Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 23, 21:18)
Tik 39sav.
Siurprizas pakuotėje!!! Kaina: 199Lt (362)
Kiekiai riboti!

Man atrodo, kad į tą siurprizą prie gerų daiktų sudėjo visokius likučius ax.gif ir ta silikono forma visai mažytė - 700 ml doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 23, 21:24)
Man atrodo, kad į tą siurprizą prie gerų daiktų sudėjo visokius likučius  ax.gif  ir ta silikono forma visai mažytė - 700 ml  doh.gif

ir as taip galvoju hihihi.gif nes visu pirma tai kiekiai riboti, o visu antra sudeti tokie daiktai kur sandeli likuciai tai tikrai doh.gif
tas optima indelis su gelytem, grazus ir geras, bet tai likutis, silikono forma maza, indeliai melynais dangteliais likuciai, pompa likutis ir t.t. pan. g.gif
Papildyta:
JAV kokios fainos modulines dezutes atsirado naujos wub.gif
user posted image
kada pas mus normaliu naujienu atsiras doh.gif
Papildyta:
Jau man kaip grazu tokios svelnios pastelines spalvos wub.gif jau jie naujienu Sv.Kaledoms pametejo blink.gif
user posted image
Jau nera ka lyginti su ta įkyria melyna spalva kur buvo pas mus pasiulymuose per Kaledas su besmegeniu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 23 rugsėjo 2011 - 20:35
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 23, 21:40)
jau jie naujienu Sv.Kaledoms pametejo  blink.gif

Bet kaip tas laikas bėga doh.gif Visai verta kalėdinėm dovanom pasirūpint drinks_cheers.gif
Bet aš nemėgstu tokių teminių indelių: kur paskui juos kišt visus metus doh.gif Ne, man nereikia tokių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 23, 21:43)
Bet kaip tas laikas bėga  doh.gif  Visai verta kalėdinėm dovanom pasirūpint  drinks_cheers.gif
Bet aš nemėgstu tokių teminių indelių: kur paskui juos kišt visus metus  doh.gif  Ne, man nereikia tokių  schmoll.gif

Ir as nemegstu delto,kad vasara "ne i tema", bet turiu tokiu teminiu rolleyes.gif rinkini kaip paveikslelyje tik su besmegeniais ir ta su Hello Kitty Kaledini optimum, laikiau lygiai tokius pat imbierinius-Kaledinius sausainukus wub.gif thumbup.gif vaizdas buvo nerealus, jau nekalbu kiek dziaugsmo vaikams is tokios dezeles valgyti lotuliukas.gif oi, pagyru sulaukiau daug, kas slepiasi tose ypatingose dezelese thumbup.gif
Bet jau cia ta stadija,kai pilni namai TW indu ir nebezinai kuo dar save pradziuginti lotuliukas.gif tada sugalvoji,kad visgi neturi Kalediniu indeliu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 23, 21:43)
  Visai verta kalėdinėm dovanom pasirūpint  drinks_cheers.gif

Verta drinks_cheers.gif bet kol kas dovanėlėms neturiu ką užsakyti.
Atsakyti
O Jus galit man papasakot, jei uzsakymo nepadarai 8 sav, tai tave isbraukia is sarasu ir viskas, niekada nebegalesi sugrist, o jei noresi - nepriims, o jei priims vel naujoke busi? nieko nesuprantu doh.gif visa rugseji neturejau ka uzsakyt, pries tai atostogavau, spalio naujienos vel nedziugina, tai kas bus blush2.gif
Atsakyti
Tikrai niekas neisbraukia jei 8 sav.nedarai uzsakymu mirksiukas.gif Vilnelej mirksiukas.gif Bet jau kada greitu laiku but neblogai jei padarytumet mirksiukas.gif Kartais po 15 sav. jau perkeliai i archyvine grupe, bet per metus jei nori sugrizt, kreipies i vadove ir ji sutvarko reikalus.....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 09 24, 21:29)
Tikrai niekas neisbraukia jei 8 sav.nedarai uzsakymu mirksiukas.gif Vilnelej mirksiukas.gif Bet jau kada greitu laiku but neblogai jei padarytumet mirksiukas.gif Kartais po 15 sav. jau perkeliai i archyvine grupe, bet per metus jei nori sugrizt, kreipies i vadove ir ji sutvarko reikalus.....

aciuks.gif aciu uz tokia naujiena, spalis gal bus sekmingesnis, o tai rugsejis visai nekoks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
40-43sav.

user posted image
Siūlome įsigyti labai patogų ir populiarų 3L dubenį
Kaina: 69Lt

Vel tie patys daiktai papildo naujienas doh.gif
Atsakyti
Tik 42sav. PASAULINĖ MAISTO SAVAITĖ

Ąsotėlis pieno putai suplakti
Kaina: 55Lt (79)

Termosas 1 L
Kaina:199Lt (239)

Mažas termosas 0,6 L
Kaina:185Lt

Turbo Chef mažas (žalias) thumbup.gif
Kaina: 109Lt (129)

Česnakų spaustuvas
Kaina: 54Lt (79)

Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 27, 20:49)
Tik 42sav. PASAULINĖ MAISTO SAVAITĖ

g.gif g.gif g.gif Kaip ir nieko gero g.gif g.gif g.gif
Na česnakų spaustukas gerai, kas neturi thumbup.gif
Šie termosai labai gerai laiko karštį, bet kolba yra stiklinė - sudužo man ji nuvirtus termosui ir ką: atskirai pirkti nėra doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 27, 20:54)
Šie termosai labai gerai laiko karštį, bet kolba yra stiklinė - sudužo man ji nuvirtus termosui ir ką: atskirai pirkti nėra  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na taip, kolbu nera atskirai, bet ,kad termosas nerealus tai faktas, jis man geriau siluma laika uz prabangu termosa is "metalo amziaus" thumbup.gif
Atsakyti