nu kokios super nuolaidos, kaip pirksim , nors griuk negyvas , jei rimtai tai tikejaus geresniu nuolaidu, o cia tokiem kelti litai , nu ir tegu turisi
o kas per formeles ryziu, imeskit foto nemacius
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 14:07)
nu kokios super nuolaidos, kaip pirksim , nors griuk negyvas , jei rimtai tai tikejaus geresniu nuolaidu, o cia tokiem kelti litai , nu ir tegu turisi
Va tokios, šiam paveikslėlyje po dubenimis
QUOTE(Asese @ 2011 09 16, 14:21)
Va tokios, šiam paveikslėlyje po dubenimis
o kaip cia suprast, kad ale i lekste graziai ideti, nu butu grazus vaizdelis, cia tam , bet idomu jei tam ar nesubyra , jos ten silikonines
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 14:23)
o kaip cia suprast, kad ale i lekste graziai ideti, nu butu grazus vaizdelis, cia tam , bet idomu jei tam ar nesubyra , jos ten silikonines
Tai taip, tokios, kad gražus vaizdelis būtų Ne silikoninės, plastikinės
QUOTE(lupipita @ 2011 09 16, 13:23)
Turiu šias formeles ir naudoju ne tik ryžiams, bet ir bulvių košei patiekti lėkštėje. Niekas nesubyra, man jos
ir as naudoju, ryziams, bulviu kosei, ivairioms misrainems, kurios su majonezu - super, nieks nesubyra
Stalo irankiai tai tikrai neatitinka kaina kokybes. Mano kolege turi, net neskalbia indaploveje, bet jau susinesioje jie gerokai
QUOTE(laurindre @ 2011 09 16, 18:26)
Stalo irankiai tai tikrai neatitinka kaina kokybes. Mano kolege turi, net neskalbia indaploveje, bet jau susinesioje jie gerokai
O as papriestarausiu naudojam kasdien, nesaugom, turim senokai, o atrodo taip pat, Man jie superiniai, susirinkau visa rinkini irankiu, salotu saukstu, mentele patys mieliausi (juodom rankenom) dukra su kitokiais nevalgo
QUOTE(daivajazz @ 2011 09 16, 20:18)
O as papriestarausiu naudojam kasdien, nesaugom, turim senokai, o atrodo taip pat, Man jie superiniai, susirinkau visa rinkini irankiu, salotu saukstu, mentele patys mieliausi (juodom rankenom) dukra su kitokiais nevalgo
Na tikiu,kad super jie, jeigu susirinkote visus uz aktyvuma t.y.gavot dovanu , bet moketi uz po 1 vnt. rinkinelio 109lt, tai manau apsurdas, man asmeniskai kokiai paciai maziausiai sventei reiktu minimum 10-ciai zmoniu, tai man irankiai kainuotu virs 1000lt , nerealiai graziu, kokybisku ir geru firmu pilna daug pigiau
Cia aisq mano nuomone
4 asmenu seimai nemanau,kad daug kas leis sau moketi 436lt uz tai,kad jie labai patogus
Tos ryžių formelės tai nieko tokios
Kazkaip TW paskutiniu metu manes nebeveza Norisi kazko naujo, o naujo mums nebesiulo.Dingo azartas Cia kaip narkotikai, norisi stipresniu ir daugiau
Ryziu formelese as zele dazniausiai darau, tik aliejumi reikia tepti, kad graziai issiimtu.
Papildyta:
Na, matai. O mum abiem zinomas asmuo nelabai patenkintas Kad mieli, nesigincysiu, bet nesiojasi neipatingai, kaip uz tokia kaina. Kai uzsidirbi, tai tiek to, bet kai reikia savo pinigus moketi, tai ir skaiciuoji
Ryziu formelese as zele dazniausiai darau, tik aliejumi reikia tepti, kad graziai issiimtu.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2011 09 16, 20:18)
Na, matai. O mum abiem zinomas asmuo nelabai patenkintas Kad mieli, nesigincysiu, bet nesiojasi neipatingai, kaip uz tokia kaina. Kai uzsidirbi, tai tiek to, bet kai reikia savo pinigus moketi, tai ir skaiciuoji