Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Arita:) @ 2011 06 08, 23:07)
Ir mane labai nervuoja iškilas dangtis doh.gif
Gal nekreipti į jį dėmesio, jei sukasi gerai?...  mastau.gif

na joa... cia jau kaip mes sakome, kai nebeturi prie ko prisikabinti tai tada pradedam ieskoti minusu (kad tik sugalvotume priezasti,kad jau sito TW gaminio mums tikrai nereikia) irnesakyk.gif kabinetis prie spalvos, kad i kazkoki stalciu netelpa ar rankenele ne tokios formos kokios mes noretume hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 06 08, 22:09)
Norejau pasitikslinti kaip cia - laikyti tame inde darzoves kazkiek vandenyje? mastau.gif

ne, centrifūga turi ir rėtį, tai daržoves nuplaunu ir sudedu į rėtį (bet neišsuku), o rėtį į dubenį ir uždengiu. Nuo daržovių nuvarvėjęs vanduo kaupiasi dubens apačioje, taip išsilaiko ilgiau daržovės. Tas pats naudojimas, kaip ir didžiojo Sambos dubens su rėčiu.
Atsakyti
o kaip jums naujas gaminys kibiras g.gif
Atsakyti
Kalbant apie centrifūgą, tai jos kaina išties didelė, galima ir pigiai kažką nusipirkti analogiško, bet jei TW indų sudėtis išties (labai noriu tuo tikėti biggrin.gif ) yra nekalta, tai man jis vien dėl sudėties imponavo.

Aš nudžiovinu su ja uogas, salotas, svogūnų laiškus, vaistažoles, pienių žiedus prasukau, kad nubyrėtų likę vabalai lotuliukas.gif

Naudoju jį ir kaip paprastą indą.

Naudoju jį vietoj Visada šviežia, kai vasarą daug visokių daržovių būna namie. ar pvz. mėlynes supilu, stovi ilgai.

Sudedu raugintus agurkus, nes stiklainis netelpa į lentyną normaliai.

Man vienas jos minusas yra kaina tongue.gif Na, bet joje nėra nuodų, tai tiek to ir ta kaina biggrin.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Apie Frigesmart: svogūnų laiškai nuo penktadienio iki trečiadienio gražiausiai/ šviežiausiai išstovėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos TW zinoves 4u.gif
noriu paklausti ar tikrai tos formeles ledams gaminti(saldyti) yra geros?ten,kiek supratau buna pingviniukai ir meskiukai...
nes kiek pirkau kitu firmu,tai man uzsaldzius ledai neissiima,lieka indo viduje doh.gif
ar cia to nera?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pyramid @ 2011 06 09, 07:01)
noriu paklausti ar tikrai tos formeles ledams gaminti(saldyti) yra geros?ten,kiek supratau buna pingviniukai ir meskiukai...
nes kiek pirkau kitu firmu,tai man uzsaldzius ledai neissiima,lieka indo viduje doh.gif
ar cia to nera?
aciu uz atsakyma 4u.gif

dabar turiu tik meškiukus. esu laaabai patenkinta. viskas ižsiima kuo puikiausiai. bet prieš išimant visada keliom sekundėm pakišu po šilto vandens srove. nors vyras to nedaro ir jam irgi gerai išsiima.
dabar laukiu savo užsakytų pingviniukų. neužtenka mums 6 formelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pyramid @ 2011 06 09, 08:01)
ar cia to nera?
aciu uz atsakyma 4u.gif

Išsiima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Renkuosi, kurį iš Iso Duo indų man reiktų...

Kuo skiriasi šie indai?

user posted image
user posted image
ir tas su šaukštu kairėje?
user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 06 09, 13:12)
Sveikos,

Kuo skiriasi šie indai?

g.gif

IsoDuo su šaukštu jūsų nuotraukose skiriasi spalva ir talpa.Alyvinis 3,5litro,pilkas 2,5litro.Skirtas maistui išlaikyti šiltam arba šaltam.
IsoDuo servofiks 3litrų skirtas ir gaminimui.Čia jau daug mamytės receptukų buvo rašiusios,ir varškytę daro,ir grikius verda,kiaušinius galima išvirti ir dar daug visko.
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2011 06 09, 13:42)
IsoDuo su šaukštu jūsų nuotraukose skiriasi spalva ir talpa.Alyvinis 3,5litro,pilkas 2,5litro.Skirtas maistui išlaikyti šiltam arba šaltam.
IsoDuo servofiks 3litrų skirtas ir gaminimui.Čia jau daug mamytės receptukų buvo rašiusios,ir varškytę daro,ir grikius verda,kiaušinius galima išvirti ir dar daug visko.

Ačiū 4u.gif
O kažin, ar įmanoma dar rasti pas ką nors Iso Duo Servofix'ą (pilką, be šaukšto) ir tokią pat pilką padažinę... ax.gif Nes kiek žinau, kataloge jų jau nėra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 06 09, 13:47)
Ačiū  4u.gif
O kažin, ar įmanoma dar rasti pas ką nors Iso Duo Servofix'ą (pilką, be šaukšto) ir tokią pat pilką padažinę...  ax.gif Nes kiek žinau, kataloge jų jau nėra...  unsure.gif

Kataloge naujam taip ,nebėra.O TW sandėliukuose dar pas daugelį yra biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 06 09, 13:12)
Sveikos,

Manau, kad su rėčiu be šaukšto (Servofix) yra geresnis variantas 4u.gif
Atsakyti