Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Azazella @ 2011 07 20, 23:12)
O kur Jusu kirpeja dirba, kiek kainuoja kirpimas?

Ir tau reikia geros kirpejos bigsmile.gif ryt grisiu is Kristianos papasakosiu, gal as kokia stebuklinga atrasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 07 20, 21:16)
Ir tau reikia geros kirpejos  bigsmile.gif  ryt grisiu is Kristianos papasakosiu, gal as kokia stebuklinga atrasiu  biggrin.gif

Labai reikia, nes irgi jau keli metai neatrandu savo kirpejos, nors tikrai neieskau stebuklu.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 20, 23:35)
Labai reikia, nes irgi jau keli metai neatrandu savo kirpejos, nors tikrai neieskau stebuklu.

As tai turejau gera, bet ji graziai kerpa, gerai dazo negadindama plauku, taciau nepasiulo nieko. Kai paklausi amzinai nezino, tai nusprendziau ismeginti stiliste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 07 20, 22:12)
O kur Jusu kirpeja dirba, kiek kainuoja kirpimas?
Aš tyčia nerašiau, kad paskui nesigautų situacija "prigyrė, o iš tiesų š.." biggrin.gif Jau daug metų nekeičia ji kirpimo kainos - 70 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 30, 22:57)
labai mazai yra kirpeju, kurie moka gerai sutvarkyti kirpcius, realiai per visa laika tik viena tokia buvau radusi.
o kaip tas Mindaugas, gerai juos nukerpa?

Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2011 07 20, 21:41)
Aš tyčia nerašiau, kad paskui nesigautų situacija "prigyrė, o iš tiesų š.." biggrin.gif Jau daug metų nekeičia ji kirpimo kainos - 70 lt. mirksiukas.gif

tai ir neparasysit? Noreciau ismeginti, parasykit i AZ, jei cia nenorit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziile @ 2011 07 12, 16:04)

Ar kas nors turi nuomonę apie Redą iš Vis Unita?

Ji sviesiaplauke, mazdaug 35-40 m.? Jei tai ji, pas ja kirpausi 8 m., kirpo visai neblogai, bet nusibodo, nes kirpimai nesikeite, vis vienodai, net jei prasai ko nors naujo, o viena karta stipriai nudegino plaukus, taigi jos paslaugu atsisakiau, bet siaip kerpa labai kruopsciai, beje pries savaite buvau pas Zita fantastiskai nudaze plaukus, esu labaiiiii patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 07 20, 21:13)
ir as labai gundausi nueit pas Renta. kiek tas nepigiai, gal i a.z galetumet parasyt.. ax.gif

Dažymas (plaukai nesiekia pečių, jų net neišeitų susirišti), kirpimas ir kaukė po dažymo - 380 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 21, 18:28)
Dažymas (plaukai nesiekia pečių, jų net neišeitų susirišti), kirpimas ir kaukė po dažymo - 380 Lt.

brangoka. nebent buvo dazyta sruogelemis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 07 21, 20:13)
brangoka. nebent buvo dazyta sruogelemis g.gif

Ne, ne sruogelėmis.
Buvo dažyti visi plaukai, viena tamsia spalva.

Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 07 20, 22:16)
Ir tau reikia geros kirpejos  bigsmile.gif  ryt grisiu is Kristianos papasakosiu, gal as kokia stebuklinga atrasiu  biggrin.gif

Ir kaip? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 21, 20:46)
Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka ax.gif

Norėtusi daugiau ispudžių.
O Mischa, mirksiukas.gif tai čia tas is My Studio ar kitas koks ?
Ar jis parenka kirpimą pagal stotą ir veido formą; ar labiau kerpa pagal tai kaip pageidauji g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UltraV: 22 liepos 2011 - 12:38