Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

nu kokios super nuolaidos, kaip pirksim lotuliukas.gif , nors griuk negyvas doh.gif , jei rimtai tai tikejaus geresniu nuolaidu, o cia tokiem kelti litai doh.gif , nu ir tegu turisi lotuliukas.gif

o kas per formeles ryziu, imeskit foto nemacius g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 14:07)
nu kokios super nuolaidos, kaip pirksim  lotuliukas.gif , nors griuk negyvas  doh.gif , jei rimtai tai tikejaus geresniu nuolaidu, o cia tokiem kelti litai  doh.gif , nu ir tegu turisi  lotuliukas.gif
o kas per formeles ryziu, imeskit foto nemacius  g.gif

Va tokios, šiam paveikslėlyje po dubenimis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 16, 14:21)
Va tokios, šiam paveikslėlyje po dubenimis  4u.gif

o kaip cia suprast, kad ale i lekste graziai ideti, nu butu grazus vaizdelis, cia tam g.gif , bet idomu jei tam ar nesubyra , jos ten silikonines g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 14:23)
o kaip cia suprast, kad ale i lekste graziai ideti, nu butu grazus vaizdelis, cia tam  g.gif , bet idomu jei tam ar nesubyra , jos ten silikonines  g.gif

Tai taip, tokios, kad gražus vaizdelis būtų tongue.gif Ne silikoninės, plastikinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 13:23)
o kaip cia suprast, kad ale i lekste graziai ideti, nu butu grazus vaizdelis, cia tam  g.gif , bet idomu jei tam ar nesubyra , jos ten silikonines  g.gif

Turiu šias formeles ir naudoju ne tik ryžiams, bet ir bulvių košei patiekti lėkštėje. Niekas nesubyra, man jos thumbup.gif
Atsakyti
ir as naudoju, ryziams, bulviu kosei, ivairioms misrainems, kurios su majonezu - super, nieks nesubyra
Atsakyti
Taip kose ir misraines nesubyra,atrodo graziai bet pvz. man asmeniskai patinka birus ryziai, tokie ciki ciki isvirti ir jau man patinkancio kietumo ryziai nelabai laikosi su siom formelem tongue.gif
Atsakyti
Stalo irankiai tai tikrai neatitinka kaina kokybes. Mano kolege turi, net neskalbia indaploveje, bet jau susinesioje jie gerokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 09 16, 18:26)
Stalo irankiai tai tikrai neatitinka kaina kokybes. Mano kolege turi, net neskalbia indaploveje, bet jau susinesioje jie gerokai doh.gif

O as papriestarausiu ax.gif naudojam kasdien, nesaugom, turim senokai, o atrodo taip pat, 4u.gif Man jie superiniai, susirinkau visa rinkini irankiu, salotu saukstu, mentele thumbup.gif patys mieliausi (juodom rankenom) dukra su kitokiais nevalgo
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2011 09 16, 20:18)
O as papriestarausiu ax.gif naudojam kasdien, nesaugom, turim senokai, o atrodo taip pat, 4u.gif Man jie superiniai, susirinkau visa rinkini irankiu, salotu saukstu, mentele thumbup.gif patys mieliausi (juodom rankenom) dukra su kitokiais nevalgo

Na tikiu,kad super jie, jeigu susirinkote visus uz aktyvuma t.y.gavot dovanu , bet moketi uz po 1 vnt. rinkinelio 109lt, tai manau apsurdas, man asmeniskai kokiai paciai maziausiai sventei reiktu minimum 10-ciai zmoniu, tai man irankiai kainuotu virs 1000lt doh.gif , nerealiai graziu, kokybisku ir geru firmu pilna daug pigiau doh.gif
Cia aisq mano nuomone rolleyes.gif
4 asmenu seimai nemanau,kad daug kas leis sau moketi 436lt uz tai,kad jie labai patogus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tos ryžių formelės tai nieko tokios ax.gif
Atsakyti
Kazkaip TW paskutiniu metu manes nebeveza bigsmile.gif Norisi kazko naujo, o naujo mums nebesiulo.Dingo azartas biggrin.gif Cia kaip narkotikai, norisi stipresniu ir daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ryziu formelese as zele dazniausiai darau, tik aliejumi reikia tepti, kad graziai issiimtu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2011 09 16, 20:18)

Na, matai. O mum abiem zinomas asmuo nelabai patenkintas biggrin.gif Kad mieli, nesigincysiu, bet nesiojasi neipatingai, kaip uz tokia kaina. Kai uzsidirbi, tai tiek to, bet kai reikia savo pinigus moketi, tai ir skaiciuoji mirksiukas.gif
Atsakyti