Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lilget @ 2011 06 14, 12:28)
ai dar, turiu pries du metus pirktus indukus biriems produktams ir dabar pastebejau kad vieno dangtelis ties atidarymu skiles ar man ji pakeistu siaip nuvaziavus i sandeli ar reikia ieskot tarpininkes per kuria pirkau ir siaip jei jau 2m gal nekeicia, nes tokiu man rodos net nebera  g.gif  4u.gif
Papildyta:
na ir dar , kataloge 55psl saldytuve laikyti maista indeliai 600ml ar jie tinkami ir mikrobangeje maista pasildyti ar ne  blush2.gif

Nuvažiuokite į sandėlį, kaip suprantu, tai turi keisti, jei tokio gaminio nėra, tai į analogą.

Ne, tie indeliai netinkami mikrobangei.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 14, 13:56)
Nuvažiuokite į sandėlį, kaip suprantu, tai turi keisti, jei tokio gaminio nėra, tai į analogą.

Ne, tie indeliai netinkami mikrobangei.

aciu 4u.gif
O tai koks indelis tinkamas laikyti maista saldytuve atsinesus i darba ir jame pasildyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 14, 13:15)
aciu  4u.gif
O tai koks indelis tinkamas laikyti maista saldytuve atsinesus i darba ir jame pasildyt  g.gif

ekstraplius, čia filmukas apie juos: http://www.youtube.c...h?v=o_RAzVMuHUs
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 14, 14:26)
ekstraplius, čia filmukas apie juos: http://www.youtube.c...h?v=o_RAzVMuHUs

bet velgi kol kas nuolaidu jiems nera doh.gif
Atsakyti
gal kas jau girdet del liepos, idomu ka zada idomaus ismesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 06 15, 14:44)
gal kas jau girdet  del liepos, idomu ka zada idomaus ismesti  lotuliukas.gif

Turiu įtarimą, kad nieko naujo, kaip visada doh.gif
Atsakyti
Tik 25 – 26 sav.
„Prabangos“ puodeliai (2). Kodas: 7628,Kaina 85 (110) Lt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 06 15, 23:35)
Tik 25 – 26 sav.

pastebiu tendencija kartotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 06 15, 23:35)
Tik 25 – 26 sav.

http://www.kitaforma...2-puodeliai.png

o kokia talpa jo g.gif siaip gal ir fainas toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 16, 09:13)
o kokia talpa jo  g.gif  siaip gal ir fainas toks  4u.gif

Gal ir nieko būtų, jei 35 Lt kainuotų du, o ne tiek doh.gif
Man atrodo, kad 350 ml talpa 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 06 16, 08:23)
Gal ir nieko būtų, jei 35 Lt kainuotų du, o ne tiek  doh.gif
Man atrodo, kad 350 ml talpa  4u.gif .

lotuliukas.gif , aha ir aš taip norėčiau mirksiukas.gif . Aš tai laukiu silikonams nuolaidos, jau taip senai buvo, o ir padėkliukų reikia ir keksiukams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 06 16, 09:04)
pastebiu tendencija kartotis  doh.gif

Jau cia nebezinau kaip pavadinti ta kartojimasi...cia kaip liga lotuliukas.gif
as tai kiekviena karta isijungusi TW psl.galvoju, ar man jau vaidenasi, ar vel ta pati idejo...vis pagalvoju ar senas ar naujas naujienas ziuriu doh.gif
uzsipirko per Kaledas siu puodeliu ir matyt uz tokia kaina nepardave tai ir pardavineja kol bus sandeli doh.gif
kaina ziauriai nesamoninga, uz 35 lt ir as pirkciau ir ne du lotuliukas.gif bet jiems matyt geriau laikyti sandeli ir kartoti ta pati per ta pati nei pamastyti del kainu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2011 06 16, 10:37)
Aš tai laukiu silikonams nuolaidos, jau taip senai buvo, o ir padėkliukų reikia ir keksiukams.  smile.gif

aha ir as laukiu bigsmile.gif tik labiausiai nervina,jeigu jie padarys akcija ir vel sudes tuos silikonus i rinkinius... doh.gif pvz.greitkratis vel kokia mentele silikoninis padekliukas ir dar kas nors...na kodel negali buti taip kaip seniau, kiek galima tu greitkraciu prisipirkti gun_bandana.gif tie rinkiniai tokie nesamoningi kartais buna,kad vaje vaje...
Atsakyti