Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Bonaqua @ 2011 10 19, 22:15)
Gal galite rekomenduot kokius indus geriausia isisgyti is TW kurie sandariai uzsidarytu(tenka pernesti maista, sriuba) ir tiktu sildymui mikrobangeje ir plauti idaploveje?

Sandariausi yra Optimum indukai, juos net i baseina imest galima biggrin.gif bet beda,kad ju sildyti mikrobangeje negalima, extraplius'ai nepakeiciami nestis i darba ir sildyti mikrob., ju dangtelyje yra voztuvelis, per kuri apvertus induka gali kazkiek isbegti skyscio, bet man niekada taip nenutiko tongue.gif todel viska nesuosi ir vezuosi visada jei reikia sildytis tik extraplius, man jie nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
mano nenaudojami:

1. makaronų indas.
2. Ryžių indas.
Atsakyti
kur gaut tokią mentelę? kiek peržiūrėjau, pardavimuose nėra:/
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 10 19, 23:30)

43-52sav. bus pasiūlymuose:
Įsigyk didžiąją keturkampę tortinę ir torto mentelę galėsi įsigyti tik už 17 Lt vietoj 39 Lt.
Atsakyti
Aš galvoju g.gif g.gif g.gif : lyg ir neturiu tokių nenaudojamų. Tiesiog yra tokių, kurių nenoriu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nepirkčiau, nes man nereikalingi ax.gif
O iš pačių naudojamiausių: dubenys ir puodai. Du turiu, dar būtinai reikia trečio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 10 19, 23:30)
user posted image

Kitas variantas gauti : 44-47 sav. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >500 Lt. torto mentelė.
Atsakyti
Mano maziausiai naudojami
1.Salotu sambos saukstai
2. Silikonine sureliu formele tokiie pailgi
3. Ledu formeles (valgomiems ledams)

Labiausiai naudojami

Fridge smart'ai, samba dubenys, teslos takelis, ultra pro, silikoninis kepimo takelis, silikonine mentele

Vidutiniskas naudojimas tik tiek kiek reikia tenka

Ryziu puodui (beja ismeginau sriubos laikyma ir sildyma thumbup.gif ) sushi, shefas

Dar kai ko nepamynejau, bet baisiai daug ko dar ir neturiu ko reiketu, bet kai ko ir visai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 20, 09:10)
Mano maziausiai naudojami
1.Salotu sambos saukstai

Anksčiau ir pas mane gulėjo stalčiuje, bet dabar jau kuris laikas neapsieinu be to vieno šaukšto kai kepu blynus, ypač kokius mielinius. Labai patogu tešlą kabinti ir į keptuvę dėti, o ir dubenyje neskęsta, ilga rankenėlė.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 19, 22:33)
43-52sav. bus pasiūlymuose:
Įsigyk didžiąją keturkampę tortinę ir torto mentelę galėsi įsigyti tik už 17 Lt vietoj 39 Lt.

o kur parašyta apie šiuos pasiūlymus, ar dar nepaskelbta? kaip atrodo ta tortinė? kokie jos išmatavimai? kokios spalvos? iš bake to basics serijos, ar ta stačiakampė, kur galima ir keksiukus transportuot? geltonos spalvos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 20 spalio 2011 - 09:29
QUOTE(bad_cat @ 2011 10 20, 10:26)
o kur parašyta apie šiuos pasiūlymus, ar dar nepaskelbta? kaip atrodo ta tortinė? kokie jos išmatavimai? kokios spalvos? smile.gif

Didelė, tik kaina nereali - 165 Lt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 20, 09:28)
Didelė, tik kaina nereali - 165 Lt  doh.gif
user posted image

tokia kaip nuotraukoje bus? raudona? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2011 10 20, 10:32)
tokia kaip nuotraukoje bus? raudona? smile.gif

Taip, tokia. Aš turiu tokią: man graži ir patogi smile.gif
Atsakyti