Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

O kokie dar pasiulymai bus spali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 19, 20:04)
pas mane vat kas nenaudojami tai Allegra dubenys, Elegancijos dubenys ir asociai, kazkaip ner ka pilt man i juos.....

O is tavo penketuko, pas mane viskas naudojama, apart Mikrogurmeto (vat jis neispakuotas dar stovi blush2.gif )....  Extrapliusai naudojami net labai (patys maziausi) nes su vyru dirbam toki darba, kur galim valgyt tik sildyta maista mikrobangej (arba galim uzsisakyt, bet as negaliu matyt i kokius indus baisius maista deda transportavimui), o beto ir namie kai sildau, tai tik ekstrapliusuose...
Mikropliusas ir darbuojas, jau nekalbu kai reik greit bulvikiu bigsmile.gif , bet zelatina visad tirpinu, svogunus su morkom patroskinu, kartais ir spirgiukus darau ir t.t.

Su surio maluneliu ir karts nuo karto pamalu smile.gif

O surine, tai darbstuole pas mus jau daug metu, neisivaizduoju saldytuvo be jos biggrin.gif

Allegra turiu tą serviravimo centrą, tai, kai svečių būna sudedu visokius užkandžius: riešutukus, alyvuoges. Elegancijos mažus dubenukus naudoju susidėti kam nors: imbieras cukruotas, kakavos sviestas. O vat didelį panaudoju kam nors persivežti, pamaišyti, kai pritrunku Sambų biggrin.gif

Ekstarpliusas nedirba, nes nesivežiojame valgyti, o ir mikrobangę labai labai retai naudojame. Sviestą, šokoladą išsitirpinu ant viryklės, turiu metalinį bliūduką tokį, želatina man puikiai tirpsta ir maišoma paprastai, virintame vandenyje, perku Quatker (ar kaip ten ji) firmos. Kažkaip nemėgstu mikrobangės aš g.gif

QUOTE(diasaja @ 2011 10 19, 22:11)
mano nenaudojami:
1. makaronų indas.
2. Ryžių indas.

Tokių net neturiu, nes per retai naudojami būtų pas mane biggrin.gif

QUOTE(Asese @ 2011 10 20, 07:35)
Aš galvoju  g.gif  g.gif  g.gif :  lyg ir neturiu tokių nenaudojamų. Tiesiog yra tokių, kurių nenoriu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , nepirkčiau, nes man nereikalingi  ax.gif
O iš pačių naudojamiausių: dubenys ir puodai. Du turiu, dar būtinai reikia trečio  doh.gif

Na matai, aš kažkaip vistiek įsigijau ir nereikalingų daiktų biggrin.gif Pagarba Tau už logiką 4u.gif

QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 08:10)
Mano maziausiai naudojami
1.Salotu sambos saukstai
2. Silikonine sureliu formele tokiie pailgi
3. Ledu formeles (valgomiems ledams)

Pirmų neturiu, o ledų formelės vasara pas mus labai dirba, kad ir sultis dar kiek pasaldintas užsišaldyti ar šerbetą pasidaryti, pieniniai ledai man nesigavo skanūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 20, 10:33)
Taip, tokia. Aš turiu tokią: man graži ir patogi smile.gif

drinks_cheers.gif Sumuštiniams puiku thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir diskusija įdomi... Aš tai turiu indus, kuriuos naudoju, kam pirkti koldūninę, jei aš tiesiog tingiu gaminti koldūnus, tai reiškia ir su ta forma nesipeckiosiu arba tortinę, jei tortu negaminu ir niekur jų nevežu. Reikia galva galvot, o ne sėdėt įsižiojus ir kai smegenis užpudrina aklai prkti, gal gaminsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 10 21, 08:25)
Nu ir diskusija įdomi... Aš tai turiu indus, kuriuos naudoju, kam pirkti koldūninę, jei aš tiesiog tingiu gaminti koldūnus, tai reiškia ir su ta forma nesipeckiosiu arba tortinę, jei tortu negaminu ir niekur jų nevežu. Reikia galva galvot, o ne sėdėt įsižiojus ir kai smegenis užpudrina aklai prkti, gal gaminsiu... doh.gif

Tai ir galvojame gi lotuliukas.gif Paprasčiausiai naudoji daiktą ir matai, kad vargo daugiau nei naudos, pvz. man taip pasidarė su sūrio malūnėliu, man sudėtingiau jį ten išrankioti, išplauti, nei tarka sutarkuoti. Ar sūrinė, na reikėjo jos man, bet sūriai nestovi, nesilaiko man joje. Ultarpliusą naudojau tol kol į darbą maistą vežiojausi.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 21, 17:13)
Tai ir galvojame gi  lotuliukas.gif  Paprasčiausiai naudoji daiktą ir matai, kad vargo daugiau nei naudos, pvz. man taip pasidarė su sūrio malūnėliu, man sudėtingiau jį ten išrankioti, išplauti, nei tarka sutarkuoti. Ar sūrinė, na reikėjo jos man, bet sūriai nestovi, nesilaiko man joje. Ultarpliusą naudojau tol kol į darbą maistą vežiojausi.

reikia ieškoti priež-asties, kodėl sūriai nesilaiko sūrinėje... reikia laikyti žemutinėj šaldytuvo lentynoje dažniausiai, galit dėti aukščiau, bet jei sūrinė viduje rasoja, dėti lentyna žemiau. Į dieną kelis kartus pradaryti sūrinę, bet taip dažniausiai gaunasi natūraliai, kai išiminėjam sūrį. Taip pat reikia sūrinę kas pora savaičių perplauti vandens sodos arba vandens acto tirpalu ir gerai išdžiovinti.

O visiškai pritarius, kad reikia labai gerai apgalvoti ar tą daiktą naudosit, o tik tada pirkti... jei sunku apsipręsti, sudalyvaukit vakarėlyje ir išbandykite tą indą kurį galvojate pirkti ar bent apžiūrėkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 10 22, 10:42)
reikia ieškoti priež-asties, kodėl sūriai nesilaiko sūrinėje... reikia laikyti žemutinėj šaldytuvo lentynoje dažniausiai, galit dėti aukščiau, bet jei sūrinė viduje rasoja, dėti lentyna žemiau. Į dieną kelis kartus pradaryti sūrinę, bet taip dažniausiai gaunasi natūraliai, kai išiminėjam sūrį.

Nu kas cia per nesamone? doh.gif
Kai pradejote kalbeti apie sarasiuka, tai susimasciau,kad surine yra mano vienintelis TW gaminys kurio nenaudoju ir ne todel,kad nusipirkau aklai, o tiesiog-negaliu jos pakesti doh.gif
Kas cia per apsurdas,kad nusiperki daikta ir dar reikia "zaisti" su juo saldytuve pora kartu per diena? Man reikia tokios surines,kuri nerasotu ir nepagreitintu surio sugedimo doh.gif suriai saldytuve spec.lentynoje issilaiko ilgiausiai ir jeigu net valgau juos tik kelis kartus per savaite. Neturiu as laiko tiek uzsiimineti su surine g.gif ka parbegi namo is darbo ir atidaryk? atsikeli ryte vel atidaryk?
nu jau ne schmoll.gif butent del sitos priezasties surine yra vienintelis daiktas kuris guli kazkur giliai nenaudojamas,nes mano saldytuve ji neatrado "sau tinkancios lentynos" schmoll.gif neturiu laiko kiekviena ryta atidarineti ja ir pravalyti.

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 10 20, 08:35)
Aš galvoju  g.gif  g.gif  g.gif :  lyg ir neturiu tokių nenaudojamų. Tiesiog yra tokių, kurių nenoriu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Pritariu tau Asese drinks_cheers.gif
surine vienintele kurios nenaudoju, daugiau jokiu gaminiu nera, nes pries perkant pamastau,kad tiesiog nenoriu jo! Kam pirkti surio maluneli jei kaip moterys sako cia daugiau zaidimo su juo isardant ir plaunant nei naudos sutarkuojant?

Labai naudoju extrapliusus, musu namie nera jokiu nusistatymu prie mikrobangine ir as neturiu laiko kas diena stoveti prie puodu ir kiekviena diena virti vis nauja sriuba, ar kazkas pan.todel kai pasidarai valgyti keliom dienom ne vienai, sie indeliai puikiai tarnauja kas diena thumbup.gif o beto yra galimybes valgyti darbe savo maista, tai ir i darba keliauja jie su manim "pilnu tempu" biggrin.gif as tik vaikysteje atsimenu kai mikrobanginiu nebudavo, tai pasisemdavom sriubos i metalini bliudeli ir sildydavom ant ugnies,kad viso puodo nesildyti lotuliukas.gif dabar kai yra mikrobangines,kam dar tu metaliniu indeliu,kurie ikaista? As pergyvenciau palikdama savo vaika namie ir liepdama jam pasisildyti maista ant ugnies metaliniame bliudelyje unsure.gif

I nenaudojamu daikteliu sarasa negaliu itraukti koldunines ir visu kepimo pagalbininku, nes jie labai naudojami,tiesiog naudojami ne kasdien.
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 09:10)
Mano maziausiai naudojami
1.Salotu sambos saukstai
2. Silikonine sureliu formele tokiie pailgi
3. Ledu formeles (valgomiems ledams)

1.Be saukstu neapsieinu, man jie labai patinka vasara salotas maisant , nes pridarau visa sambos dubeni ir labai patinka kai reikia maisyti misraines thumbup.gif juk su paprastu sriubiniu kokiu saukstu jeigu maisai, tai ziurek tai pirstus issiteplioji majonezu, tai jeigu misraines daugiau tai ir saukstas "skesta"... o su sambos visur viens du ir ismaisyta thumbup.gif
saukstu istikruju turiu labai daug (seniau tokie buvo) is "Prabangos" linijos dideli irgi vienas apvalus kitas kaip smageciams "karpytu" krastu, tai sitie jau taip sudeveti,kad atrodo,jog po gatve tampiau lotuliukas.gif ir i iskeptu saslyku puoda imetu juos (nes susisega ir patogu issimti) ir i ryziu ir i bulviu ir i salotu, na vasara tai pilnumoj jie pas mane dirba thumbup.gif

2.situ net nesusigundziau pirkti nes nesupratau kam tokiu mazu man reikia lotuliukas.gif nebuciau turejusi kantrybes tokiu mazu kepineliu nei kepti,nei sureliu gaminti.

3.nusipirkau isbandziau pirmas kelias savaites,o dabar kai atsalo tai guli lentynoje, tai cia turbut i ta sarasa situs reikia itraukti kur naudojami,bet ne visada... 4u.gif
Atsakyti
kaip keista, kad tiek daug yra nusistaciusiu pries surine, as ja naudoju ir visai man jinai patinka.ir as jos neatidarineju i diena po kelis kartus, bet suris vistiek gerai laikosi ir laikau saldytuve toje lentynoje, kurioje yra laisvos vietos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o daugiausiai tai naudoju koldunine, nes vyras labai megsta koldunus ir man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daiktas.ir zele ziedas pas mane nestovi nenaudojamas, svenciu metu, netgi galvoju, kad reiktu tureti du ziedus g.gif , nes su vienu neissiverciu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 10 22, 13:14)
netgi galvoju, kad reiktu tureti du ziedus g.gif , nes su vienu neissiverciu blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif tikrai,kad reikia 4u.gif pas mane jei kokia svente buna, tai torto nebelabai kas ir nori, mano nuostabioji zele "isgaruoja" pati pirma, jei kas kartoja tai kitiems nebelieka lotuliukas.gif tai 2 zele ziedai pasidare reikalingi kaip niekur thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 10 22, 13:14)
netgi galvoju, kad reiktu tureti du ziedus g.gif , nes su vienu neissiverciu blush2.gif  blush2.gif

BŪTINAI dviejų reikia. Vienas-želei, kitas-liežuviui želė ar tinginiui, ar šampanui papuošti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 22, 14:48)
BŪTINAI dviejų reikia. Vienas-želei, kitas-liežuviui želė ar tinginiui, ar šampanui papuošti.

4u.gif aš užsisakiau tris iš karto lotuliukas.gif dvi sau ir viena dovanai ax.gif

o kas tas "šampanui papuošti"?

o kažin kepti jame galima kokį pyragą g.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 22, 16:02)
o kažin kepti jame galima kokį pyragą  g.gif

O DIEVE blink.gif TIK NESUGALVOKITE JO IDETI I ORKAITE doh.gif Jis ne tam skirtas, negalima jo kepti, nei sildyti mikrobangu krosneleje!!! schmoll.gif
Atsakyti