Merginos, o kokiame induke laikote prapjautas citrinas? Pas mus ta citrina taip retai naudojama, kad net sugenda, o dar nebūname suvalgę Gal ką gero esate atradusios ilgesniam laikymui?
As tai dedu i siaip pasitaikiusi maza indeli su dangteliu, tada ji nesudziuna... Bet gal tas mazuliukas fridsmartukas geriau butu
QUOTE(kregzde @ 2011 09 18, 05:38)
Merginos, o kokiame induke laikote prapjautas citrinas? Pas mus ta citrina taip retai naudojama, kad net sugenda, o dar nebūname suvalgę Gal ką gero esate atradusios ilgesniam laikymui?
Jei arbatai, tai aš supjaustau skiltelėm ir užpilu su cukrumi stiklainiuke ir į šaldytuvą. Taip laikosi kelis mėnesius. Bet būna, kad ir per tą laiką nespėjame sunaudoti, tada pakaitini su dar trupučiu cukraus ir gaunasi labai skani uogienė.
davija, No comment, dėkui už pasiūlymus Tikrai reiks pabandyti cukrumi užsipilti ir įsidėti į kokį Sambuką mažulytį Kažkur išgaravo mano visos Kunfu pandos
O su konfu pandu indeliais, as truputi nedraugauju Jie labai fainuciai, bet jau ju dangteliai kai uzdedi tai tik tereikia ciut su pirstu paliest ir graziai atsidaro...
As jau ir keiciau kiek ju, bet su visais tas pats, tai jau skyscio jokio i juos nesipilu, kai jie eina i darba su manim
As jau ir keiciau kiek ju, bet su visais tas pats, tai jau skyscio jokio i juos nesipilu, kai jie eina i darba su manim
QUOTE(davija @ 2011 09 19, 07:19)
O su konfu pandu indeliais, as truputi nedraugauju Jie labai fainuciai, bet jau ju dangteliai kai uzdedi tai tik tereikia ciut su pirstu paliest ir graziai atsidaro...
Man jie patinka, bet žiūriu, kad matyt kažką bedalindama iš maisto, tai jas ir pradalinau, nieks negeąžino Matyt irgi patiko, teks bent jau pas mamą reviziją pasidaryti
merginos, gal žinote išmatavimus šio serviravimo indo, kur 38-39sav. pasiūlymuose yra:
http://www.kitaforma...du-rinkinys.png
http://www.kitaforma...du-rinkinys.png
QUOTE(diasaja @ 2011 09 20, 20:39)
merginos, gal žinote išmatavimus šio serviravimo indo, kur 38-39sav. pasiūlymuose yra:
ismatavimu dar niekur neskelbia, bet man labai idomu,kaip realiai atrodys sie indai kazin ar nebus labai baisus, daug vietos uzimantys ant stalo
Papildyta:
As tai negaliu atsidziaugti artejanciomis nuolaidomis
pagaliau graziu spalvu TW pasiulys mums
40 43 sav. pasiūlymai svečiams ir šeimininkėms:
Salotų džiovintuvas (žalias) (PAGALIAU NEBE RAUDONI)
Kaina: 109Lt(129)
Speedy Chef (žalias)
Kaina: 126Lt (149)
Suši/Nigiri rinkinys
Kaina: 50Lt (54)
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 20, 21:06)
As tai negaliu atsidziaugti artejanciomis nuolaidomis
Aš labai džiaugiuos, kad kiekvienas perkantis Fridgesmart, galės įsigyti vertikalų skustuką už 6 Lt. Kas neturi, tai super - ir Fridgesmartai geri, ir skutukai
QUOTE(Asese @ 2011 09 20, 21:13)
Aš labai džiaugiuos, kad kiekvienas perkantis Fridgesmart, galės įsigyti vertikalų skustuką už 6 Lt. Kas neturi, tai super - ir Fridgesmartai geri, ir skutukai
O as tai nelabai dziaugiuosi siuo pasiulymu. man jis atrodo apsurdiskas, pirkti Fridgesmart be nuolaidos vien tam,kad nusipirktum skustuka uz 6lt. Logiskai paskaiciavus iseina,kad pilna kaina nusiperki ta skustuka ir truputeli nuolaida gaunasi Fridgesmartams
cia vadinamas marketingas ir akiu dumimas
laba
o gal galite pasidalinti savo patirtimi apie tuos TCHEF PUODUS. ar jie verti tokiu pinigu ir kaip laiko siluma. ar tie stikliniai dangcia sandariai uzsideda. aciu visoms is anksto kurios papasakos
o gal galite pasidalinti savo patirtimi apie tuos TCHEF PUODUS. ar jie verti tokiu pinigu ir kaip laiko siluma. ar tie stikliniai dangcia sandariai uzsideda. aciu visoms is anksto kurios papasakos