Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(No comment @ 2011 06 12, 15:59)
nulužo tas pypsiukas pačiame indelyje ant kurio laikosi peiliukai/maišytuvas.

o siaube... blink.gif tai nesk pakeis gal g.gif aisq apkaltins tave,kad blogai uzdejai ir nuluzo, bet nemanau jei kokybe butu gera,kad butu nuluze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 29, 18:37)
kaip tos ledu formeles, ar skanus ten ledai is sulciu ar vaikai noriai valgo, ar tikrai nesudetinga gamint ir apsimoka jas turet  g.gif  4u.gif

Sveiki, gal galetumete "apsviesti", kur isigyti ledu formeles galeciau. Drauge vaisino pagamintais ledais, tai vaikai liko suzaveti, o man patiko, kad galeciau pati juos pasigaminti namie ir valgant laikyti labai patogu...nu man labai patiko.Aciu uz atsakyma:)
Atsakyti
QUOTE(gelika @ 2011 06 13, 15:07)
Sveiki, gal galetumete "apsviesti", kur isigyti ledu formeles galeciau. Drauge vaisino pagamintais ledais, tai vaikai liko suzaveti, o man patiko, kad galeciau pati juos pasigaminti namie ir valgant laikyti labai patogu...nu man labai patiko.Aciu uz atsakyma:)

Ledu formeles galima isigyti pas bet kokia konsultante 4u.gif

O cia merginos daug ledu receptuku

Ledu receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 13 birželio 2011 - 14:16
QUOTE(Pomona33 @ 2011 06 12, 14:06)
o siaube... blink.gif  tai nesk pakeis gal  g.gif  aisq apkaltins tave,kad blogai uzdejai ir nuluzo, bet nemanau jei kokybe butu gera,kad butu nuluze  unsure.gif

Na nlb ten imanoma neteisingai uzdeti sad.gif na bent norint , galima prie bet ko prikibti. g.gif taip gaila, pats uogu sezonas
Deja gyvenam Anglijoje, o cia TW nera. Tai reikia mastyti, kaip I lt persiusti.
QUOTE(volkiene @ 2011 06 13, 13:15)
Ledu formeles galima isigyti pas bet kokia konsultante  4u.gif

O cia merginos daug ledu receptuku

Ledu receptai

Pas mus beveik kasdien vis nauji ledai. Aciu labai uz naujas idejas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri turite daugiau patirties su makaronu indu mikrobangei? Ka galima dar su juo nuveikti? As apie Easy Pasta.
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 06 13, 15:39)
Na nlb ten imanoma neteisingai uzdeti sad.gif na bent norint , galima prie bet ko prikibti. g.gif  taip gaila, pats uogu sezonas
Deja gyvenam Anglijoje, o cia TW nera. Tai reikia mastyti, kaip I lt persiusti.

Jeigu neplanuojate greitu metu parskristi i LT, tai manau tikrai apsimoka nepagaileti keliu lituku, sudeti viska i deze ir parsiusti savo konsultantei,kad Jums pakeistu, dar spesit ir uogu sezonu pasidziaugti su naujuoju pakeistu smulkintuvu mirksiukas.gif
Atsakyti
pasakykit man prasau ar ciasnaku spaustukas vertas demesio, turiu kazkoki is maximos pirkta su nuolaida gal uz 10lt, nu bet toks s.... spaudi ciasnaka, tai ji tik sutraisko o islenda duok diev trecdalis ar nera taip ir su tw spaustuku, kaip plauti ar patogus, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 14, 11:33)
pasakykit man prasau ar ciasnaku spaustukas vertas demesio, turiu kazkoki is maximos pirkta su nuolaida gal uz 10lt, nu bet toks s.... spaudi ciasnaka, tai ji tik sutraisko o islenda duok diev trecdalis ar nera taip ir su tw spaustuku, kaip plauti ar patogus, aciu  4u.gif

Na išspaudžia česnaką taip, kad lieka tik jo odos plėvelė viduje, bet jei česnakas padžiuvęs / sumedėjęs, tai tikrai gali neišspausti, bet normalius česnakus spaudžia puikiai. Man patinka, kad jei ranka silpnesnė, tai galima spausti padėjus ant stalviršio jį. Tada išsilanksto jis ir su pirkštu ar peiliu pabraukus išsiima visos nuospaudos, na nareikia terlintis kaip su kitais. Galima su juo net česnako kampą nusikirpti, kad lengva būtų išlukštenti, tik aš to niekada nedarau blush2.gif Ir indoplovėję jis gali būti plaunamas. Man tikrai jis smagus thumbup.gif Tik palaukite kokių akcijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau kalbate apie česnakų spaustuvą, tai noriu paklausti, ar jis nesuluš, jei stipresnis žmogus spustels? Nes Bergoff česnakų spaustuką jau sulaužiau, nors nesu stipruolė.

Ir dar pamiršau čekį pasilikti, tai negaliu gražinti, o naudojau vos kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 14, 12:51)
Na išspaudžia česnaką taip, kad lieka tik jo odos plėvelė viduje, bet jei česnakas padžiuvęs / sumedėjęs, tai tikrai gali neišspausti, bet normalius česnakus spaudžia puikiai. Man patinka, kad jei ranka silpnesnė, tai galima spausti padėjus ant stalviršio jį. Tada išsilanksto jis ir su pirkštu ar peiliu pabraukus išsiima visos nuospaudos, na nareikia terlintis kaip su kitais. Galima su juo net česnako kampą nusikirpti, kad lengva būtų išlukštenti, tik aš to niekada nedarau  blush2.gif  Ir indoplovėję jis gali būti plaunamas. Man tikrai jis smagus  thumbup.gif  Tik palaukite kokių akcijų  mirksiukas.gif

zinoma, kad lauksiu, nes pilna kaina gerokai didele mirksiukas.gif aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 06 14, 11:59)
Matau kalbate apie česnakų spaustuvą, tai noriu paklausti, ar jis nesuluš, jei stipresnis žmogus spustels? Nes Bergoff česnakų spaustuką jau sulaužiau, nors nesu stipruolė.

Naudoju aš, vyras, na nelūžo jau gal antri metai. Jei taip ir būtų, tai TW gi keičia ir be čekių mirksiukas.gif
Atsakyti
ai dar, turiu pries du metus pirktus indukus biriems produktams ir dabar pastebejau kad vieno dangtelis ties atidarymu skiles ar man ji pakeistu siaip nuvaziavus i sandeli ar reikia ieskot tarpininkes per kuria pirkau ir siaip jei jau 2m gal nekeicia, nes tokiu man rodos net nebera g.gif 4u.gif
Papildyta:
na ir dar , kataloge 55psl saldytuve laikyti maista indeliai 600ml ar jie tinkami ir mikrobangeje maista pasildyti ar ne blush2.gif
Atsakyti