Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lilget @ 2011 09 29, 11:26)
o is kur sios naujienos paimtos, gal galima butu produktu nuotraukeles pamatyt  blush2.gif

Na is naujienu paimta biggrin.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 27, 20:49)
Tik 42sav. PASAULINĖ MAISTO SAVAITĖ

Ąsotėlis pieno putai suplakti (cia tas asotelis kurio daug kas iesko, su isistatomu plakikliu, su ranka ji plakt reikia)
Kaina: 55Lt  (79)

Termosas 1 L (termosas violetines tamsiai spalvos, su geltonu paspaudeju), forma manau visiems aiski,kaip ir seniau
Kaina:199Lt  (239)

Mažas termosas 0,6 L (tamsiai pilkas su zydru paspaudimo mygtuku, forma tokia pati kaip 1l tik,kad mazesnis)
Kaina:185Lt

Turbo Chef mažas (žalias)  thumbup.gif  (sitam manau foto nereikia, kaip atrodo zinot, o spalva tokia kaip buvo jau kazkada pasiulymuose salotine su geltonu)
Kaina: 109Lt (129)

Česnakų spaustuvas (na sitas kataloginis tai tikrai zinot kaip atrodo)
Kaina: 54Lt (79)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 29 rugsėjo 2011 - 19:58
Dėl ąsotėlio pieno putai, tai aš tingiu plakti doh.gif pradžioje toks entuziazmas buvo, naudojau, kitiems rodžiau, o dabar aptingau doh.gif O jūs naudojate jį? Kam tą putą apart latte kavos dar naudojate?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 09 29, 20:50)
Dėl ąsotėlio pieno putai, tai aš tingiu plakti  doh.gif  pradžioje toks entuziazmas buvo, naudojau, kitiems rodžiau, o dabar aptingau  doh.gif  O jūs naudojate jį? Kam tą putą apart latte kavos dar naudojate?

As kadangi namie turiu kavos aparata tai man sitas ranka plakimas atrodo ir laiko ir pinigu svaistymas doh.gif aisq jei neturi aparato tuomet gal ir smagu toki aparateli tureti g.gif Girdejau moterys dar isigudrino kiausini plakti su juo lotuliukas.gif o daugiau kam? manau niekam doh.gif
foto jo va tokia, jei kas nezino kaip atrodo 4u.gif
user posted image
p.s. kazin ar as mieliau rinkciausi si ranka plakama.. gal geriau tada pasitaupyti ir nusipirkti kitokios firmos elektrini... rolleyes.gif tongue.gif
Papildyta:
Likusios naujienu foto:
(Labai jau cia stengiausi del ju,kad matytumet karsta.gif ) lotuliukas.gif

Termosas 1 L user posted image

Mažas termosas 0,6 L user posted image

Turbo Chef mažas (žalias) user posted image

Česnakų spaustuvas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 29 rugsėjo 2011 - 19:55

Termosas 1 L user posted image

Va sitas tai nerealus, kaaip as ji megstu heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 29, 19:57)
As kadangi namie turiu kavos aparata tai man sitas ranka plakimas atrodo ir laiko ir pinigu svaistymas  doh.gif  aisq jei neturi aparato tuomet gal ir smagu toki aparateli tureti  g.gif  Girdejau moterys dar isigudrino kiausini plakti su juo  lotuliukas.gif o daugiau kam? manau niekam  doh.gif

Neturiu kavos aparato, o ir kavą ruošiu užpilamą, tai skaniau būtų, jei būtų iš aparato, kad ir su tokia puta. Geras, reiks pabandyti kiaušinį plakti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 29 rugsėjo 2011 - 20:10
QUOTE(kregzde @ 2011 09 29, 21:09)
Neturiu kavos aparato, o ir kavą ruošiu užpilamą, tai skaniau būtų, jei būtų iš aparato, kad ir su tokia puta. Geras, reiks pabandyti kiaušinį plakti  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai va ir sakau, jei zmones neturi kavos aparato kuris isplaka puta tai tuomet aisq gal ir apsimoka pirkti si plakikli, o dar esu girdejusi prisiminiau doh.gif kad grietinele plaka... kiek tiesos nznau g.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2011 09 29, 21:03)
Termosas 1 L  user posted image

Va sitas tai nerealus, kaaip as ji megstu  heart.gif

Aha, jau kalbejom kazkada, kad siluma laiko tai nerealiai ir neperdetai gerai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 29, 21:43)
Aha, jau kalbejom kazkada, kad siluma laiko tai nerealiai ir neperdetai gerai!!!  thumbup.gif

Para islaiko siluma. Idealus kelionese, man jis dar labai praverte su vaikais ligoninej kai atsidurdavau. Visada karstas virintas vanduo po ranka. Vienu zodziu - nepamainomas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 09 30, 13:46)
Para islaiko siluma. Idealus kelionese, man jis dar labai praverte su vaikais ligoninej kai atsidurdavau. Visada karstas virintas vanduo po ranka. Vienu zodziu - nepamainomas.  4u.gif

bet velniskai brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 09 30, 19:03)
bet velniskai brangus  doh.gif

Už tokią kainą, kaip Pomona33 sakė, tikrai geriau pirkti kitos firmos metaliniu vidumi - nes, jei suduš, kobų pirkt atskirai nėra doh.gif O ir pritaikyt kitokią be šanso doh.gif
Kai nuvirto maniškis termosas - gerai, kad šalia nebuvo vaiko - būtų apiplikę, pro apačią iškart pasipylė karštas vanduo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 30, 19:34)
Už tokią kainą, kaip Pomona33 sakė, tikrai geriau pirkti kitos firmos metaliniu vidumi - nes, jei suduš, kobų pirkt atskirai nėra  doh.gif  O ir pritaikyt kitokią be šanso  doh.gif
Kai nuvirto maniškis termosas - gerai, kad šalia nebuvo vaiko - būtų apiplikę, pro apačią iškart pasipylė karštas vanduo  doh.gif

Nea as sakiau,kad pieno plaktuvo as is TW rankinio nepirkciau, man jis nesamoningas atrodo schmoll.gif
Bet va termosas tai man superinis thumbup.gif na taip, kaina isbrango, pirkau pries kelerius metus gerokai pigiau, bet atsidziaugti negaliu ir antro noreciau, nes mums sis per mazas doh.gif as is geros ir brangios parduotuves turiu pirkusi termosa ir kaina uz sito didesne, bet kokybes tikrai nera ka lyginti, TW daug geriau siluma laiko, tik skirtumas tas,kad tam brangiajam nera kolbos tokios kaip tw ir tikimybes ,kad sudus nera... tai va cia jau ir prasideda dilema tarp kokybes ir kainos santykiu...
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 01, 15:06)
[size=1][/size]
Nea as sakiau,kad pieno plaktuvo as is TW rankinio nepirkciau, man jis nesamoningas atrodo  schmoll.gif
Bet va termosas tai man superinis  thumbup.gif  na taip, kaina isbrango, pirkau pries kelerius metus gerokai pigiau, bet atsidziaugti negaliu ir antro noreciau, nes mums sis per mazas  doh.gif  as is geros ir brangios parduotuves turiu pirkusi termosa ir kaina uz sito didesne, bet kokybes tikrai nera ka lyginti, TW daug geriau siluma laiko, tik skirtumas tas,kad tam brangiajam nera kolbos tokios kaip tw ir tikimybes ,kad sudus nera... tai va cia jau ir prasideda dilema tarp kokybes ir kainos santykiu...

Aš beieškodama kolbos TW termosui nupirkau kitą panašiausią už 37 Lt ax.gif Kolba netiko, bet pats termosas laiko karštį parą thumbup.gif - taip pat kaip TW, nė kiek ne blogiau thumbup.gif
Atsakyti
Asese, tai labai pasiseke, kad uz 37lt laiko mirksiukas.gif cia jau didele loterija,mes nemazai papirke esam termosu, ir, kad laikytu gerai ner, o pirkom, rimtus, gerus Stenley ir pan... cia jau kaip pasiseka...

As sandeliuke turiu Tupperwarini, bet jo nesiryztu pradet naudot, nes naudoju kitoki pusiau normalu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti