Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Merginos, o kokiame induke laikote prapjautas citrinas? ax.gif Pas mus ta citrina taip retai naudojama, kad net sugenda, o dar nebūname suvalgę ax.gif Gal ką gero esate atradusios ilgesniam laikymui? 4u.gif
Atsakyti
As tai dedu i siaip pasitaikiusi maza indeli su dangteliu, tada ji nesudziuna... Bet gal tas mazuliukas fridsmartukas geriau butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 09 18, 05:38)
Merginos, o kokiame induke laikote prapjautas citrinas?  ax.gif Pas mus ta citrina taip retai naudojama, kad net sugenda, o dar nebūname suvalgę  ax.gif  Gal ką gero esate atradusios ilgesniam laikymui?  4u.gif

Jei arbatai, tai aš supjaustau skiltelėm ir užpilu su cukrumi stiklainiuke ir į šaldytuvą. Taip laikosi kelis mėnesius. Bet būna, kad ir per tą laiką nespėjame sunaudoti, tada pakaitini su dar trupučiu cukraus ir gaunasi labai skani uogienė.
Atsakyti
Ar galit apšviest kokios komplektacijos būna pastatoma tarka? Ir ar yra šansų gauti / įsigyti/ užsakyti trūkstamos dalies (turiu su burokine/morkine dalim)? Ačiū
Atsakyti
davija, No comment, dėkui už pasiūlymus 4u.gif Tikrai reiks pabandyti cukrumi užsipilti ir įsidėti į kokį Sambuką mažulytį biggrin.gif Kažkur išgaravo mano visos Kunfu pandos lotuliukas.gif
Atsakyti
O su konfu pandu indeliais, as truputi nedraugauju blush2.gif Jie labai fainuciai, bet jau ju dangteliai schmoll.gif kai uzdedi tai tik tereikia ciut su pirstu paliest ir graziai atsidaro...
As jau ir keiciau kiek ju, bet su visais tas pats, tai jau skyscio jokio i juos nesipilu, kai jie eina i darba su manim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 09 19, 07:19)
O su konfu pandu indeliais, as truputi nedraugauju blush2.gif Jie labai fainuciai, bet jau ju dangteliai schmoll.gif kai uzdedi tai tik tereikia ciut su pirstu paliest ir graziai atsidaro...
As jau ir keiciau kiek ju, bet su visais tas pats, tai jau skyscio jokio i juos nesipilu, kai jie eina i darba su manim verysad.gif

Man jie patinka, bet žiūriu, kad matyt kažką bedalindama iš maisto, tai jas ir pradalinau, nieks negeąžino lotuliukas.gif Matyt irgi patiko, teks bent jau pas mamą reviziją pasidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 rugsėjo 2011 - 10:38
merginos, gal žinote išmatavimus šio serviravimo indo, kur 38-39sav. pasiūlymuose yra:
http://www.kitaforma...du-rinkinys.png

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 09 20, 20:39)
merginos, gal žinote išmatavimus šio serviravimo indo, kur 38-39sav. pasiūlymuose yra:

ismatavimu dar niekur neskelbia, bet man labai idomu,kaip realiai atrodys sie indai g.gif kazin ar nebus labai baisus, daug vietos uzimantys ant stalo doh.gif
Papildyta:
As tai negaliu atsidziaugti artejanciomis nuolaidomis clap.gif
pagaliau graziu spalvu TW pasiulys mums drinks_cheers.gif

40 – 43 sav. pasiūlymai svečiams ir šeimininkėms:
Salotų džiovintuvas (žalias) (PAGALIAU NEBE RAUDONI)
Kaina: 109Lt(129)

Speedy Chef (žalias)
Kaina: 126Lt (149)

Suši/Nigiri rinkinys
Kaina: 50Lt (54)

Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 20, 21:06)
As tai negaliu atsidziaugti artejanciomis nuolaidomis  clap.gif
pagaliau graziu spalvu TW pasiulys mums  drinks_cheers.gif

Aš labai džiaugiuos, kad kiekvienas perkantis Fridgesmart, galės įsigyti vertikalų skustuką už 6 Lt. Kas neturi, tai super - ir Fridgesmartai geri, ir skutukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 20, 21:13)
Aš labai džiaugiuos, kad kiekvienas perkantis Fridgesmart, galės įsigyti vertikalų skustuką už 6 Lt. Kas neturi, tai super - ir Fridgesmartai geri, ir skutukai  thumbup.gif

O as tai nelabai dziaugiuosi siuo pasiulymu. man jis atrodo apsurdiskas, pirkti Fridgesmart be nuolaidos doh.gif vien tam,kad nusipirktum skustuka uz 6lt. Logiskai paskaiciavus iseina,kad pilna kaina nusiperki ta skustuka ir truputeli nuolaida gaunasi Fridgesmartams g.gif
cia vadinamas marketingas ir akiu dumimas biggrin.gif
Atsakyti
laba
o gal galite pasidalinti savo patirtimi apie tuos TCHEF PUODUS. ar jie verti tokiu pinigu ir kaip laiko siluma. ar tie stikliniai dangcia sandariai uzsideda. aciu visoms is anksto kurios papasakos
Atsakyti