2.gif Mokėjau 250 g.gif

Dar esu bandžiusi "Okeanijoje" kirpimą ir dažymą. 180 Lt, o išėjau kaip nesikirpusi. Net nežinau ką labai pakomentuoti. Kažkaip pati sau atrodžiau bobiška g.gif

"Deguonies ir grožio centre" gražiai kerpa Gintarė, moku 160 Lt, tik man nelabai tinka "L'oreal" dažai, kuriais ten dažo, tai vien dėl to renkuosi kt. salonus.

"Divalta" dirbanti Renata irgi verta pagyrų. Ir jos kolegė, kurios vardo nebepamenu doh.gif Jei nebūtų "My studio", o "Divaltoje" reiktų mažiau mokėt, tai gal ir būčiau anksčiau apsistojusi paieškose.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 25, 18:46)

Oho, kiek issamios ir naudingos info. 4u.gif

Rasma, o kas kiek laiko Jus lankote kirpykloje?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 25, 21:07)
Rasma, o kas kiek laiko Jus lankote kirpykloje?

Kas 3 mėnesius 4u.gif Todėl man labai svarbu, kad spalva būtų parinkta tinkamai ir gražiai 'nusiplautų', nekontrastuotų plaukų šaknys su plaukų galais ir kad kirpimas būtų toks, kad bent 3 mėn. nesudarytų jokio vargo, puikiai kristų ir gražiai atauginėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 21, 20:46)
Ne, ne sruogelėmis.
Buvo dažyti visi plaukai, viena tamsia spalva.

Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka ax.gif

TIKRAI BRANGU. Aš esu natūraliai šviesių plaukų, jų nedažau, tik kirptis norėčiau, bet manau tikrai nėra pigu ir gal nelabai apsimoka. Kiek ten pas ją kirpimas kainuoja? Plius mano plaukai iki krūtinės..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 25, 18:46)

Na ir patirtis!!!:))) thumbup.gif Tavo patarimai aukso vertes...smile.gif)) ax.gif
Atsakyti