Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2011 10 05, 09:46)
Mergaites,

43 sav. ZELE ZIEDAS tik 45 Lt (cia kaip ir paskutine spalio savaite), to dar nebuvo bigsmile.gif pries tai buvo ir neblogai, bet reikejo pirkt du ax.gif
Bus vel zele ziedu fiesta smile.gif

O sakykit kur ja galim uzsisakyti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 11, 16:10)
Man ir atrodo, kad čia tik kamša stalčiams  g.gif  Man tai tikrai tokių nereik  schmoll.gif

As tai uzsimaniau ju pamacius video pabaigoj,kad ir su lasisa uzkandeles galima padaryti bigsmile.gif mmm essen.gif bet kiek ju reikia turet,kad pvz.sveciam vaisiu prigamintum doh.gif jetau... su 3 vienetais cia prasidet net neverta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 11, 18:43)
As tai uzsimaniau ju pamacius video pabaigoj,kad ir su lasisa uzkandeles galima padaryti  bigsmile.gif  mmm  essen.gif bet kiek ju reikia turet,kad pvz.sveciam vaisiu prigamintum  doh.gif  jetau... su 3 vienetais cia prasidet net neverta  lotuliukas.gif

Man irgi tas filmukas patiko, bet vien mūsų šeimai jau reikia daugiau nei 3 biggrin.gif Tai tada reikia imti bent 6, o vietos tai jie užima, kai pagalvoji, na kiek ten juos naudosi? doh.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------

O Jūsų realiai želė žiedai dirba? Maniškis, tai tinginiauja, labai daug ką su juo dariau, kai tik įsigijau, o dabar kažkaip jau ne schmoll.gif
Atsakyti
As tai tu inedeliu formavimo nenoriu schmoll.gif Man formavimo ziedu per akis blush2.gif

Zele ziedas, buna, kad tinginiauja, buna, kad dirba - visaip su juo buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 11, 21:01)

O Jūsų realiai želė žiedai dirba?

ŽINOMA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 11, 21:01)
O Jūsų realiai želė žiedai dirba?

mano kaip kada... manau kaip ir pas visus...tai dirba dirba dirba, nespeju plaut, tai stovi vel kai atsivalogom kuri laika..bet nors jau paprasta ar su jogurtu zele tikrai padarau daznai, nes mėgstame mes ja labai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 11, 20:08)
As tai tu inedeliu formavimo  nenoriu schmoll.gif Man formavimo ziedu per akis blush2.gif

Mat kaip, formavimo žiedų kažkaip nė neturiu. O kokių tu čia prisipirkusi? g.gif

AČIŪ už atsakymus dėl žėlė žiedo naudojimo 4u.gif , teks ir man tada atsiversti receptukų knygą ir kažką pasidaryti, želė man šaltuoju metų laiku nelabai norisi, neseniai tik dariau varškės užkandą su lašiša, bet man namuose ji tik ir skani, tad vienai tiek sukirsti irgi ne kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 12, 07:40)
želė man šaltuoju metų laiku nelabai norisi, neseniai tik dariau varškės užkandą su lašiša, bet man namuose ji tik ir skani, tad vienai tiek sukirsti irgi ne kas  ax.gif

Man tai ziauriai patinka ir mano seimos labai megstamas yra TW receptukas zele ziede su kiausiniais ir ikrais bei krevetem essen.gif neatsivalgau as jo rolleyes.gif ir ryte ant sumustiniu gali uzsitepti kaip pasteta koki ir svecius nustebinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 13, 20:18)
Man tai ziauriai patinka ir mano seimos labai megstamas yra TW receptukas zele ziede su kiausiniais ir ikrais bei krevetem  essen.gif neatsivalgau as jo  rolleyes.gif ir ryte ant sumustiniu gali uzsitepti kaip pasteta koki ir svecius nustebinti  thumbup.gif

prasyciau recepta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 13, 19:30)
prasyciau recepta  bigsmile.gif

va cia katik idejau 4u.gif skanaus!!!!!!!!!!
Atsakyti
Merginos duokit patarimu, kaip elgtis su tuo padekliuku kocelo? Nes niekaip nesusidraugauju, tai slidineja, kad geriau jau kocioti tiesiai ant stalo?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2011 10 15, 18:04)
Merginos duokit patarimu, kaip elgtis su tuo padekliuku kocelo? Nes niekaip nesusidraugauju, tai slidineja, kad geriau jau kocioti tiesiai ant stalo?

Pabandyk stalviršį, ant kurio tiesi, nuvalyti drėgna šluoste. Jei nepadės - patiesk ploną drėgną rankšluostuką po padėklu 4u.gif
Atsakyti