Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Ramzetė @ 2011 06 20, 18:04)
Gal turite atsiliepimų apie salono "Perla" (Vilnius) kirpėjas?

QUOTE(Ramzetė @ 2011 06 26, 10:55)
Mėnesio pradžioje užsirašiau birželio 25 d. kirpimui ir dažymui (dieną pasiūlė pati kirpėja). Ir ką gi ... penktadienį vakare skambina kirpėja, siūlo perkelti kitai savaitei, sakau, negaliu išvažiuoju pirmadienį, ji pasiskundžia, kad dėl manęs vienos jai labai neapsimoka grįžti... Na žinote...  doh.gif 
Nepatinka  schmoll.gif    man tokie dalykai...

Norėčiau pasitaisyti: mano minėta kirpėja tik nuomojasi darbo vietą ir salono "Perla" kolektyvui nepriklauso, taigi visai to nenorėdama, apšmeižiau saloną. blush2.gif Mano ankstesnis postas skirtas tik kirpėjai mirksiukas.gif , rašiau nusivylus ir pasipiktinus, nes prieš išvažiuojant atostogauti vacation4.gif vacation1.gif norėjau atsišviežinti.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 07 14, 21:18)
Kirpausi ir dažiau plaukus pas Renatą 4u.gif Kirpimas patiko, rekomendacijų klausiau ir klausau, jos dėka pakeičiau įprastą šukuoseną ir man buvo netikėta, kad pasiūlė pabandyti taip pasikeisti...
Tik pasirodė nepigu smile.gif

Aš irgi pas ją lankiausi: gerai nudažė, plaukų nenužarino, bet irgi pasirodė nepigi biggrin.gif
Atsakyti
O as noreciau parekomenduoti salona "Simona", Laisvės pr. 121 (salia pasazo "Pas Juozapa"). Lankausi ten jau pora metu ir net nekyla mintis eiti kazkur kitur. Dabar turiu trumpu plauku sukuosena, visada galvojau kad tokiai reikia skirti daug laiko, o rytais to baisiai nesinori bent jau man. Bet kirpimas buna toks geras, kad kaip toj reklamoj wash&go biggrin.gif - plaukai patys sugula kaip reikia thumbup.gif .
Bendradarbe nuejo irgi pabadyti, nors kerpasi pas kita kirpeja, bet vis grizta ir grizta ten. Vienu zodziu rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2011 07 18, 23:50)
O as noreciau parekomenduoti salona "Simona", Laisvės pr. 121 (salia pasazo "Pas Juozapa"). Lankausi ten jau pora metu ir net nekyla mintis eiti kazkur kitur. Dabar turiu trumpu plauku sukuosena, visada galvojau kad tokiai reikia skirti daug laiko, o rytais to baisiai nesinori bent jau man. Bet kirpimas buna toks geras, kad kaip toj reklamoj wash&go  biggrin.gif - plaukai patys sugula kaip reikia  thumbup.gif .
Bendradarbe nuejo irgi pabadyti, nors kerpasi pas kita kirpeja, bet vis grizta ir grizta ten. Vienu zodziu rekomenduoju  mirksiukas.gif

Pas ką kerpatės? nes aš kirpdavausi pas Ruslaną tai manes kažkaip nežavėjo, o ir kaina pas jį nemaža 100lt vien tik kirpimas g.gif
Atsakyti
Uzsirasiau pas Elzbieta i Kristiana, gal kuri lanketes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2011 07 19, 08:18)
Pas ką kerpatės? nes aš kirpdavausi pas Ruslaną tai manes kažkaip nežavėjo, o ir kaina pas jį nemaža 100lt vien tik kirpimas g.gif

Kerpuosi pas Ieva, dar esu buvus pas Steise. Na taip, kirpimas 90-100 Lt, bet jeigu nereikia dazyti tai kirpykla galima pamirsti 2-3 menesiams, tai ne taip jau brangiai ir gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, žinokit, man tai žiauriai keista skaityti Jūsų kalbas. Aš 8 metus kerpuosi pas vieną kirpėją, nuėjau pas ją, kai mano plaukai buvo iki juosmens ir natūralios spalvos. Per kirpimosi laikotarpį buvau blondinė, ryža, tamsi, sruoguota ir t.t. Plaukų ilgis irgi kito nuo ilgų, paskui nusirėžiau iki ežiuko, tada atsiauginau vėl iki vidurio nugaros, o dabar sėdžiu su ala pankiška skiautere (žinoma, stilizuota) visai trumpais plaukais, per metus pakeičiu dvi spalvas ir kelias šukuosenas. Visi nuolat giria mane dėl šukuosenų, kaip sakau aš pati, galva mano visada gerai atrodo, kad ir kokį crazy kirpimą sugalvojam su kirpėja, plaukai sveiki ir valdomi. Kažkada buvau nuėjusi į pašilaičių Simoną, galvą išsiplovusi, nežinojau, ką su ta galva daryti. Manau, kad Vilniuj tikrai yra puikių meistrų, kaip galima neišsirinkti savojo per ketverius metus (čia tik pavyzdys, viena forumietė minėjo, kad tiek ieško). Nuoširdžiai, man labai keista, kiek pastangų, paieškų ir laiko bei nusivylimo kainuoja ta Jūsų kirpėjo paieška. Nesuvokiama, ar čia Jūs ieškot velnias žino ko, ar čia tų Vilniaus meistrų rankos auga iš pačios žinot kur. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 20 liepos 2011 - 11:43
Ne kiekviena turi gerus plaukus, kurie ištveria bet kokius bandymus. O ką daryti turint plonus, sunkiai modeliuojamus, lėtai augančius? Tokiems reikia gero kirpėjo,kuris išmanytų, kaip juos suvaldyti, kad atrodydum gražiai. Man pačiai atauginėjo plaukai iš labai trumpų, tą laikotarpį prisimenu su siaubu, nes plaukai ploni ir silpni.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 07 20, 13:01)
Ne kiekviena turi gerus plaukus, kurie ištveria bet kokius bandymus. O ką daryti turint plonus, sunkiai modeliuojamus, lėtai augančius? Tokiems reikia gero kirpėjo,kuris išmanytų, kaip juos suvaldyti, kad atrodydum gražiai. Man pačiai atauginėjo plaukai iš labai trumpų, tą laikotarpį prisimenu su siaubu, nes plaukai ploni ir silpni.
Taip, bet tai yra meistro darbas: įvertinti plaukų būklę, pritaikyti dažus ir kirpimą, manau, kirpėja privalo išsiaiškinti, kiek klientas skiria laiko plaukų priežiūrai ir kokie jo įgūdžiai, netgi priemonės ar prietaisai, skirti plaukams tvarkyti. Tai negi nėra tokių meistrų pasirinkimo, juk, mano galva, meistras pinigus ima būtent už tai, o kai kirpėjas ima už savo kirpimą ima 120-150 litų, tai jau čia negali būti jokių "praranda formą", "pakinta spalva", "išsiplovusi galvą, nežinau ką daryti". doh.gif O jeigu taip atsitinka, tada galima daryti išvadą, kad jis kažkoks apsišaukėlis ir ima pinigus už Vizijos lygio darbą.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 20 liepos 2011 - 13:41
QUOTE(8 p.m. @ 2011 07 16, 16:29)
Aš irgi pas ją lankiausi: gerai nudažė, plaukų nenužarino, bet irgi pasirodė nepigi  biggrin.gif

ir as labai gundausi nueit pas Renta. kiek tas nepigiai, gal i a.z galetumet parasyt.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2011 07 14, 20:18)
Kirpausi ir dažiau plaukus pas Renatą 4u.gif Kirpimas patiko, rekomendacijų klausiau ir klausau, jos dėka pakeičiau įprastą šukuoseną ir man buvo netikėta, kad pasiūlė pabandyti taip pasikeisti...
Tik pasirodė nepigu smile.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2011 07 20, 11:42)
Nu, žinokit, man tai žiauriai keista skaityti Jūsų kalbas. Aš 8 metus kerpuosi pas vieną kirpėją, nuėjau pas ją, kai mano plaukai buvo iki juosmens ir natūralios spalvos. Per kirpimosi laikotarpį buvau blondinė, ryža, tamsi, sruoguota ir t.t. Plaukų ilgis irgi kito nuo ilgų, paskui nusirėžiau iki ežiuko, tada atsiauginau vėl iki vidurio nugaros, o dabar sėdžiu su ala pankiška skiautere (žinoma, stilizuota) visai trumpais plaukais, per metus pakeičiu dvi spalvas ir kelias šukuosenas. Visi nuolat giria mane dėl šukuosenų, kaip sakau aš pati, galva mano visada gerai atrodo, kad ir kokį crazy kirpimą sugalvojam su kirpėja, plaukai sveiki ir valdomi. Kažkada buvau nuėjusi į pašilaičių Simoną, galvą išsiplovusi, nežinojau, ką su ta galva daryti. Manau, kad Vilniuj tikrai yra puikių meistrų, kaip galima neišsirinkti savojo per ketverius metus (čia tik pavyzdys, viena forumietė minėjo, kad tiek ieško). Nuoširdžiai, man labai keista, kiek pastangų, paieškų ir laiko bei nusivylimo kainuoja ta Jūsų kirpėjo paieška. Nesuvokiama, ar čia Jūs ieškot velnias žino ko, ar čia tų Vilniaus meistrų rankos auga iš pačios žinot kur. g.gif

O kur Jusu kirpeja dirba, kiek kainuoja kirpimas?
Atsakyti