Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

merginos, jūs gi viską žinot. kažkaip nu ant greičio neprisimenu doh.gif
kaip jum atrodo ar vertas dėmesio pasiūlymas šios savaitės speedy chef'ui? pamenu kad pernai būdavo begalės pasiūlymų tik nepamenu kokios kainos vaikščiojo? man to daikto reikia tiik galiu dar kentėt, kol namas pasistatys biggrin.gif bet galiu ir čiupt
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 18, 19:21)
merginos, jūs gi viską žinot. kažkaip nu ant greičio neprisimenu  doh.gif
kaip jum atrodo ar vertas dėmesio pasiūlymas šios savaitės speedy chef'ui? pamenu kad pernai būdavo begalės pasiūlymų tik nepamenu kokios kainos vaikščiojo? man to daikto reikia tiik galiu dar kentėt, kol namas pasistatys  biggrin.gif bet galiu ir čiupt

As manau,kad vertas g.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 18, 18:21)
merginos, jūs gi viską žinot. kažkaip nu ant greičio neprisimenu  doh.gif
kaip jum atrodo ar vertas dėmesio pasiūlymas šios savaitės speedy chef'ui? pamenu kad pernai būdavo begalės pasiūlymų tik nepamenu kokios kainos vaikščiojo? man to daikto reikia tiik galiu dar kentėt, kol namas pasistatys  biggrin.gif bet galiu ir čiupt

2010 balandį buvo 119, tik raudonas.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 18, 20:29)

O tau, Kregžde, jis patinka? Man jis toks vienas iš TW nesusipratimų g.gif Man nereikia tokio daikto, kuriuo gali tik baltymus ir grietinėlę išplakti schmoll.gif Tešlos tirštesnės jis nepaveža doh.gif
Ne schmoll.gif ... tokio daikto man tikrai nereikia schmoll.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 18, 21:36)
O tau, Kregžde, jis patinka? Man jis toks vienas iš TW nesusipratimų  g.gif  Man nereikia tokio daikto, kuriuo gali tik baltymus ir grietinėlę išplakti  schmoll.gif  Tešlos tirštesnės jis nepaveža  doh.gif
Ne  schmoll.gif ... tokio daikto man tikrai nereikia  schmoll.gif ....

va ir aš šitoj vietoj smarkiai dvejoju g.gif o kuom baltymus plakat? mikseriu elektriniu? ar šakute?
iš ties merginos ar naudojamas daiktas speed chef?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 18, 20:29)

Na jo, tada buvo pigiau, bet dabar cia viena savaite sandelys padare "ispardavima"senos melynos spalvos, tai visos ir iesko papigei, 126lt jau pas mus pasidare daug, kai keli vienetai atsirado pigiau g.gif ir „Quik Chef“ mažas BE VIRVUTĖS!!! buvo papigei todel visos ta kaina pamato ir isivaizduoja,kad ir su virvute tiek turi kainuoti doh.gif
si akcija brangesne, nes spalva nauja.
Bet f-ju tikrai aparatas daug neatlieka, lietiniams blynams dar tesla maiso moterys, padazus daro g.gif
Atsakyti
Man Speed Chefas labai patinka, dabar jo kaina net labai gera - manyčiau ax.gif
Tik mėlynas, yra Speed Chefas I, o raudonas - Speed Chef II. II truputi patobulintas, moterys sako, kad dar lengviau plakas. Aš turėjau mėlyną, bet palūžo ir pakeitė į raudoną thumbup.gif Didelio skirtumo kaip ir nepastebėjau...

Aš su juo plaku TIK baltymus (man mikseris joks taip baltymų neišplakdavo, todėl vengdavau net atskirt ir terliotis), jis tam reikalui - tobulas(atlieka tą reikalą labai greitai ir taip standžiai bigsmile.gif ) ir grietinėlę dar, bei darau padažus. Daugiau nieko schmoll.gif Bet mane tai tenkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2011 10 18, 21:42)
va ir aš šitoj vietoj smarkiai dvejoju  g.gif  o kuom baltymus plakat? mikseriu elektriniu? ar šakute?
iš ties merginos ar naudojamas daiktas speed chef?

Aš turiu kombainą, gana paprastą, labai lengvai išsiardo, susideda ir daug vietos neužima, baltymus ir grietinėlę plaka puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 19 spalio 2011 - 09:32
QUOTE(Asese @ 2011 10 18, 20:36)
O tau, Kregžde, jis patinka? Man jis toks vienas iš TW nesusipratimų  g.gif  Man nereikia tokio daikto, kuriuo gali tik baltymus ir grietinėlę išplakti  schmoll.gif  Tešlos tirštesnės jis nepaveža  doh.gif
Ne  schmoll.gif ... tokio daikto man tikrai nereikia  schmoll.gif ....

Aš jo ir neturiu ax.gif Tik klausė kainos, tai peržiūrėjau pašte esančius pasiūlymus ir pamačiau, kad kaina gera, tik mėlynas ir senesnė versija dabar biggrin.gif

QUOTE(miig @ 2011 10 18, 20:42)
va ir aš šitoj vietoj smarkiai dvejoju  g.gif  o kuom baltymus plakat? mikseriu elektriniu? ar šakute?

SU šakute tai neee, turiu kombainą, su juo suplaku. Jei neturėčiau, gal būčiau ir nusipirkusi g.gif
Atsakyti
Pamenate, kažkada sudarinėdavome visokius penketukus? biggrin.gif Norėčiau pasidomėti koks Jūsų penketukas nenaudojamų ar mažiausiai naudojamų daiktų iš TW?
Gal pasidalinus penketukais pakalbėsime ir kas ką kur naudojame ir pavyks reabiliuoti sandėliuojamus daiktus? 4u.gif

Mano nenaudojamų daiktų penketukas, prima vieta visai nenaudojamas, toliau naudojimas didėja truputėlį, bet labai mizernai smile.gif

1.Microgourmet
2.Microplus
3.Sūrinė
4.Extraplus
5.Sūrio malūnėlis
Atsakyti
Nu, kregzde, net nezinau, penketuko kaip ir neturiu, ka turiu, viska naudoju - zinoma, zele ziedu ir koldunu ar ravioli, kiekviena diena nedarau, bet cia nesiskaito:)

pas mane vat kas nenaudojami tai Allegra dubenys, Elegancijos dubenys ir asociai, kazkaip ner ka pilt man i juos.....

O is tavo penketuko, pas mane viskas naudojama, apart Mikrogurmeto (vat jis neispakuotas dar stovi blush2.gif ).... Extrapliusai naudojami net labai (patys maziausi) nes su vyru dirbam toki darba, kur galim valgyt tik sildyta maista mikrobangej (arba galim uzsisakyt, bet as negaliu matyt i kokius indus baisius maista deda transportavimui), o beto ir namie kai sildau, tai tik ekstrapliusuose...
Mikropliusas ir darbuojas, jau nekalbu kai reik greit bulvikiu bigsmile.gif , bet zelatina visad tirpinu, svogunus su morkom patroskinu, kartais ir spirgiukus darau ir t.t.

Su surio maluneliu ir karts nuo karto pamalu smile.gif

O surine, tai darbstuole pas mus jau daug metu, neisivaizduoju saldytuvo be jos biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduot kokius indus geriausia isisgyti is TW kurie sandariai uzsidarytu(tenka pernesti maista, sriuba) ir tiktu sildymui mikrobangeje ir plauti idaploveje?
Atsakyti