As tai turejau gera, bet ji graziai kerpa, gerai dazo negadindama plauku, taciau nepasiulo nieko. Kai paklausi amzinai nezino, tai nusprendziau ismeginti stiliste
labai mazai yra kirpeju, kurie moka gerai sutvarkyti kirpcius, realiai per visa laika tik viena tokia buvau radusi.
o kaip tas Mindaugas, gerai juos nukerpa?
Ji sviesiaplauke, mazdaug 35-40 m.? Jei tai ji, pas ja kirpausi 8 m., kirpo visai neblogai, bet nusibodo, nes kirpimai nesikeite, vis vienodai, net jei prasai ko nors naujo, o viena karta stipriai nudegino plaukus, taigi jos paslaugu atsisakiau, bet siaip kerpa labai kruopsciai, beje pries savaite buvau pas Zita fantastiskai nudaze plaukus, esu labaiiiii patenkinta
Ne, ne sruogelėmis.
Buvo dažyti visi plaukai, viena tamsia spalva.
Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka
Nelabai aš ten galiu vaikščioti kirptis ir dažytis, man per brangu..
Kirpausi ir dažiau plaukus "Dessange", "Yury" ir tai moku mažiau. Net jei tą kaukę už 60 L kaskart daryčiau, vis vien tiek nemokėčiau..
Dabar lankausi pas Mischą ir irgi pigiau moku, o rezultatas patinka
Norėtusi daugiau ispudžių.
O Mischa, tai čia tas is My Studio ar kitas koks ?
Ar jis parenka kirpimą pagal stotą ir veido formą; ar labiau kerpa pagal tai kaip pageidauji ?