Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 05, 21:48)
[size=1][/color]
Kokiu dar naujienu yra, ar tik si? rolleyes.gif

Cia 43 sav. tik Balijos regiono gimtadienio proga Zele ziedas tokia kaina ir darzoviu (bulviu ) deze 99 lt, bet tu deziu kiekis kievienoje distribucijoje bus ribotas....

o 42 sav. :

1 l termosas - 199 lt
cesnaku spaustuvas 54 lt
zalias mini turbiukas 109 Lt
pieno plakiklis 55 lt

ir pats geriausias dalykas seimininkei, jei vakarelis daugiau nei 1100 - alternatyvine padekos dovanele - rinkinys Space maker juodais dangteliais!

O 41 - 42 sav pasiulymus jau visos zinom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 05, 09:46)
Mergaites,

43 sav. ZELE ZIEDAS tik 45 Lt (cia kaip ir paskutine spalio savaite), to dar nebuvo bigsmile.gif pries tai buvo ir neblogai, bet reikejo pirkt du ax.gif
Bus vel zele ziedu fiesta smile.gif

O cia visur jo galima isigyti? Ta prasme visiems? Nes as nemaciau tame 40-43 savaites pasiulyme?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 06, 08:24)
Cia 43 sav. tik Balijos regiono gimtadienio proga Zele ziedas tokia kaina ir darzoviu (bulviu ) deze 99 lt, bet tu deziu kiekis kievienoje distribucijoje bus ribotas....

o 42 sav. :

Na 42 sav.naujienos tai buvo zinomos jau, puslapiu atgal jau snekejom apie tai, bet va Santaka kol kas tyli del zele ziedo g.gif gal cia tik Vilniuj?
Papildyta:
QUOTE(ricicinuke @ 2011 10 05, 22:39)
Sakykit,o TW yra druskine?

Seniau buvo is "Prabangos" linijos druskine ir pipire, paklauskite sklebimu lentoje, gal kas dar turi , bet manau bus tik naudotos, nes tai buvo laaaabai senai. Dabar yra tokia mini kelionine druskine ir pipirine: indelis padalintas i dvi dalis, i viena puse pilasi druska i kita pipirai (bet cia kataloge nerasit, reik klaust konsultantu) 4u.gif
Atsakyti
Del Zele ziedo - tai cia Vilnele jau paskelbe susirinkimuose sia savaite thumbup.gif Kaip kitur nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 06, 18:47)
Del Zele ziedo - tai cia Vilnele jau paskelbe susirinkimuose sia savaite thumbup.gif Kaip kitur nezinau blush2.gif

Nu va, ar nebus taip,kad suerzinai cia mus visas unsure.gif reikia laukti...kantrybe-dorybe... biggrin.gif
Atsakyti
Klaipėdoje irgi yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 10 07, 08:05)
Klaipėdoje irgi yra thumbup.gif

Kaunas kol kas tyli... g.gif dry.gif
Atsakyti
Noriu patarimo. Sūrinę naudoju jau nemažai laiko, ir pastaruoju metu pastebėjau, kad labai viduje renkasi drėgmė, o baltas varškės sūris visada būna šlapias. Žodžiu nėra vėdinimosi verysad.gif Ką reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 10 09, 08:58)
Noriu patarimo. Sūrinę naudoju jau nemažai laiko, ir pastaruoju metu pastebėjau, kad labai viduje renkasi drėgmė, o baltas varškės sūris visada būna šlapias. Žodžiu nėra vėdinimosi  verysad.gif Ką reikia daryti?

Aš su sūrine nedrauguju, bet galiu pasakyti ką esu skaičiusi, sūrinė turi būti kasdien darinėjama, negalima padėti sūrio ir savaitę neatidaryti jos. Tada pabandykite pakaitalioti vietą šaldytuve ir pastebėti kas darysis. Aš ją naudoju sausainiams sudėti ar šiaip kam nors, bet kaip sūrinės nenaudoju, ji iš vienų TW gaminių, kurie sulaukia pripažinimo arba pasmerkimo biggrin.gif

P.S. Jei mes būtumėm sūrio megėjai ir darinėtumėm kasdien ją, gal ir dirbtų kaip sūrinė ji man, bet dabar aš nesu suinteresuota darinėti ją kasdien tik tam, kad sūris gerai laikytųsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 09 spalio 2011 - 13:39
QUOTE(kregzde @ 2011 10 09, 14:33)
Aš su sūrine nedrauguju, bet galiu pasakyti ką esu skaičiusi, sūrinė turi būti kasdien darinėjama, negalima padėti sūrio ir savaitę neatidaryti jos. Tada pabandykite pakaitalioti vietą šaldytuve ir pastebėti kas darysis. Aš ją naudoju sausainiams sudėti ar šiaip kam nors, bet kaip sūrinės nenaudoju, ji iš vienų TW gaminių, kurie sulaukia pripažinimo arba pasmerkimo  biggrin.gif

Kiekvieną rytą atidarau, iššluostau susikaupusią drėgmę, atsipjaunu sūrio, apverčiu ant kitos pusės ir vėl uždarau. Gal tikrai netinkamoj lentynoj ją padedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 10 09, 13:39)
Kiekvieną rytą atidarau, iššluostau susikaupusią drėgmę, atsipjaunu sūrio, apverčiu  ant kitos pusės ir vėl uždarau. Gal tikrai netinkamoj lentynoj ją padedu  g.gif

Gal pasirodys dar merginų, kurios daugiau susidūrė su tom sūrinėm ir dar ką nors gudraus pasiūlys. Sakau, su jomis nėra vienareikšmiškų nuomonių, arba žmonėms labai patinka ir tinka, arba netinka biggrin.gif Dar iš tokių produktų yra duoninė, kaip ir reiktų man jos, bet ji tokia lepi, kad bijau aš ją pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 10 09, 14:39)
Kiekvieną rytą atidarau, iššluostau susikaupusią drėgmę, atsipjaunu sūrio, apverčiu  ant kitos pusės ir vėl uždarau. Gal tikrai netinkamoj lentynoj ją padedu  g.gif

Taip,pabandykite ja padeti i kita saldytuvo lentyna. Dar ne visuose saldytuvuose jai "patinka" buti pristumtai prie sieneles. Gal kazka ant surines uzdedate? negalima to daryti.
Va todel daugelis jos ir nemegsta, nes reikia "zaisti" su ja, bet toms kurioms pavyksta atspeti mylimiausia jos vieta saldytuve negali ja atsidziaugti lotuliukas.gif
Kitas patarimas: gerai isplaukite surine ir isdziovinkite (ant radiatoriaus geriausia), bet ne pas visus jie jau silti. Va kartais uztenka gero isplovimo ir isdziuvimo mirksiukas.gif
Atsakyti