As irgi turiu 2 - juoda ir balta, nei vienas dar nenaudotas. Net nezinau, kuri pradeti. O ir nemoku juo naudotis.
QUOTE(laurindre @ 2011 10 01, 22:03)
As irgi turiu 2 - juoda ir balta, nei vienas dar nenaudotas. Net nezinau, kuri pradeti. O ir nemoku juo naudotis.
O siaube cia rimtai?
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2011 10 01, 21:35)
As sandeliuke turiu Tupperwarini, bet jo nesiryztu pradet naudot, nes naudoju kitoki pusiau normalu
ne nu didziausia nuodeme turet toki superini termosa ir nenaudoti jo
O jeigu rimtai, tai aisq, jeigu gyvenimo budas "nereikalauja termoso" tai juk ne visiems jo ir reikia... musu seimyna tai naudoja... keliones, gamtoj, pasitarnauja ypac ziema slidinejant, ar seip miske. Aisq ne kasdiena, bet termosas "idarbintas" ir todel kelionese jis man per mazas 1l, galetu bent 2l buti, o cia tau dar mazesnis atsirado nebent vaikams i ekskursija nemasto TW,kad seimoms didesniu talpu reikia
Gaila,kad taip apgaudinejami klientai, nors ir legalia reklama. Vakar su v giminaite kalbejau, berods TW regiono vadove dirba. Pasake, tai nieko stebuklingo, paprasta plastmase, tik kaina nereali. Nepasakysi to klientui, toks mano darbas.
Gal kas panasaus girdeje?
Nedarau antireklamos, tiesiog smalsu kaip suktais rinkodaros kabliukais zvejojami klientai.
Nedarau antireklamos, tiesiog smalsu kaip suktais rinkodaros kabliukais zvejojami klientai.
QUOTE(Jolirta @ 2011 10 02, 07:51)
Gaila,kad taip apgaudinejami klientai, nors ir legalia reklama. Vakar su v giminaite kalbejau, berods TW regiono vadove dirba. Pasake, tai nieko stebuklingo, paprasta plastmase, tik kaina nereali. Nepasakysi to klientui, toks mano darbas.
Na taip, tai yra plastmase ir niekas kitas. Taciau pastmase plastmasei nelygi. Tai yra kokybiska plastamase . Uz tai ir moki, moki uz kokybe uz isskirtini dizaina ir t.t. Manau kad normalu, juk LEGO kaladeles irgi yra pastmase ir niekas kitas, bet ju kaina zenkliai skiriasi nuo paprastu MAXIMINIU kinietisku, neaiskaus gamintojo kaladeliu. Bet kazkodel dauguma perka LEGO, nors jos irgi yra tik plastmasines kaladeles Kiekvienam savo ....
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 02, 00:56)
o man maziukai einamesni vienas nori kavos, kitas zalis arbatos, trecias - raudonos
cia tai jau didziausia nesamoniu prikalbejot zinau, kad Lt yra viena regionine vadybininke, ir ji tikrai taip negalvoja, o kitos - is vadoviu distributores, kurios be galo myli savo darba ir ta produkta! Net nezinau kas jus regionine
Bet pasaket visiska absurda, reikia daugiau dometis is ko gaminami ir kaip gaminami tie produktai, ir eilines plastmases sudetis
QUOTE(davija @ 2011 10 01, 21:35)
Asese, tai labai pasiseke, kad uz 37lt laiko cia jau didele loterija,mes nemazai papirke esam termosu, ir, kad laikytu gerai ner, o pirkom, rimtus, gerus Stenley ir pan... cia jau kaip pasiseka...
As sandeliuke turiu Tupperwarini, bet jo nesiryztu pradet naudot, nes naudoju kitoki pusiau normalu
Tikrai būčiau nepirkus kitokio nei TW, jei būtų buvę atskirai kolbų pirkt
Va čia tai man nepatinka TW politika: nėra atskirai kai kurių taip reikalingų dalių pakeitimui - kad ir čiulptukų TW buteliukui ar snapelių gertuvėlei su silikoniniu snapeliu
QUOTE(Asese @ 2011 10 02, 10:37)
Va čia tai man nepatinka TW politika: nėra atskirai kai kurių taip reikalingų dalių pakeitimui - kad ir čiulptukų TW buteliukui ar snapelių gertuvėlei su silikoniniu snapeliu
Taip, sita politika ir man nepatinka, bet jie is to "bizniuka daro", jiems neapsimoka zmogui parduoti vienos detales, lai vel simtais moka visa daikta pirkdami ir tas poziuris man nepatinka Mano viena pazystama numete UltraPlus (dar tada buvo) dangti ir isskele toki gabala, truko... kitaip tarianr viskas, dangtis nebenaudojamas ir ka Jus galvojate? Nieko! Ji turejo visa puoda pirkti, nes dangciu atskirai nera, ar ne apsurdas kai zmogaus puodas visiskai naujas jame buvo kepusi gal tik kokius pora kartu aisq, dabar gerai, yra tu variantu su papildomais dangciais ir seniau gali kazka sugalvoti, bet tada nebuvo nei tu griliaus padeklu nieko...tai va, siuo poziuriu galetu tw labiau pasirupinti savo klientais...
Na nesutinku su Jumis, kad klientas yra apgaudinejamas. Cia kiekvieno teise rinktis. Zinot, yra toks posakis tarp automobiliu gamintoju:
"Ne kiekvienas gali sau leisti vazineti su Mercedes-Benz automobiliu"... bet ar kiekvienas to nori? Juk cia skonio ir apsisprendimo klausimas. Gal kazkam pats graziausias automobilis yra Golfas! Taip ir su Tupperware. Ne kiekvienas sau gali leisti nusipirkti siuos gaminius , nes jie brangus, bet ar kiekvienas nori juos pirkti? Kazkam gal gerai ir pigus is maximos, bet man asmeniskai jie smirda ir susilanksto po pirmo sildymo mikrobangu krosneleje, o TW tai pirmiausia kokybe!
Tupperware nuolat jaučia atsakomybę už aplinkos apsaugą, už žmogaus sveikatą ir saugumą. Dėl to produkcija gaminama ne tik ekologiškai švariu būdu ir iš sveikatai nekenksmingų medžiagų (nenaudoja pigiam plastikui būtinų polivinilchlorido ir kadmio), ( va todel jie ir skiriasi nuo pigiu indeliu), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, iš kurių gaminami vadinamieji žalieji gaminiai. Tuppperware indai yra puiki vienkartinių pakuočių alternatyva. Net jos gaminių pakavimo ir transportavimo principai atspindi sąmoningumą ir ekologinės taršos mažinimo svarbą (gaminiai pakuojami ne į popierines dėžutes, o į ekologiškus plastiko maišelius).
Ji gamina įvairiausios paskirties indus iš ekologiško plastiko.
Tai va, mano manymu pirkejas neapgaudinejamas, cia kiekvieno teise rinktis, o jau kitas klausimas ar rekia mums to ar galime ir apseiti be tw...cia jau neapgaudinejimo klausimas, o teise rinktis ir pasirinkti.
Mes nesam "kazkokia sekta" kaip daug kas cia taip sako mes irgi paburbam, kad vienas daiktas geras , kitas ne, ar jo mums reikia uz tokia kaina ar ne, bet esme tame, kad sie indai nera is pigios plastmases ir nenuodija musu organizmu saveikaudami su maistu
Kad negali nusipirkti sugadintos detales, man ziauriai nepatinka Kad ir gertuviu snapeliai, jie nusikramta ir pradeda leisti vandeni. Juk sumoketum 10-15 lt ir vel turetum nauja daikta, nes visa kita kaip nauja
Kai pradejau dirbti Show How buvo is pavieniu lapu sudarytas aplankas. Jame buvo atskiri gaminio tetaliu kodai. Tai taip iseina, kad is principo juos buvo galima uzsakyti. Kazkada uzklausiau distributores, tai pareiske, kad tokiu atveju turi uzsakyti visa ju deze, nors reikia tik vienos, o kada reikes kitu, neaisku. Todel niekas ir neuzsakineja
Kai pradejau dirbti Show How buvo is pavieniu lapu sudarytas aplankas. Jame buvo atskiri gaminio tetaliu kodai. Tai taip iseina, kad is principo juos buvo galima uzsakyti. Kazkada uzklausiau distributores, tai pareiske, kad tokiu atveju turi uzsakyti visa ju deze, nors reikia tik vienos, o kada reikes kitu, neaisku. Todel niekas ir neuzsakineja
QUOTE(laurindre @ 2011 10 02, 17:35)
Taip taip ir as esu girdejusi, kad ne visu, bet kazkuriu tikrai detaliu galima uzsakyti, tik distribucijai ale "neapsimoka" , nes nezinia kada isparduos visa deze, bet kaip yra siai dienai tai sunku pasakyti, gal nebegalima?
Asese.
[/quote]
Betgi gertuvele-puoduka su silikoniniu snapeliu keicia, as pakeiciau savo anukes 3 puodukus ir nieko nesake, ar dabar nebekeicia? O buteliukui, ciulptukai tai tinka is vaistines, na butu gerai, kad butu tupperwariniai, na ka padarysi, tikekimes sugalvos ka nors ir geresnio tiems musu mazyliams.
[/quote]
Betgi gertuvele-puoduka su silikoniniu snapeliu keicia, as pakeiciau savo anukes 3 puodukus ir nieko nesake, ar dabar nebekeicia? O buteliukui, ciulptukai tai tinka is vaistines, na butu gerai, kad butu tupperwariniai, na ka padarysi, tikekimes sugalvos ka nors ir geresnio tiems musu mazyliams.