Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

nu tikrai rinkiniai tai tikrai sudedami tam kad kazka iskist doh.gif , kazko neisperka ir ale sudesim i rinkini ir jei kam kazkokio daigto reiks ale pirks doh.gif

as vis laukiu cosmo irankiams kazkokios ale rimtesnios akcijos, nu buvo ale rinkiniai kur kazkas imetama, bet seip atskirai tikrai jau daugiau kaip metai nebuvo, va peiliams lyg net pora kart buvo, o va cosmo niekaip neimeta o ir to kibiriuko noretusi g.gif

del puodeliu tai tikrai jie brangus, as viena turiu, bet kai mano puodeliai su karvutem apsitryne tai tuos 2 su karvutem iskeite i ta viena, bet man jis neblogas ir arbatai ir kavai, tik gaila kad ner sandaraus dangtelio, bet jei reik kazkam su sandariu yr samba puodeliai, kurie ir man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 06 16, 08:23)
Gal ir nieko būtų, jei 35 Lt kainuotų du, o ne tiek  doh.gif
Man atrodo, kad 350 ml talpa  4u.gif .

Nu tikrai kaina nereali doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kas mate Elegancijos gyvai ir kaip ji ten atrodo g.gif Naujos spalvos man is nuotraukos taip sunku isivaizduoti blush2.gif gal kas jau gavo ir gali mesti nuotrauka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(12rita @ 2011 06 17, 00:28)

Gal kas mate Elegancijos gyvai ir kaip ji ten atrodo g.gif

man Elegancija iš visų pati pati wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 17, 09:55)
man Elegancija iš visų pati pati  wub.gif

o dar sakykite elegancijos gele trikampe uzsidaranti taip pat ar kazka maisau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 17, 10:13)
o dar sakykite elegancijos gele trikampe uzsidaranti taip pat ar kazka maisau  blush2.gif  4u.gif

Aš jos neturiu. gėlės kraštai nelygūs, tai tikrai neturės dangčio.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 17, 11:13)
o dar sakykite elegancijos gele trikampe uzsidaranti taip pat ar kazka maisau  blush2.gif  4u.gif

Gele dangcio neturi, nelygus krastai bet atrodo thumbup.gif as ant stalo visuomet laikau vaisius
Atsakyti
na pagaliau kazka is liepos idejo clap.gif
bet tik seimininkiu dovanas gun_bandana.gif

VAKARĖLIO ŠEIMININKEI už sėkmingą vakarėlį >360 Lt – 3L dubuo.
Kodas: 5288
user posted image

VAKARĖLIO ŠEIMININKEI už sėkmingą vakarėlį >3500 Lt – 2,8L puodas.
Kodas: 407

VAKARĖLIO ŠEIMININKEI už sėkmingą vakarėlį >900 Lt– 2 dubenys: 3L;7,5L
Kodas: 406

Sitie tai neblogi, bigsmile.gif bet jau uzsakymas turi buti.... doh.gif
VAKARĖLIO ŠEIMININKEI už sėkmingą vakarėlį >600 Lt – 2 spalvoti dubenėliai.
Kodas: 405
2 vienetai!!!
user posted image

ir dar:
VAKARĖLIO ŠEIMININKEI už sėkmingą vakarėlį >500 Lt – 1L „FridgeSmart“ indas.
Kodas: 404
Atsakyti

i 
Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje.

Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 18 birželio 2011 - 12:01
Sveikos, Tupperware'ininkės wink.gif
QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 10:45)
o kokias be krapu prieskonines zoleles saldot?
kazkada jau diskutavom man atrodo...bet labai senai..tai isgaravo blush2.gif  doh.gif

QUOTE(kregzde @ 2011 03 31, 10:55)
Bazilikus, bet dedu lapeliais, tai jie gražiai ir guli indukuose.

Norit pasakyti, bazilikai užsišaldo? Skaičiau dar, kad ir salotas bei špinatus mamos šaldo g.gif Tiesiog sudėti į indelį ar reikia ir pradžių ant tos šaldiklio lentynėlės pašaldyti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 06 13, 13:39)
Na nlb ten imanoma neteisingai uzdeti sad.gif na bent norint , galima prie bet ko prikibti. g.gif  taip gaila, pats uogu sezonas
Deja gyvenam Anglijoje, o cia TW nera. Tai reikia mastyti, kaip I lt persiusti.

Pas mus beveik kasdien vis nauji ledai. Aciu labai uz naujas idejas  thumbup.gif

smile.gif manau kad anglijoje yra , tik reikia paieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 06 18, 21:05)
Sveikos, Tupperware'ininkės wink.gif
Norit pasakyti, bazilikai užsišaldo? Skaičiau dar, kad ir salotas bei špinatus mamos šaldo g.gif Tiesiog sudėti į indelį ar reikia ir pradžių ant tos šaldiklio lentynėlės pašaldyti? ax.gif  4u.gif

Aš su centrifūga juos nudžiovinu ir sumetu taip paprastai į induką, tik neprigrūdu, gal galima pašaldyti ir kokioje lentynėlėje, o tada sumesti g.gif Man nesugrūdus, sumetus sausus jie gražiai užsišaldo ax.gif .
Atsakyti