Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Pagal fantazijos galimybes mirksiukas.gif

litrini as naudoju aliejui, kita litrini - rudeni supili svarainiu sultis (man idealu tam reikalui), i mazesnius sudejus marinuotus imbierus, ir t.t. ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kam naudojate obuolio, česnakų, pomidorų dėkliukus? Na banano- kaip ir vsk aišku, jį nešiojantis trinasi ir juoduoja...Ačiū
Atsakyti
Cesnakas ir tinka naudoti pagal paskirti idealiai mirksiukas.gif kelios cesnako galvos ten laikosi labai puikiai thumbup.gif
o visos kitos - jau fantazijos reikalas mirksiukas.gif medus, riesutukai, prapjautam svogunui ar citrinai ir taip toliau ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 10 05, 11:55)
O kam naudojate obuolio, česnakų, pomidorų dėkliukus? Na banano- kaip ir vsk aišku, jį nešiojantis trinasi ir juoduoja...Ačiū

O jetau kam tik sirdis geidzia irnesakyk.gif
obuoliukyje as laikau arbata (ir pokeliuose ir sveriama) ir riesutus su razinom ir prieskonius, cesnako dezuteje istikruju cesnaku nelaikau, tai riesutukus "paslepiu", tai kokius cipsu ar sausainuku likucius, galima ir maisto likucius laikyti, kitos net papuosalus laiko ar kokias smulkmenas, mano pazystama obuoliukyje laiko visus tokius mazus maisiukus:kaip kelimo milteliai, soda, kvapai ir pan.
na jau kam tik norite tam laikykite, fantazijai ribu nera!
Atsakyti
Na suprantu,kad gali laikyti bet ką...bet kalbant apie nepamainomus daiktus virtuvėje...na pvz. kaip apie sandarius indelius ir t.t.. Supratau - tai tik paprasčiausi indeliai be jokios ypač didelės naudos šia prasme.
Nes pvz česnako jei telpa 2 galvutės, tai likusias vistiek kažkur reikia padėti...
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 10 05, 13:28)
Na suprantu,kad gali laikyti bet ką...bet kalbant apie nepamainomus daiktus virtuvėje...na pvz. kaip apie sandarius indelius ir t.t.. Supratau - tai tik paprasčiausi indeliai be jokios ypač didelės naudos šia prasme.
  Nes pvz česnako jei telpa 2 galvutės, tai likusias vistiek kažkur reikia padėti...

Taip, tai indeliai galima sakyti "del grozio" bet be kazkokiu ypatingu f-ju.
Man labai patinka obuoliukas ir pomidoras, nes jie sandariai uzsispaudzia ir uzsidaro, todel galima sakyti jie ne seip paprasti indeliai, juose neisgaruoja arbatos kvapas, galima nestis kava i darba ar cukru laikyti, o va cesnako indelis neuzsidaro sandariai, dangtelyje yra skylutes mazos, kad cesnakai kvepuoti, jame jau negalima laikyti kavos pvz. ir man jo minusas lyginant su kitais,kad ji reikia laikyti "lygiai", ta prasme ,kad jo dangtelis tik uzsidengia ir apvertus viskas issibers. O va obuoliuka ir pomidora galite isimesti net i rankine su riesutukais thumbup.gif
Atsakyti
Česnake laikau visokius karolius biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane virtuvė per maža, kad galėčiau tokius daiktus ant stalų ar spintelių išdėlioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 10 05, 15:58)
O pas mane virtuvė per maža, kad galėčiau tokius daiktus ant stalų ar spintelių išdėlioti doh.gif

Nors mano virtuve ir nemaza, bet as vistiek viska laikau spindeliu viduje biggrin.gif
nekenciu nukrautu visokiais daiktais lentynu ir apkrauto spinteles pavirsiaus rolleyes.gif
todel man cesnakas patinka maziausiai is visu siu daiktu, nes jo dangtelis "neuzsifiksuoja", o tik uzsidengia.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 05, 16:39)
man cesnakas patinka maziausiai is visu siu daiktu, nes jo dangtelis "neuzsifiksuoja", o tik uzsidengia.

O man jis super thumbup.gif Laikau ilgai grojančius saldainius. Man jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 05, 09:46)
Mergaites,

43 sav. ZELE ZIEDAS tik 45 Lt (cia kaip ir paskutine spalio savaite), to dar nebuvo bigsmile.gif pries tai buvo ir neblogai, bet reikejo pirkt du ax.gif
Bus vel zele ziedu fiesta smile.gif

Kokiu dar naujienu yra, ar tik si? rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit,o TW yra druskine?
Atsakyti