Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(rausvakase @ 2011 06 05, 13:12)
Prisiskaiciusi daugybe puikiu receptu, planuoju isigyti kepimo inda Ultrapro  mirksiukas.gif
Noreciau patarimo, koki dydi racionaliausia rinktis 4 asmenu seimai? Galvoju apie 3 l Ultrapro, bet ar nebus per mazas, ar tilps jame vista? g.gif
Aciu 4u.gif

As turiu dar senuosius UltraPlus ir man 4 asmenu seimai 5l puodas buvo kaip tik, i 3l vista telpa, bet aisq ziurint kokia ta vista? Kaimiska kokia kalakuto dydzio...nelabai biggrin.gif
mes jau nekarta diskutavom del tu talpu, Jus pagalvokite ka ir kiek ir kaip gaminate.
Labai praktiskas indas yra staciakampis 3,3l jame ir lietuviska kugeli iskepsite ir italiska lazanija, jeigu leidzia galimybes reikia ir didesni apvalesni inda tureti, kepti cielai vistai, ar kokiam mesos kumpiui, salia dar bulviu pridet ar darzoviu galima, i senaji 3l nebelabai jau kas salia dar papildomai tilpdavo. Bet jeigu Jus gaminate vienai dienai tuomet gal ir uztektu...as neturiu galimybes stoveti kiekviena diena prie puodu todel, man patinka didesnis indas,kad jame keliems kartams iskept butu galima maisto. Taip kad pagalvokite ka gaminate ir galbut Jusu seimai uzteks ir mazesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti, ar sambos dubenyje su kiaurarandžiu daržovės , salotos ilgiau išlieka šviežios? Ar geriau rinktis visada šviežia indą? 'Tiek, kad samba kažkaip universalesnis atrodo g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalviuke @ 2011 06 07, 09:37)
Sveikos,

Noriu paklausti, ar sambos dubenyje su kiaurarandžiu daržovės , salotos ilgiau išlieka šviežios? Ar geriau rinktis visada šviežia indą? 'Tiek, kad samba kažkaip universalesnis atrodo g.gif
Ačiū 4u.gif

Darzoves ir vaisiai sviezus ilgiau islieka Fridge smart indeliuose. Samba paprastas dubuo
Atsakyti
Tik 23 savaitę nuolaida salotų centrifūgai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 07, 22:59)

bet tai tik Santakoj ar ir Vilnelej galioja? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 07, 21:59)

Ir vėl tu čia su savo braškėmis erzini? doh.gif biggrin.gif

QUOTE(lilget @ 2011 06 07, 22:12)
bet tai tik Santakoj ar ir Vilnelej galioja?  blush2.gif  4u.gif

Galioja ir Vilnelėje, bet jau nuolaida tai nereali tokiam daiktui doh.gif Net 16 litų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 08, 07:48)
Ir vėl tu čia su savo braškėmis erzini? doh.gif  biggrin.gif
Galioja ir Vilnelėje, bet jau nuolaida tai nereali tokiam daiktui  doh.gif Net 16 litų  doh.gif

hihihi.gif na vasara tai didesnes del to ir nedaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 08, 10:45)
hihihi.gif na vasara tai didesnes del to ir nedaro  doh.gif

Ar būna didesnė? Kažkaip nepastebėjau..
Atsakyti
Neapsisprendžiu, ar man reikia būtent TW centrifūgos blush2.gif
Gal galit pagirti arba išpeikti?.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 06 08, 21:44)
Neapsisprendžiu, ar man reikia būtent TW centrifūgos  blush2.gif
Gal galit pagirti arba išpeikti?..  blink.gif

Pliusai:
*daržovės būna mažiau vandeningos (pvz. braškių skonis ŽYMIAI geresnis).
*darant salotas, į padažą neišsiskiria tiek daug vandens.
*galima ne tik daržoves išsukti, bet naudoti šašlykams ar dar kam nors.
*centrifūgos rėtį panaudoju atskirai.
*patogu laikyti šaldytuve daržoves nenusausintas-ilgiau išlieka šviežios.

Minusai:
*mane asmeniškai nervuoja dubens centre esantis iškilimas, kai naudoju ne pagal paskirtį. Pvz. išimant šašlykus kartais užkabinu su pirštais.
*nepatinka, kad dangtis su iškilimu-spintelėje daugiau vietos užima. galėtų būti toks kaip Sambos dangtis.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 08, 21:56)
*patogu laikyti šaldytuve daržoves nenusausintas-ilgiau išlieka šviežios.

Norejau pasitikslinti kaip cia - laikyti tame inde darzoves kazkiek vandenyje? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 08, 21:56)
Pliusai:

Minusai:

Ačiū už išsamų atsakymą.
Ir mane labai nervuoja iškilas dangtis doh.gif
Gal nekreipti į jį dėmesio, jei sukasi gerai?... mastau.gif
Atsakyti